Share

Pont Fernandez - Hibino. Încep turneele din seria Asiatică

Tenis

Cota: 1.70

Adaugat de: Gabriel Morariu

09 Sep 2019 14:24 419 0
Logo Leylah Annie Fernandez
Logo Nao Hibino
Leylah Annie Fernandez
Nao Hibino
VS
05:30 10 Septembrie 2019
WTA Hiroshima

Analiză și informații pentru Leylah Annie Fernandez v Nao Hibino

În primul tur al competiției de la Hiroshima se vor afla față în față Leylah Annie Fernandez și Nao Hibino. Partida este programată în startul zilei de marți, undeva în zorile zilei în România. În continuare puteți citi analiza confruntării, iar la final veți găsi recomandarea mea de pariu.

Deschide cont la Betano și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Leylah Annie Fernandez: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î V V

Leylah Annie Fernandez a reușit să câștige în acest an titlul junioarelor de la Roland Garros, iar canadienii au mare încredere că va ajunge o jucătoare de mare valoare. Tennis Canada a sprijinit-o puternic, i-a pus la dispoziție antrenori și condiții de dezvoltare. Leylah este o fată extrem de muncitoare, serioasă pe teren, iar asta se vede încă de pe acum în rezultatele sale. Fernandez a câștigat 38 de meciuri în acest an și a pierdut doar 12. Înainte saă vină la Hiroshima, Leylah a făcut o finală la ITF 80 Grandby și o semifinală la ITF 100 de la Vancouver. În ambele competiții a reușit să o învingă pe viitoarea ei adversară de la Hiroshima - Nao Hibino. Pentru a ajunge pe tabloul principal din Japonia, canadianca a trecut fără probleme în calificări de Erina Hayashi (6-0, 6-4) și Na-Lae Han (6-3, 6-2)

Nao Hibino: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V Î V V

Japoneza de 24 de ani a iesit dintre primele 100 de jucătoare ale lumii, astfel că nu mai are asigurat accesul pe tablourile principale la întrecerile de Grand Slam. Hibino a luat startul în calificările de la US Open, dar a cedat în turul 2 cu Johanna Larsson. În vară a participat mai mult la întreceri de nivel ITF, unde a ajuns o singură dată în sferturi de finală. Se întâmpla la Vancouver, unde a fost învinsă chiar de Leylah Fernandez (3-6, 4-6). Scunda jucătoare din Japonia (1,63 metri) este recunoscută pentru anduranța de pe linia de fund, însă dacă întâlnește o adversară care are lovituri aspre, are șanse mici să iasă învingătoare. Nao a jucat mult în acest an, însă nu a rupt gura târgului: 25 de victorii și 24 de înfrângeri în 2019.

Statistica meciurilor directe Leylah Annie Fernandez v Nao Hibino

Este al treilea meci direct între cele două sportive. Pe primele două și le-a adjudecat Leylah, chiar în această vară. Jucătoarea de doar 17 ani s-a impus de fiecare dată cu 2-0 la seturi.

Cote pentru Leylah Annie Fernandez v Nao Hibino

Tânăra jucătoare din Canada este ușor favorită, iar eu voi merge pe mâna ei. Pentru o miză moderată puteți încerca și un succes al ei cu 2-0 la seturi, la o cotă bună de 3,10. 

Leylah Annie Fernandez vs Nao Hibino Pont: Victorie Leylah Fernandez

Leylah Fernandez are un sezon remarcabil, iar încrederea ei este la cote ridicate. Chiar dacă Nao Hibino este mai bine clasată, tânăra canadiancă are două mari avantaje: a câștigat ambele partide directe, deci știe ce are de făcut, iar la Hiroshima a jucat deja două meciuri. Leylah este obișnuită cu suprafața de joc, cu ritmul de meci. Pentru Hibino va fi prima partidă după două săptămâni, într-un turneu în care trebuie să facă față presiunii - așteptările sunt mari pentru că joacă acasă.

Pont pariuri: Victorie Leylah Fernandez

Miza: 8/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

2

Castigate:

0

Pierdute:

1

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici