Share

Pronosticuri pariuri tenis: Miedler - Tipsarevic, experimentatul sârb este favorit în America Centrală!

Tenis

Cota: 1.47

Adaugat de: Marian Cioată

17 Apr 2019 13:16 335 0
Logo Lucas Miedler
Logo Janko Tipsarevic
Lucas Miedler
Janko Tipsarevic
VS
00:00 18 Aprilie 2019
Challenger San Luis Potosi

Analiză și informații pentru Lucas Miedler v Janko Tipsarevic

În această seară, după miezul nopții, este programat meciul din turul secund al ATP Challenger de la San Luis Potosi, între Lucas Miedler (257 ATP) din Austria și Janko Tipsarevic (318 ATP) din Serbia. Pontul recomandat merge în favoarea jucătorului mai în formă.

Pariază pe meciurile de tenis de la ATP Monte Carlo și profită 250Ron cashback

Lucas Miedler: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î V Î V

Lucas (22 ani) este unul dintre capii de serie din turneul mexican, numărul 11 în ordinea favoriților și ca atare a beneficiat de un prim tur liber din partea organizatorilor. 

Miedler este un jucător care preferă în general hardul, având mult mai multe apariții pe suprafețele rapide. 70-51 este palmaresul său pe zgură, în întreaga carieră. În ultimii 3 ani nu a atins niciodată borna celor 10 victorii anuale pe terenurile lente. 

Recent, austriacul a dezamăgit în primele sale turnee pe zgură roșie din Europa, de la Sophia Antiopolis și Murcia, fiind eliminat fără set câștigat și fără drept de apel de către neamțul Molleker (165 ATP) și de argentinianul Pedro Cachin (229 ATP).

Janko Tipsarevic: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V Î

Tipsarevic a avut o pauză de aproape 2 ani din circuit, între 2013 și 2015, ratând complet sezonul 2014! Apoi a ratat și stagiunea 2018, în totalitate, dar s-a antrenat din greu în a doua jumătate a anului pentru a recupera condiția fizică pierdută. A avut probleme la talpa piciorului, dar după mai multe operații a reușit să reconstruiască acea zonă și să poată fi funcțională din nou. Recordul său pe zgură este de 161 victorii și 108 înfrângeri, ultimul titlu ATP pe această suprafață datând din 2012, de la Stuttgart.

Motivul pentru care Janko (34 ani) are această cotă generoasă este meciul din primul tur de aici, contra mexicanului Lucas Gomez (511 ATP), câștigat greu, în set decisiv cu scorul de 6-4 5-7 6-2. 

Totuși, veteranul sârb a arătat un tenis de bună calitate la Houston, câștigând pe zgura texană contra lui Tennys Sandgren și Cameron Norrie, jucători mai bine clasați decât el. A cedat la mare luptă în sferturi cu Sam Querrey, după 2 tiebreakuri. 

Statistica meciurilor directe Lucas Miedler v Janko Tipsarevic

Cei doi sportivi din generații diferite se vor duela în premieră, într-un meci oficial din circuitul profesionist.

Cote pentru Lucas Miedler v Janko Tipsarevic

Pentru victoria în primul set a lui Janko Tipsarevic, cota este chiar mai bună - 1.53 la Betano.ro, în timp ce un succes în minimum de seturi este cotat la 2.25.

Pont Lucas Miedler vs Janko Tipsarevic: Victorie Tipsarevic

Dacă va fi la 100% din potențialul său fizic, Tipsarevic nu ar trebui să întâmpine dificultăți din fața acestui tânăr austriac, ieșit din formă. Miedler are 3 înfrângeri din ultimele 4 apariții în circuitul Challenger și nivelul tenisului său este clar sub ceea ce a arătat Janko recent, chiar în săptămâna de la ATP Houston, când a ajuns până în sferturile de finală. Știința jocului, calitatea loviturilor de atac și experiența sunt atu-urile favoritului, care are toate șansele să se impună chiar în 2 seturi.

Pont pariuri: Victorie Tipsarevic

Miza: 8/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

9

Castigate:

5

Pierdute:

4

Anulate:

0

Liber profesionist, am 30 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Eliteserien, Norvegia: Viking-Odd
Cota: 1.55 15 Sep 2019 19:00 0