Share

Pont Lucas Pouille vs Mischa Zverev, ATP Monte Carlo: Francezul are puncte de apărat la Monte Carlo

Tenis

Cota: 1.72

Adaugat de: Robert_Cristian

17 Apr 2018 00:47 757 0
Logo Lucas Pouille
Logo Mischa Zverev
Lucas Pouille
Mischa Zverev
VS
13:30 17 Aprilie 2018
ATP Monte Carlo

Analiză și informații pentru Lucas Pouille v Mischa Zverev

Cel de-al doilea meci al zilei de pe arena centrală de la Monte Carlo, cu începere undeva în jurul orei 13:30, va fi disputa ce îi va avea ca protagoniști pe francezul Lucas Pouille și pe germanul Mischa Zverev, o partidă pentru care avem pregătit un pronostic pe care urmează să îl detaliem în momentele următoare 

 

Lucas Pouille este cel de-al 11-lea tenismen al lumii și capul de serie nr.7 al primului turneu din seria Masters al sezonului.

Francezul a avut parte de o primă parte a sezonului oarecum ciudată, un sezon în care, cel puțin până acum, inconstanța a fost la ea acasă pentru jucătorul de 24 de ani. Pouille a debutat cu stângul printr-o eliminare prematură de la Openul Australian, după care a părut să revină în formă, reușind să lege trei turnee foarte bune, cu titlu la Montpellier și finale la Marseille și Dubai. În continuare, Pouille a părut să se confrunte cu o serie de probleme fizice minore, astfel el nu a evoluat la cel mai bun nivel la Indian Wells, acolo unde a fost învins în chiar primul meci, în timp ce la Miami a declarat forfait. 

Aceste lucruri nu l-au făcut însă pe Yannick Noah, căpitanul de Cupă Davis a Franței, să renunțe la ideea de a-l convoca pe Pouille pentru sfertul de finală contra Italiei și bine a făcut, Pouille fiind principala gură de foc a francezilor prin cele două victorii obținute la simplu în fața lui Andreas Seppi și a lui Fabio Fognini, victorii care au ajutat Franța să acceada într-o nouă semifinală în grupa mondială.

Pouille a evoluat bine în ultimele două sezoane la Monte Carlo în care a înregistrat o optime de finală în 2016 și o semifinală în 2017.

 

De cealaltă parte, Mischa Zverev, cel de-al 55-lea tenismen al lumii, nu se regăsește în zona de confort atunci când vine vorba de zgură. De altfel, zgura reprezintă cea mai slabă suprafață a germanului al cărui stil de joc nu este deloc eficient pe suprafețele lente.

Specialist al ierbii, Zverev este adeptul unui joc serviciu-voleu, cu urcări dese la fileu, jocul din spatele liniei de fund a terenului și defensiva, principalele capitole în tenisul pe zgură, fiind cele mai slabe compartimente din arsenalul său.

Acesta este primul an din 2011 încoace în care Zverev patticipă la Monte Carlo, în precedentele 4 participări el nereușind nici măcar o dată să treacă de tabloul de calificări. Duminică, germanul a înregistrat prima victorie pe tabloul principal de la Monte Carlo în fața tânărului camadian posesor de Wild Card, Felix Auger Aliassime, o victorie care nu impresionează având în vedere recordul slab pe care canadianul îl înregistrează în circuitul ATP și, în general, în fața jucătorilor de top 100

Aceasta este prima întâlnire directă între Lucas Pouille și Mischa Zverev

 

 

Pont Lucas Pouille vs Mischa Zverev: Lucas Pouille câștigă 2-0

În cea de-a doua partidă a zilei de pe arena centrală de la Monte Carlo se vor întâlni doi tenismeni aflați la poli opuși atunci când vine vorba de tenisul pe zgură. Lucas Pouille, un jucător versatil de altfel, capabil să se adapteze la orice suprafață de joc, a demonstrat de-a lungul ultimelor sezoane că este unul dintre cei mai periculoși tenismeni pe suprafețele lente, în timp ce Mischa Zverev nu a fost adeptul zgurii în niciun moment al carierei. Germanul are un stil de joc ce nu îl recomandă pentru zgură, iar matchupul contra lui Pouille, unul dintre cei mai solizi tenismeni la raliuri din circuit, va fi unul de coșmar pentru el. Totodată, Pouille are de apărat semifinala de anul trecut de la Monte Carlo, astfel, în condițiile în care vizează un nou parcurs bun aici, cu cât mai puțin timp petrecut pe teren, cu atât mai bine. Voi miza pe o victorie în minimum de seturi a lui Lucas Pouille la o cotă de 1.72 oferită de Unibet.ro

Pont pariuri: Lucas Pouille câștigă 2-0

Miza: 10/10

Cota: 1.72

Adaugat de: Robert_Cristian

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Robert_Cristian

Ponturi:

3

Castigate:

1

Pierdute:

1

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici