Share

Pronostic ATP - Stuttgart, Lucas Pouille - Daniil Medvedev, 12.06.2019

Tenis

Cota: 1.50

Adaugat de: George Halici

12 Iun 2019 00:55 986 0
Logo Lucas Pouille
Logo Daniil Medvedev
Lucas Pouille
Daniil Medvedev
VS
18:30 12 Iunie 2019
ATP Stuttgart

Analiză și informații pentru Lucas Pouille v Daniil Medvedev

Turul secund de la Stuttgart ni-i aduce față în față pe francezul Lucas Pouille și rusul Daniil Medvedev. Noi vom analiza în cele ce urmează această partidă, urmând a concluziona cu un pronostic. 

Stuttgart este unul dintre cele mai mari orașe ale Germaniei și găzduiește acest turneu încă din 1978. El este plasat în prima săptămână a sezonului pe iarbă din circuitul profesionist masculin. 

Încasează un pariu fără risc de 300RON

Lucas Pouille: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V Î Î

Lucas Pouille (26 ATP) pare a avea, cu excepția acelei semifinale din ianuarie de la Australian Open parcă miraculoasă, un ultim an calendaristic destul de greu, în care jocul său a suferit destul de mult. Francezul este tipul de jucător ce posedă calitați tehnico-tactice excepționale, dar al cărui joc destul de riscant îl aduce deseori în ipostaza de a face foarte multe greșeli neforțate, lucru care decide multe dintre partidele acestuia. 

Turneul de la Roland Garros, de asemenea, nu a adus mari rezultate pentru Pouille, care a fost susținut frenetic din tribună de către fanii francezi. El a pierdut cu 3-2 la seturi în fața lui Martin Klizan, după o partidă care s-a întins pe parcursul a două zile, asta după ce l-a eliminat în minimum de seturi în runda inaugurală pe veteranul italian Simone Bolelli. 

Urmează un sezon și mai dificil pentru francez, care nu pare a fi având iarba ca suprafață favorită. 

Daniil Medvedev: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î Î Î V

Daniil Medvedev (13 ATP) este un rus din noua generaţie care promite o şedere lungă între primii 20 de jucători ai lumii. Posesor al unui joc extrem de elaborat, acesta are în dotare şi un serviciu care dă fiori oricărui adversar. Atunci când se află într-o zi bună, rusul este un jucător foarte greu de învins, în special datorită serviciului și a jocului regulat de pe fundul terenului. 

După o primă parte a sezonului deloc rea, în care a urcat până pe 13 în ierarhia ATP, Medvedev are un mic recul vizibil în jocul său. În ultimele trei turnee, dintre care două fiind Masters-urile de la Madrid și Roma și al treilea Roland Garros-ul, rusul a părăsit competiția încă din primul tur, lucru total neașteptat. Pella, Kyrgios și Herbert sunt cei care l-au învins la aceste turnee, în toate trei meciurile Daniil plecând ca mare favorit. 

Datorită armelor sale, Medvedev este considerat un jucător extrem de periculos pe suprafața verde, și se așteaptă de la acesta o revenire de formă în perioada ce urmează. 

Statistica meciurilor directe Lucas Pouille v Daniil Medvedev

Este al patrulea duel direct dintre cei doi, francezul impunându-se în toate cele trei disputate până acum. Pouille s-a impus în 2017 la Marseille și la Shanghai, iar în 2018 la French Open a mai obținut o victorie în fața lui Medvedev, scor 6-2 6-3 6-4. 

Cote pentru Lucas Pouille v Daniil Medvedev

Celor care doresc o cotă ceva mai mare pentru acest meci, dar în același sens cu pontul principal, le recomand Medvedev -1.5 game-uri, la o cotă de 1.65 la NetBet. 

                                                                               


Lucas Pouille vs Daniil Medvedev Pont: Daniil Medvedev câștigă meciul.

Francezul Lucas Pouille și rusul Daniil Medvedev se înfruntă astăzi pentru un loc în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart. Într-o scădere vizibilă de formă, cei doi speră să își intre cât mai repede în mână pentru restul sezonului, iar acest turneu poate fi unul extrem de util în acest sens. Medvedev este considerat favoritul acestei partide, având în vedere calitățile exprimate în joc, serviciul său fiind destul de greu de spart pe această suprafață. Jocul lui Pouille nu mă impresionează de o bună bucată de vreme, acesta prezentând un joc destul de dezordonat, fapt pentru care nu cred că va trece astăzi de puternicul său adversar. Fortuna oferâ o cotă de 1.50 pentru acest pronostic, pe care v-o recomand.

Pont pariuri: Daniil Medvedev câștigă meciul.

Miza: 8/10

Cota: 1.50

Adaugat de: George Halici

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Lucas Pouille vs Daniil Medvedev Pont: Pouille - jucătorul cu cei mai mulți ași

Consider că această variantă de pariere este de neratat, pentru o miză moderată. Francezul este un jucător mai exploziv și mai imprevizibil la serviciu, comparativ cu Medvedev. E drept că rusul are avantajul alonjei, dar el variază mai mult și utilizează des mingiile în corp, fără să vizeze mingiile direct câștigătoare. Lucas caută des T-ul, distanța cea mai scurtă și depășește cu regularitate viteza de 210 kilometri pe oră. Puteți încerca și varianta unui over 4.5 ași pentru francez la cota de 1.66 oferită de Betfair.ro.

Pont pariuri: Pouille - jucătorul cu cei mai mulți ași

Miza: 8/10

Cota: 6.50

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Lucas Pouille vs Daniil Medvedev Pont: Lucas Pouille peste 4,5 ași

Lucas Pouille nu s-a descurcat deloc bine în ultima perioadă, forma sa fiind slabă după acea semifinală de la Australian Open. Probabil faptul că a realizat o asemenea performanță i-a scăzut motivația pentru restul sezonului, Lucas fiind oricum un jucător destul de inconstant și cu probleme extra sportive. Serviciul său este bun, iar asta s-a văzut în primul tur în meciul cu Lopez când a trimis 13 ași. Partida a fost lungă, însă Lucas într-un singur set a trimis 8 ași, adică peste linia oferită aici. Daniil Medvedev este și el în formă slabă, venind după 4 înfrângeri consecutive, pierzând în primul tur la Roland Garros cu Herbert deși a avut 2-0 scor seturi. Așadar e posibil să nu aibă meci deloc ușor, partida putând să fie lungă și să ajungă în decisiv. Consider astfel că Pouille va trimite peste 4 ași, pontul mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Pont pariuri: Lucas Pouille peste 4,5 ași

Miza: 10/10

Cota: 1.66

Adaugat de: Admin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Lucas Pouille vs Daniil Medvedev Pont: Peste 22,5 game-uri

Lucas Pouille pleacă cu șansa a doua în disputa cu Medvedev, dar nu cred că francezul va ceda prea ușor. Elevului lui Amélie Mauresmo se descurcă bine pe orice suprafață, în special pe cele rapide, iar serviciul său este unul foarte eficient. Rusul are și el un serviciu devastator și se sime bine pe suprafețe rapide. Nu știu dacă vom asista la prea multe break-uri, însă am încredere că vom avea un meci cu multe gameuri și tocmai de aia merg pe minim 23 de gameuri. Cota nu este deloc rea.

Pont pariuri: Peste 22,5 game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.74

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici