Share

Pronostic pentru Lucas Poullain - Aron Hiltzik, ITF SUA F40, 06.12.2017

Tenis

Cota: 1.62

Adaugat de: Tudor Cosma

04 Dec 2017 14:52 466 0
Logo Lucas Poullain
Logo Aron Hiltzik
Lucas Poullain
Aron Hiltzik
VS
17:00 06 Decembrie 2017
ITF SUA F40

Analiză și informații pentru Lucas Poullain v Aron Hiltzik

Turneul ITF SUA F40 are loc în Tallahassee, Florida, iar în această analiză voi detalia partida dintre Lucas Poullain și Aron Hiltzik, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Tallahassee este un oraș de peste 100.000 de locuitori, care surprinzător este chiar capitala statului Florida, deși aici există localități mult mai mari gen Miami sau Orlando. Cunoscut în special în plan academic, pentru Florida State University, una dintre cele mai prestigioase din lume, Tallahassee este evident și un centru juridic și comercial al statului, aici fiind situate majoritatea instituțiilor guvernamentale. 
Tenisistic, avem în Tallahassee un turneu challenger destul de important, însă și acest ITF de 25.000 de dolari, așadar valoarea maximă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazdă este chiar Florida State University, cu un complex care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs este puternic, cu nume precum Krajocek, Moraing sau Uchida. 

Aron Hiltzik este un american de 21 de ani, clasat pe locul 1098 ATP, și aflat la cel mai bun sezon din cariera. 
Fiindca Aron, deși momentan nu este în prima mie mondială, acum două luni era chiar și pe locul 751 ATP, un maxim pentru el, performanță venită pe fondul unui joc solid. 
Specialist pe hard, ca majoritatea americanilor, Hiltzik are în 2017 sferturi de finală la ITF Israel F12, optimi de finală la ITF SUA F24 și optimi de finală la ITF SUA F34. 
Pare puțin, însă el nici nu a participat la multe turnee. În plus, are niște prezențe la challengeruri, lucru foarte important, având victorie cu Evan Zhu (lcul 845 ATP) la challengerul de la Knoxville, plus un meci interesant cu Sandgren (locul 96 ATP), la challengerul de la Champaign, căruia i-a luat set. 
Nu zic că i-a făcut față foarte bine lui Tennys, însă până la urmă diferența dintre ei este uriașă, și faptul că a luat o manșă 7-6 este un lucru meritoriu. 
Pe lângă aceste performanțe, Aron mai are meciuri bune în trecutul apropiat, de exemplu trecând în octombrie de El Mihdawy (locul 730 ATP). 

Lucas Poullain este un francez de 21 de ani, clasat pe locul 1461 ATP. 
Lucas întotdeauna a fost modest, deși este în continuare tânăr și are posibilitatea de a crește în viitor. Însă până acum nu a demonstrat nimic, având un maxim al carierei locul 1298 ATP, acum doi ani. 
Un lucru important de menționat despre Poullain este faptul că este specialist pe zgură, el disputând absolut toate turneele din 2017 pe această suprafață, așadar aici va fi la primul meci pe hard din sezon. 
Nici nu a jucat prea des, având doar 5 competiții, însă reușind spre meritul său o optime de finală la ITF Maroc F2, unde a trecut de Cordonnier (locul 1992 ATP), până să fie învins 0-6 3-6 de Purkiss (locul 344 ATP). 
Daca ne raportăm la forma sa recentă, Poullain are o competiție chiar în Statele Unite, la ITF SUA F37, acum trei săptămâni, pierzând chiar în calificări, 6-7 6-7 cu Muamba (tenismen fără clasament), până la urmă un junior canadian de 17 ani. 

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Pont Lucas Poullain vs Aron Hiltzik: Aron Hiltzik castiga

Aron Hiltzik se simte în general foarte bine pe hardul propriu, american, el fiind mare specialist pe această suprafață. Jocul său recent mi se pare bun, învingându-l pe Mihdawy, jucând foarte solid cu Bambridge, căruia putea să îi ia și set, și câștigând o manșă 7-6 în fața unui tenismen de top 100, Tennys Sandgren. Lucas Poullain nu a fost niciodată în topul 1250 ATP, fiind destul de modest, și jucând destul de rar, doar 5 turnee în ultimul an. În plus, el este specialist pe zgură, nicidecum pe hard, așadar aici indoor nu cred că se va simți confortabil. Iar la ultimul meci jucat, tot în SUA, a pierdut cu Muamba, un canadian fără clasament de 17 ani, fără să îi ia set. Consider că Hiltzik este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Aron Hiltzik castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

23

Castigate:

14

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici