Share

Pont Pariuri Lorenzo Giustino vs Facundo Bagnis, ATP Challenger Lisabona

Tenis

Cota: 1.57

Adaugat de: Robert_Cristian

18 Mai 2019 03:31 445 0
Logo Lorenzo Giustino
Logo Facundo Bagnis
Lorenzo Giustino
Facundo Bagnis
VS
13:30 18 Mai 2019
ATP Challenger Lisabona

Analiză și informații pentru Lorenzo Giustino v Facundo Bagnis

Semifinala a doua a challengerului de la Lisabona îi va pune față în față pe italianul Lorenzo Giustino și argentinianul Facundo Bagnis într-o partidă care va începe în jurul orei 13:30, ora României, și pentru care am pregătit un pronostic pe care-l vom detalia în continuare.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

Lorenzo Giustino: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î Î

Lorenzo Giustino este cel de-al 165-lea jucător al lumii și capul de serie nr.11 de la Lisabona. Aflat la cea de-a patra semifinală challenger a sezonulu, oarecum paradoxal, cele mai bune performanțe ale italianului de până acum în 2019 au venit pe hard, suprafața sa cea mai slabă. Giustino s-a calificat în două finale, ambele pierdute, la Launceston, 2-6 2-6 cu George Lloyd Harris, respectiv la Zhangjiagang, 4-6 6-4 6-7 cu Marc Polmans.

Giustino a dorit să profite de parcursul bun din Australia și a cam neglijat turneele de zgură, iar bilanțul său înaintea acestui turneu era de doar 5 victorii și 5 înfrângeri. Pentru a ajunge până în această fază a competiției, i-a învins pe: 

- Zdenek Kolar, scor 6-4 6-2

- Bjorn Fratangelo, scor 6-4 2-6 6-2

- Sandro Ehrat, scor 7-5 3-6 6-2

Facundo Bagnis: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î V

Facundo Bagnis este cel de-al 144-lea jucător al lumii și capul de serie nr.10 al challengerului de la Lisabona. Argentinianul, fost nr.55 mondial, obișnuia să fie o prezență constantă pe tablourile principale ale turneelor ATP, cel puțin în cele de 250 de puncte, dar în acest an majoritatea evoluțiilor sale au fost înregistrate la nivelul competițiilor de nivel challenger. Nevoit să dispute calificări la toate turneele ATP la care s-a înscris, Bagnis a reușit patru calificări pe tablourile principale, toate pe zgură, la Cordoba, Buenos Aires, Sao Paulo și Marrakech, dar fără să obțină vreo victorie acolo. Chiar dacă nici la nivel de challenger nu a excelat până acum, Bagnis pare să-și fi reintrat la timp în formă, chiar înaintea calificărilor de la Roland Garros.

Săptămâna trecută s-a calificat în finală la Braga, dar a pierdut în fața favoritului local, Joao Domingues, scor 7-6 2-6 3-6, iar acum se regăsește într-o nouă semifinală, tot în Portugalia. Argentinianul nu a dat deloc semne de oboseală, iar parcursul său până în această fază a fost fără greșeală: 6-2 6-2 cu Mohammed Safwat, 6-3 6-2 cu Roberto Quiroz, respectiv 6-2 6-3 cu Mario Vilella Martinez

Statistica meciurilor directe Lorenzo Giustino v Facundo Bagnis

Cei doi nu s-au mai întâlnit până acum în circuit

Cote pentru Lorenzo Giustino v Facundo Bagnis

Lorenzo Giustino vs Facundo Bagnis Pont: Facundo Bagnis câștigă meciul

Lorenzo Giustino a arătat un tenis destul de solid în prima parte a sezonului, înregistrând performanțe bune, paradoxal, în condiții rapide de joc. Deși se simte mai confortabil pe zgură, italianul a cam neglijat această suprafață, iar bilanțul său era unul foarte modest înaintea acestui turneu. De cealaltă parte, Facundo Bagnis este un jucător cu mult mai multă experiență în fazele superioare ale competițiilor pe zgură, mai ales când vine vorba de nivelul challenger. Săptămâna trecută a evoluat foarte bine tot în Portugalia, la Braga, acolo unde a pierdut finala în fața lui Joao Domingues, iar aici, la Lisabona, nu a dat semne de oboseală, ba dimpotrivă, a confirmat forma bună pe care o traversează prin victorii concludente, pierzând doar 14 game-uri în drumul spre semifinale. De cealaltă parte, Giustino a avut parte de două meciuri solicitante, contra lui Bjorn Fratangelo și a lui Sandro Ehrat, iar nivelul tenisului său mi-a părut inferior cu ceea ce am văzut din partea lui Bagnis pe tot parcursul săptămânii. Argentinianul este favorit în opinia mea la calificarea în finală și voi miza pe succesul său pentru o cotă de 1.57 oferită de Unibet

Pont pariuri: Facundo Bagnis câștigă meciul

Miza: 10/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Robert_Cristian

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici