Share

Pronostic ATP Metz, Lorenzo Sonego vs Lucas Pouille.

Tenis

Cota: 1.63

Adaugat de: George Halici

18 Sep 2019 22:12 450 0
Logo Lorenzo Sonego
Logo Lucas Pouille
Lorenzo Sonego
Lucas Pouille
VS
16:30 19 Septembrie 2019
ATP Metz

Analiză și informații pentru Lorenzo Sonego v Lucas Pouille

Optimile de finală de la Metz programează o partidă ce se anunță extrem de interesantă între italianul Lorenzo Sonego și francezul Lucas Pouille. Noi vom analiza în continuare această partidă, urmând a concluziona cu pronosticul aferent. 

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 300RON

Lorenzo Sonego: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V V

Lorenzo Sonego (51 ATP) este un tânăr jucător italian de perspectivă care face parte din noul val al topului 50 mondial. Cu o înălțime de 1.91cm, principalele sale atuuri sunt serviciul și forehand-ul, respectând astfel rețeta modernă a jucătorului agresiv. 

Anul 2019 a însemnat pentru italian cel mai bun de până acum în circuitul ATP, urcând până pe poziția 46 ca Best Rank, actualmente situându-se pe locul 51. Prestațiile solide pe care le-a etalat Lorenzo l-au dus în această zonă a clasamentului și ne putem aștepta la îmbunătățiri constante din partea sa. Deși zgura este suprafața sa favorită, Sonego a demonstrat că poate evolua la un nivel bun atât pe hard, cât și pe iarbă. 

Italianul a reușit să își adjudece chiar și un titlu ATP în această vară, pe iarba de la Antalya. Acesta vine la Metz după ce a reușit să câștige un nou trofeu, de data aceasta însă în circuitul Challenger, chiar acasă în Italia, la Geneva. În primul tur de la Metz, Sonego a trecut de Otto cu 6-2 7-6. 

Lucas Pouille: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V Î V V

Lucas Pouille (26 ATP)  pare a avea, cu excepția acelei semifinale din ianuarie de la Australian Open parcă miraculoasă, un ultim an calendaristic destul de greu, în care jocul său a suferit destul de mult. Francezul este tipul de jucător ce posedă calitați tehnico-tactice excepționale, dar al cărui joc destul de riscant îl aduce deseori în ipostaza de a face foarte multe greșeli neforțate, lucru care decide multe dintre partidele acestuia. 

Așa cum spuneam, Pouille nu a îndeplinit așteptările fanilor săi după semifinala din Australia de la începutul anului și a mai reușit doar un titlu la un turneu Challenger la Bordeaux, pe lângă repetatele eliminări timpurii. El a evoluat însă destul de bine pe iarba de la Stuttgart, acolo unde a reușit o victorie importantă la actuala senzație a tenisului masculin, rusul Daniil Medvedev. A fost eliminat însă în turul următor, în sferturi mai exact, de Jan-Lennard Struff cu scorul de 6-4 6-4. 

În ceea ce privește noul sezon de hard, Pouille a fost eliminat în runda inaugurală a primelor două turnee la care a jucat, și anume la Los Cabos și Montreal. A urmat apoi un turneu neașteptat de bun la Cincinnati, acolo unde a ajuns până în sferturile de finală. A părăsit însă competiția învins de Novak Djokovic cu scorul de 7-6 6-1. 

Statistica meciurilor directe Lorenzo Sonego v Lucas Pouille

Este primul duel direct dintre cei doi în circuitul ATP.

Cote pentru Lorenzo Sonego v Lucas Pouille

Dacă sunteți în căutarea unei cote mai mici pentru un bilet cu mai multe evenimente, Unibet oferă o cotă de 1.30 pentru peste 20.5 game-uri în meci, însă ar fi de încercat cu o miză adaptată și cota de 1.90 pentru peste 23.5 game-uri în meci. 

                                                                               

Lorenzo Sonego vs Lucas Pouille Pont: Peste 22.5 game-uri în meci.

Lorenzo Sonego și Lucas Pouille se vor întâlni în optimile de finală de la ATP 250 Metz într-o partidă așteptată de fanii tenisului și mai ales de francezii care îl vor încuraja pe Lucas la meci. Așa cum ne indică și cotele oferite de bookmakeri, duelul se anunță unul destul de echilibrat, ambii fiind extrem de capabili să practice un joc foarte solid. Chiar dacă a câștigat recent doar un turneu Challenger, acest lucru îi oferă cu siguranță stabilitate și încredere lui Sonego, el fiind încă un jucător de moral. A demonstrat că poate evolua foarte bine pe hard și cred că este hotărât să mențină șirul victoriilor. De partea cealaltă, Lucas Pouille este un jucător destul de imprevizibil, fiind în stare să joace semifinală de Grand Slam și apoi să cedeze meciuri aparent mai ușoare. Aici, la Metz, el va fi încurajat de conaționalii săi și cred că va etala un tenis bun în aceste condiții. A jucat sferturi la Cincinnati recent, așadar putem avea așteptări din partea sa. Unibet oferă o cotă decentă pentru peste 22.5 game-uri în meci, un pariu ce mi se pare excelent pentru acest meci. Mult succes!

Pont pariuri: Peste 22.5 game-uri în meci.

Miza: 8/10

Cota: 1.63

Adaugat de: George Halici

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici