Share

Pont Lucas Pouille - Kyle Edmun, Duel al noii generații

Tenis

Cota: 1.67

Adaugat de: Burlacu Ștefan

16 Mai 2018 14:44 780 0
Logo Lucas Pouille
Logo Kyle Edmund
Lucas Pouille
Kyle Edmund
VS
20:30 16 Mai 2018
ATP Roma

Analiză și informații pentru Lucas Pouille v Kyle Edmund

Un pont din tenis vine astăzi de la partida dintre francezul Kyle Edmund și francezul Lucas Pouille, din cadrul turului secund al mastersului de la Roma, meci ce este ultimul programat pe Next Gen Arena și va începe după ora 20 00, ora României. Mai multe amănunte, în cele ce urmează.

Lucas Pouille: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î Î V

Lucas Pouille traversează o formă slabă. Chiar foarte slabă, dacă e să ținem cont de ultimele rezultate. Asta în condițiile în care la începutul anului, francezul era on fire, cu titlu la Montpellier și cu alte 2 finale, dintre care una ATP 500. Apoi Pouille a căzut brusc, fiind de nerecunoscut. A revenit oarecum bine în Cupa Davis, care s-a desfășurat tot pe zgură, însă ceea ce a urmat apoi a fost un fiasco total. Lucas a cedat în fața unor jucători cu multe clase sub el, dând impresia că se gândește la cu totul altceva. Numai tenis nu. Nu mai vorbesc de talentul uriaș pe care francezul îl deține, însă care nu îl exploatează la maxim. În capitala Italiei, Pouille a trecut în primul tur de Seppi, în 3 seturi, dar meciul a fost controlat în mare parte de Lucas. De data asta va avea un meci mult mai greu și cu toate că e văzut de mulți un outsider, eu cred că Pouille poate da o replică bună.

Kyle Edmund: Forma jucătorului, știri și statistici

Kyle Edmund vine după o perioadă bună. Britanicul a demonstrat în acest sezon că și pe zgură se simte bine și și-a pliat mai mult decât bine jocul. Serviciul său TUN a făcut mai multe victime în această primăvară, printre numele grele care au căzut, fiind Djokovic sau Goffin. Singurul punct slab la Kyle e inconstanța, care l-a afectat în unele meciuri. Faptul că nu a putut menține un nivelul ridicat o perioadă mai lungă, a dus la eliminări premature, precum cea de la Estoril sau Monte Carlo. Săptămâna trecută la Madrid a făcut sferturi de finală, fiind învins de o altă revelație, pe această suprafață în acest sezon, Denis Shapovalov. Aici, în primul tur a avut ceva de muncit, contra lui Malek Jaziri. E adevărat că tunisianul a mers și el bine în ultima perioadă, dar la valoarea lui, britanicul nu ar trebui să aibă probleme prea mari. Cu Pouille nu va fi deloc ușor, în ciuda calculelor hârtiei, care îl dau pe Kyle favorit. Rămâne de văzut dacă Edmund va reuși prima victoria în fața francezului, într-un meci dus până la capăt.

Statistica meciurilor directe Lucas Pouille v Kyle Edmund

De 3 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători până acum, Pouille ieșind învingător de 2 ori. Singura dată când britanicul a avut câștig de cauză, a fost la Brisbane, când Lucas a fost nevoit să se retragă din meci. Ultima confruntare a avut loc acum mai bine de 6 luni, la competiția de la Viena.

Cote pentru Lucas Pouille v Kyle Edmund

Kyle Edmund pornește cu prima șansă, dar Pouille este un adversar, care într-o zi bună, poate învinge mulți jucători de top. Tocmai de aia, pe lângă pontul gândit, vă recomand să luați cu o miză mai mică, victoria francezului sau cu o miză medie, min un set câștigat de Lucas.

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Lucas Pouille vs Kyle Edmund: Total Gameuri peste 21,5

Meciul se anunță interesant. Edmund și Pouille sunt doi jucători ce se simt bine pe zgură și au un joc foarte bun pe toate suprafețele. Ambii jucători excelează la capitolul serviciu și s-ar putea ca acest aspect să facă diferența. La capătul opus, returul, francezul stă mai bine și s-ar putea ca și acest lucru să își spună cuvântul. Chiar dacă nu a traversat o perioadă bună, Pouille are calitatea necesară de a-și ridica nivelul jocului brusc și să arate un tenis de o înaltă calitate. Tocmai de aia cred că în meciul cu Edmund va avea un cuvânt de zis și merg pe o partidă echilibrată și cu minim 22 de gameuri disputate, la o cotă bună oferită de Betano.

Pont pariuri: Total Gameuri peste 21,5

Miza: 10/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

23

Castigate:

15

Pierdute:

6

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici