Share

Pronostic pentru Linus Frost - Pascal Meis, ITF Franta F17, 13.09.2018

Tenis

Cota: 1.60

Adaugat de: Tudor Cosma

12 Sep 2018 23:54 530 0
Logo Linus Frost
Logo Pascal Meis
Linus Frost
Pascal Meis
VS
13:00 13 Septembrie 2018
ITF Franta F17

Analiză și informații pentru Linus Frost v Pascal Meis

Turneul ITF Franța F17 are loc în Mulhouse, oraș din estul țării, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Linus Frost și Pascal Meis, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Mulhouse este o localitate de 300.000 de locuitori, fiind cunoscută drept "Manchesterul francez" datorită tradiției sale industriale. 
Turneul acesta este mare, de 25.000 de dolari, așadar valoarea maximă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Tennis Club d'Illberg, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Jacq, Zandschulp, Meis sau Olivetti. 

Deschide cont și primești extra până la 250RON

Linus Frost: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î V V V

Linus Frost este un suedez de 23 de ani, clasat pe locul 1592 ATP. 
Iar Linus nu a fost vreodată în prima mie mondială, nici măcar aproape, el fiind astfel destul de modest. Câteodată arată momente de joc bun, însă în general acestea sunt limitate la un set, și astfel nu poate să ajungă în fazele finale ale turneelor. 
În 2018 nu are nicio performanță. 
Aici a trebuit să joace calificări, acolo părându-mi-se destul de modest, de fapt cu Faivre câștigând meciul în extremis, în set decisiv. 
În calificări:

- 6-3 6-4 cu Arribage (tenismen fără clasament), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 62% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)
- 6-3 3-6 6-4 cu Faivre (locul 1020 ATP), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 36% cu cel secund, oferind 12 mingi de break (8 salvate)

Iar pe tabloul principal:

- 0-6 6-4 7-6 cu Boltz (locul 525 ATP), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 9 mingi de break (6 salvate)

Pascal Meis: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î V Î V

Pascal Meis este un german de 25 de ani, clasat pe locul 507 ATP. 
Iar Meis nu a fost bun încă de la debutul său în circuitul profesionist, dimpotrivă, el petrecând multe sezoane în afara primei mii mondiale, fără niciun rezultat. 
Însă Pascal a evoluat mult recent, a intrat în topul 500 ATP pentru scurtă perioadă, și cred că poate să urce în continuare, jocul său fiind din ce în ce mai legat. 
În 2018 are semifinale la ITF Spania F3, sferturi de finală la ITF Polonia F1, titlu la ITF Polonia F2, semifinale la ITF Ungaria F3, semifinale la ITF Franța F10, sferturi de finală la ITF Belgia F2 și semifinale la ITF Elveția F4. 
Toate pe zgură, suprafața sa preferată. 
Pe hard însă nu se descurcă rău, iar acest lucru s-a văzut în primul tur. 
Aici:

- 6-1 6-2 cu Boehler (locul 670 ATP), câștigând 87% mingi cu primul serviciu, 75% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Statistica meciurilor directe Linus Frost v Pascal Meis

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Linus Frost v Pascal Meis

Pont Linus Frost vs Pascal Meis: Pascal Meis castiga

Pascal Meis este un tenismen bun, care are deja un turneu câștigat în acest sezon și care mi se pare într-o continuă creștere. Nu evoluează mult pe hard, însă aici în primul tur nu a avut nicio problemă, trecând de Boehler în două seturi scurte în care nici măcar nu a oferit o minge de break. Linus Frost este modest, un tenismen care nu a fost vreodată în prima mie mondială și care cu greu ajunge în turul 2 la turneele la care ia parte. Aici a trecut de calificări, cu dificultate însă, deoarece în meciul cu Faivre, alt sportiv modest, a oferit 12 mingi de break și a fost la un pas să piardă setul decisiv. Iar în primul tur cu un Boltz ieșit din formă a câștigat la limită, în tie-breakul setului decisiv, după o prima manșă în care nu a luat game. Consider astfel că Meis este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Efbet.

Pont pariuri: Pascal Meis castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

27

Castigate:

18

Pierdute:

2

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici