Share

Pronostic Koolhof/Peschke - Dodig/Chan. Dublu mixt Wimbledon

Tenis

Cota: 1.64

Adaugat de: Vladimir Eugen

12 Iul 2019 06:42 624 0
Logo Koolhof/Peschke
Logo Dodig/Chan
Koolhof/Peschke
Dodig/Chan
VS
19:30 12 Iulie 2019
Wimbledon Dublu mixt

Analiză și informații pentru Koolhof/Peschke v Dodig/Chan

Proba de dublu mixt a legendarului turneu de la Wimbledon a ajuns la penultimul act, unde se vor duela pentru un loc în marea finală perechile Koolhof/Peschke și Dodig/Chan. Acest meci va face obiectul analizei care urmează, concluzionată de un pont.

Turneul de la Wimbledon este cel mai vechi și mai prestigios dintre cele patru turnee de Grand Slam, fiind singurul dintre ele care se desfășoară pe aceeași suprafață ca la început, și anume pe iarbă. Este găzduit de All England Lawn Tennis And Croquet Club din Londra și este al treilea Grand Slam al anului din punct de vedere calendaristic, după Australian Open și Roland Garros, prima ediție având loc în 1877.

Primul pariu fără risc până la 500 Ron

Koolhof/Peschke: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î Î

Koolhof și Peschke fac pentru a treia oară pereche în acest an 2019, după încercările de la Australian Open și Roland Garros. Este pentru prima oară însă când cei doi reușesc să depășească primul tur, ajungând acum în semifinale. La Open-ul Australiei ei au cedat în fața perechii Stosur/Paes cu 6-4 7-5, în timp ce la Paris ei au fost învinși de Olaru/Skugor cu 6-3 4-6 7-10. Ambii sunt niște specialiști ai acestei probe, vetarana Peschke fiind la un moment dat chiar numărul 1 mondial al acestei probe. Ea se situează în acest moment, la 44 de ani, pe locul 11, în timp ce partenerul ei este pe poziția a 27-a.

Dodig/Chan: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V V

Croatul Dodig și chinezoaica Chan fac pereche de anul trecut de la Roland Garros, acolo unde au încununat prima lor participare împreuna în proba de dublu mixt cu un trofeu câștigat. Cei doi au continuat să joace în această formulă și la următoarele Grand Slam-uri, fără performanțe asemănătoare însă până la următorul Roland Garros, cel din urmă cu ceva mai bine de o lună de zile, unde au reușit să triumfe din nou. Este clar că cei doi se înțeleg de minune, ambii fiind specialiști ai jocului de dublu și ajunși din nou într-o semifinală de turneu major se gândesc cu siguranță la câștigarea titlului. Dodig este un jucător titrat de dublu, fiind clasat acum însă doar pe poziția 37, având ca Best Rank locul 4 în 2015. Partenera sa stă însă ceva mai bine din punct de vedere al cifrelor, ocupând în acest moment poziția a 12-a, asta după ce a fost o perioadă bună chiar pe locul 1.

Statistica meciurilor directe Koolhof/Peschke v Dodig/Chan

Este primul duel direct dintre aceste perechi.

Cote pentru Koolhof/Peschke v Dodig/Chan

Pont Koolhof/Peschke vs Dodig/Chan: Dodig/Chan victorie

Perechile Koolhof/Peschke și Dodig/Chan se vor duela pentru un loc în marea finală de dublu mixt a turneului de la Wimbledon. În cele două perechi găsim patru jucători de dublu extrem de valoroși care cunosc bine tainele acestei probe atât de diferite de cea clasică de simplu. Cele două reprezentante ale circuitului feminin au fost, în momente diferite, chiar pe prima poziție a clasamentului de dublu, în timp ce partenerii lor sunt de mulți ani în topul masculin al acestei probe. Dacă Koolhof și Peschke fac la acest turneu pereche în premieră, nu același lucru îl putem spune despre adversarii lor. Dodig și Chan sunt proaspeții câștigători de la Roland Garros, acolo unde au reușit extraordinara performanță de a-și păstra trofeul după succesul din 2018. Consider acest fapt un avantaj major pentru acest meci și de aceea am să merg pe mâna acestui cuplu pentru calificarea într-o nouă finală de Grand Slam.

Pont pariuri: Dodig/Chan victorie

Miza: 8/10

Cota: 1.64

Adaugat de: George Halici

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Vladimir Eugen

Ponturi:

24

Castigate:

14

Pierdute:

7

Anulate:

3

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici