Share

Pronostic Lin Zhu - Valentini Grammatikopoulou, Calificări Australian Open - feminin

Tenis

Cota: 1.65

Adaugat de: Marius Cătălin

12 Ian 2018 16:00 431 0
Logo Lin Zhu
Logo Valentini Grammatikopoulou
Lin Zhu
Valentini Grammatikopoulou
VS
01:00 13 Ianuarie 2018
Australian Open - Calificări

Analiză și informații pentru Lin Zhu v Valentini Grammatikopoulou

Lupta pentru prezența pe tabloul principal de la Australian Open continuă și în această seară, iar eu am ales meciul dintre Lin Zhu și Valentini Grammatikopolou, partidă ce trebuia să se joace în această dimineața dar a fost amanată datorită vremii nefavorabile.

Lin Zhu încearcă să ajungă pe tabloul principal de la Melbourne pentru al doilea an consecutiv

Zhu este o chinezoaică de 23 de ani aflată în acest moment pe locul 115 WTA, și încearcă în 2018 pătrunderea în premieră în prima sută mondială, cel mai bun locul ocupat fiind 104. Zhu s-a descurcat foarte bine pe hard-outdoor în 2017, reușind 30 de victorii în 47 de jocuri și a reușit să treacă de calificări aici la Melbourne fiind eliminată în primul tur de Jelena Ostapenko, scor 6-4 6-0. Anul trecut chinezoaica a reușit să treacă în cele 3 tururi de calificare de Patterson, Elie și Ons Jabeur, fără să piardă set. În 2018 a participat înainte de calificări la turneul ITF Playford unde a fost eliminată în primul tur de Alexandra Dulgheru, scor 0-6 7-5 6-2. În primul tur al calificărilor a evoluat împotriva americancei Louisa Chirico ( 213 WTA ), scor 6-2 4-6 6-4, și a reușit să întoarcă incredibil meciul după ce Chirico a condus în decisiv cu 4-1. Chinezoaica a avut un procentaj foarte bun la primul serviciu în acest joc, 70% ( 43/62 ), iar pe serviciul al doilea a avut un procentaj de 47 % ( 18/37 ). A reușit 5 break-uri din 7 oportunități, și a reușit să salveze 6 mingi de break din cele 9 oferite adversarei.

Valentini pentru prima dată la Melbourne

Grammatikopoulou are 20 de ani și este a doua jucătoare a Greciei după Maria Sakkari. Aflată în acest moment pe locul 191 WTA, Valentini se află pentru prima dată la Melbourne. În 2017 a avut un parcurs pozitiv pe această suprafață reușind 13 victorii din 23 de partide, iar anul acesta a debutat cu turneul ITF Playford la fel ca adversara sa din acest joc. Grecoaica s-a descurcat mai bine decât Zhu la acest turneu reușind să ajungă până în sferturi, fiind eliminată de australianca Alexandra Bozovic ( 611 WTA ), scor 7-6 4-6 6-4. În primele două tururi Valentini a trecut de Kostyuk, 7-5 6-3 și de Teichmann, 7-6 6-3, cele două jucătoare fiind și ele prezente în calificările de la AO. În primul tur din calificări Valentini a avut un meci greu cu australianca Ellen Perez de care a trecut în 3 seturi, 6-3 4-6 6-2. S-a descurcat foarte bine cu serviciul în acest joc reușind să câștige 75% din punctele jucate cu primul și 60 cu al doilea, oferindu-i australiencei doar 3 șanse de break, reușind să salveze una. Înălțimea este cea care îi pune probleme grecoaicei, dar chiar și așa este o jucătoare cu un stil foarte agresiv, lovind mingea foarte puternic, și reușește să se descurce foarte bine la retur, dovadă și cele 11 mingi de break pe care le-a avut în jocul cu Perez.

Pont Lin Zhu vs Valentini Grammatikopoulou: Victorie Lin Zhu

Este un meci între două jucătoare tinere, foarte talentate, iar eu am ales să merg pe victoria chinezoaicei, care mi se pare mai bună pe această suprafață, cu arme mai puternice. Zhu a învins-o pe această suprafață în 2017 chiar și pe Petra Kvitova și chiar și la precedenta participare de aici de la Melbourne s-a descurcat foarte bine, și cred că poate trece și de Valentini în acest joc, grecoaica greșind foarte mult datorită stilului de joc. Marele plus din jocul chinezoaicei este faptul că reușește să rămână foarte calmă indiferent de rezultat, dovadă și finalul setului din turul precedent, și este o jucătoare care nu face prea multe cadouri.

Pont pariuri: Victorie Lin Zhu

Miza: 10/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Marius Cătălin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Cătălin

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici