Share

Pronostic pentru Lucas Catarina - Petru Alexandru Luncanu, ITF Bulgaria F1, 17.05.2018

Tenis

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

16 Mai 2018 16:50 524 0
Logo Lucas Catarina
Logo Petru-Alexandru Luncanu
Lucas Catarina
Petru-Alexandru Luncanu
VS
10:00 17 Mai 2018
ITF Bulgaria F1

Analiză și informații pentru Lucas Catarina v Petru-Alexandru Luncanu

Turneul ITF Bulgaria F1 are loc în Sozopol, stațiune pe malul Mării Negre, iar în această analiză voi detalia partida dintre Lucas Catarina și Petru Alexandru Luncanu, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Sozopol este un oraș de doar 5.000 de locuitori, fiind însă una dintre destinațiile turistice principale ale țării vecine României, nu doar datorită poziționării, însă și faptul că este un oraș antic, întemeiat în secolul 7 de greci, astfel aici existând o simbioză între cultura elena și balcanică. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Tennis Centre Santa Marina, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Leshem, Catarina, Sabanin sau Vilardo.

Lucas Catarina: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V Î V

Lucas Catarina este un monegasc de 21 de ani, clasat pe locul 369 ATP. 
Iar Lucas a progresat foarte mult în sezonul precedent, el urcând aproape o mie de poziții, iar momentan fiind unul dintre tenismenii solizi din interiorul topului 500 ATP. Și fiind atât de tânăr, se așteaptă mult mai mari performanțe de la Catarina, el având o valoare incontestabilă, recent luându-i set lui Milos Raonic. 
În 2017 are finală la ITF Zimbabwe F1, sferturi de finală la ITF Zimbabwe F2, semifinale la ITF Zimbabwe F3, sferturi de finală la ITF Portugalia F11, titlu la ITF Portugalia F12, semifinale la ITF Portugalia F13, titlu la ITF Turcia F28, sferturi de finală la ITF Belarus F3, sferturi de finală la ITF Marea Britanie F4, semifinale la ITF Marea Britanie F5, sferturi de finală la ITF Portugalia F21, semifinale la ITF Germnaia F12, sferturi de finală la ITF Grecia F6, sferturi de finală la ITF Israel F15, sferturi de finală la ITF Mexic F5, sferturi de finală la ITF Mexic F7 și titlu la ITF Mexic F8. 
Foarte puțini tenismeni se pot lăuda cu un asemenea palmares în ultimele luni, majoritatea obținute însă pe hard, suprafața sa preferată. 
În 2018 are optimi de finală la challengerul de la Chennai, sferturi de finală la ITF Tunisia F7, sferturi de finală la ITF Tunisia F8, sferturi de finală la ITF Tunisia F11, sferturi de finală la Franța F8 și sferturi de finală la ITF Franța F9. 
Forma sa nu este chiar sus, însă jocul său mi se pare în creștere. 
Aici:

- 6-2 6-2 cu Donski (locul 1560 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 66% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)

Petru-Alexandru Luncanu: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V Î Î V

Petru Alexandru Luncanu este un român de 29 de ani, clasat pe locul 856 ATP. 
Iar Petru a scăzut mult în clasament, și ca joc, el fiind în trecut considerat marea speranță a tenisului românesc. Fiindcă la 17 ani ajungea în semifinale la Roland Garros junior, și era partenerul de antrenament a lui Federer la Paris, care considera că stangaciul Luncanu seamănă cu Nadal. 
De atunci însă nu a progesat cum se spera, deși Petru are titluri în circuitul ITF sau prezențe în Cupa Davis. 
În 2017 are doar finală la ITF România F3, el începând să joace și din ce în ce mai rar. 
Anul trecut a participat și la Campionatele Naționale, unde însă a pierdut finala mică cu Dragoș Nicolae Mădăraș, cel care pe plan internațional reprezintă Suedia, Luncanu de fapt retrăgându-se la scorul de 4-6 1-4.
Iar în 2018 este la prima competiție la care participă. 
Aici:

- 6-1 6-1 cu Valeov (tenismen fără clasament), câștigând 68% mingi cu primul serviciu, 53% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (2 salvate)

Statistica meciurilor directe Lucas Catarina v Petru-Alexandru Luncanu

Este prima întâlnire directă între cei doi.

Cote pentru Lucas Catarina v Petru-Alexandru Luncanu

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Lucas Catarina vs Petru-Alexandru Luncanu: Lucas Catarina castiga

Lucas Catarina este deja un sportiv de top, bine ancorat în topul 500 ATP, și care deja pășește pe scene mari ale lumii, recent având set luat lui Milos Raonic la Monte Carlo. În rest nu are un sezon prea bun, însă mi se pare în creștere, iar în Franța are câteva partide solide, exempli gratia partida cu Musialek. Petru-Alexandru Luncanu este aproape să iasă din prima mie mondială, el evoluând foarte rar în ultima vreme. De fapt aici este la primul turneu din an, iar jocul său nu a fost strălucit, deși nu a pierdut set. Însă a servit modest, pierzându-și acest atuu e 2 ori împotriva unui junior local. Consider astfel că Lucas este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Lucas Catarina castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

37

Castigate:

22

Pierdute:

12

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici