Share

Pont Kirsten Flipkens vs Kiki Bertens, WTA Hertogenbosch: Belgianca are experiență pe gazon

Tenis

Cota: 1.50

Adaugat de: Robert_Cristian

14 Iun 2018 11:08 1,1k 1
Logo Kirsten Flipkens
Logo Kiki Bertens
Kirsten Flipkens
Kiki Bertens
VS
12:00 15 Iunie 2018
WTA Hertogenbosch

Analiză și informații pentru Kirsten Flipkens v Kiki Bertens

Ultimul meci al zilei pe arena centrală de la Hertogenbosch va fi disputa dintre belgianca Kirsten Flipkens și olandeza Kiki Bertens, o partidă ce va începe în jurul orei 17:00, ora României, și pentru care am pregătit un pronostic pe care urmează să-l detaliem în momentele următoare

Kirsten Flipkens: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î V Î V

Cu 5 ani mai multă experiență în circuit comparativ cu adversara sa, Kirsten Flipkens, cea de-a 60-a jucătoare a lumii, posedă mult mai multă experiență atunci când vine vorba de iarbă. Dacă pentru Bertens aceasta este cea mai slabă suprafață, Flipkens se poate lăuda că a obținut cele mai bune performanțe ale carierei pe gazon.

Belgianca este fostă finalistă la Hertogenbosch în 2012, respectiv semifinalistă un an mai târziu, semifinalistă pe iarba de la Mallorca de acum doi ani și, probabil cel mai important rezultat al carierei pentru Flipkens, semifinala de la Wimbledon din urmă cu 5 sezoane.

În primul tur, Flipkens nu a avut niciun fel de probleme împotriva rusoaicei Anna Kalinskaya, pe care a învins-o cu un neverosimil 6-3 6-0. 

Kiki Bertens: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î V V Î

Kiki Bertens, cea de-a 21-a jucătoare a lumii și favorita nr.3 a competiției de la Hertogenbosch, este favorita publicului și singura jucătoare rămasă în concurs pe tabloul de simplu.

Olandeza este o tenismenă care se descurcă excelent pe zgură, în acest sezon ea reușind prima finală de turneu Premier Mandatory din carieră, la Madrid, cât și un titlu câștigat la Charleston, o altă competiție de tradiție în circuit. Atunci când vine vorba de suprafețele rapide, în special de iarbă, lucrurile nu mai stau la fel de bine pentru ea. Aflată la cel de-al zecelea sezon la profesioniști, Bertens are un record foarte modest pe iarbă, doar 7 victorii și 12 înfrângeri de-a lungul întregii cariere.

În primul tur de la Hertogenbosch, Bertens a învins-o în trei seturi pe rusoaica Natalia Vikhlyantseva în 3 seturi, scor 5-7 6-3 7-6(5), o partidă extrem de disputată, dar pe care Bertens a făcut-o chiar ea însăși mai dificilă decât ar fi trebuit să fie. Olandeza este o jucătoare care nu se simte în zona de confort atunci când este obligată să lovească de jos, ea fiind obișnuită cu mingi înalte și care îi permit să-și ia suficient timp pentru a se așeza la lovituri și a încerca să lovească decisiv.

 

Statistica meciurilor directe Kirsten Flipkens v Kiki Bertens

Cele două jucătoare s-au întâlnit de 4 ori în circuit, bilanțul meciurilor directe fiind favorabil lui Flipkens, 3-1. Cea mai recentă dispută s-a consumat chiar înainte de Roland Garros, pe zgura de la Nurnberg, acolo unde Flipkens s-a impus, în mod surprinzător, scor 5-7 6-3 7-6(3)

Cote pentru Kirsten Flipkens v Kiki Bertens

Pont Kirsten Flipkens vs Kiki Bertens: Kirsten Flipkens câștigă cel puțin un set

Din punctul meu de vedere, bookmakerii o supraapreciază pe Bertens oferindu-i statutul de favorită, pe hârtie, a acestei partide. Chiar dacă va evolua în fața propriilor suporteri, Bertens nu deține la fel de multă experiență pe iarbă ca și adversara sa, iar stilul său de joc nu este unul propice pentru aceste condiții rapide. Olandeza este o tenismenă care nu se simte bine atunci când este pusă în defensivă și are mari probleme când este nevoită să execute lovituri joase, ceea ce Flipkens îi va oferi destul de des prin slice-urile de backhand pe care le execută cu preponderență, Mă aștept ca Flipkens să își pună foarte bine în aplicare stilul de joc specific acestei suprafețe, iar dacă o va face, nu cred că nu va reuși să câștige cel puțin un set

Pont pariuri: Kirsten Flipkens câștigă cel puțin un set

Miza: 10/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Robert_Cristian

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Robert_Cristian

Ponturi:

10

Castigate:

6

Pierdute:

4

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0