Share

Pronosticuri tenis Australian Open: Lin Zhu - Gasparyan, meci echilibrat în primul tur

Tenis

Cota: 1.40

Adaugat de: Marian Cioată

11 Ian 2019 19:00 511 0
Logo Lin Zhu
Logo Margarita Gasparyan
Lin Zhu
Margarita Gasparyan
VS
07:30 15 Ianuarie 2019
Australian Open

Analiză și informații pentru Lin Zhu v Margarita Gasparyan

În turul inaugural de la Australian Open 2019 se vor duela chinezoaica Lin Zhu (118 WTA) și rusoaica Margarita Gasparyan (91 WTA). Pontul recomandat este favorabil jucătoarei mai bine clasate, care ar trebui să își treacă în cont cel puțin un set.

Pariază pe victoria Simonei Halep cu Kaia Kanepi la o cotă mărită de 40.00

Lin Zhu: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î V

Aparent, Zhu are o experiență mult mai mare decât adversara sa de aceeași vârstă. Totuși, bilanțul ei de 270 victorii și 140 înfrângeri pe hard, a fost construit în mare măsură din competițiile ITF, de mică anvergură, acolo unde nivelul este scăzut, comparativ cu ceea ce se întâmplă în topul WTA. 

Lin a trecut de 3 tururi de calificare pentru a ajunge pe tabloul principal la Aussie Open, în cel de-al treilea sezon consecutiv. Însă mai departe de această fază, chinezoaica nu a putut trece niciodată, dovedindu-și limitele. 

Asiatica este o sportivă tenace, rapidă, cu lovituri accelerate și preponderent plate. Deseori ea își asumă riscuri prea mari și comite erori neforțate în cascadă. 

În ultimul tur de calificări a avut mari emoții, deși pornea drept mare favorită. Italianca Trevisan (187 WTA) a servit de 2 ori pentru meci în setul 2, dar cumva Lin Zhu a scăpat din situația complicată și s-a detașat în setul decisiv. 

Margarita Gasparyan: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V V Î

Gasparyan nu a debutat încă în noul sezon și planează ceva suspiciuni în ceea ce privește forma sa actuală. Totuși, dacă nu va fi aptă din punct de vedere medical, cred că Margarita nu va termina meciul pe teren și va abandona, așa cum a făcut-o la ultima apariție de la Limoges, din 10 noiembrie 2018.

Rusoaica are un record de numai 67 victorii - 38 înfrângeri pe hard, în întreaga carieră. Ea a evoluat însă mai mereu în ultimii ani la nivel ridicat, cucerind și 2 titluri WTA pe această suprafață rapidă, la Baku și Tashkent.

Moscovita de 1.83 metri și 73 kilograme este o jucătoare agresivă, cu un serviciu bun și un excelent rever executat cu o singură mână, tot mai rar întâlnit în rândul jucătoarelor de top din WTA.

Statistica meciurilor directe Lin Zhu v Margarita Gasparyan

Cele două tenismene de 24 ani se vor întâlni în premieră, într-un meci oficial din circuitul WTA.

Cote pentru Lin Zhu v Margarita Gasparyan

Pe lângă opțiunea de bază, puteți alege și riscul unei victorii a Margaritei Gasparyan, recompensat de cei de la Efbet cu o cotă de 1.95. Pentru un succes al rusoaicei în 2 seturi, valoarea cotei ajunge la 3.05. 

Pont Lin Zhu vs Margarita Gasparyan: Gasparyan +1,5 seturi handicap

Merg pe mâna rusoaicei în confruntarea sa inedită cu Lin Zhu. Jucătoarea asiatică este destul de oscilantă pe parcursul unui meci, alternând seriile pozitive cu cele negative. De aceea, doar 4 din ultimele 15 meciuri ale sale au fost câștigate fără set cedat! Gasparyan este o jucătoare cu rezultate foarte bune pe hard, de la revenirea în circuit ea reușind chiar să câștige un titlu WTA, la Tashkent 2018. Consider că acest pont este unul cu șanse foarte mari de reușită, ce nu ar trebui să lipsească de pe niciun bilet al primului tur de la Australian Open 2019.

Pont pariuri: Gasparyan +1,5 seturi handicap

Miza: 10/10

Cota: 1.40

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

14

Castigate:

10

Pierdute:

2

Anulate:

2

Liber profesionist, am 29 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Kyrgios - Mannarino. 18.06.2019
Cota: 1.50 19 Iun 2019 13:00 0