Share

Pont Kei Nishikori - Philipp Kohlschreiber, Japonezul vine după o victorie muncită

Tenis

Cota: 1.65

Adaugat de: Burlacu Ștefan

17 Mai 2018 13:54 855 0
Logo Kei Nishikori
Logo Philipp Kohlschreiber
Kei Nishikori
Philipp Kohlschreiber
VS
20:30 17 Mai 2018
ATP Roma

Analiză și informații pentru Kei Nishikori v Philipp Kohlschreiber

Turneul de la Roma continuă cu optimile de finală, iar un pont vine de la meciul dintre japonezul Kei Nishikori și germanul Philipp Kohlschreiber, partidă programată ultima pe Next Gen Arena și care va începe după ora 20 00, ora României. Mai multe date despre această confruntare, dar și pronosticul gândit, în cele ce urmează.

 

Kei Nishikori: Forma jucatorului, știri și statistici

Î Î Î V V

Kei Nishikori pare să își fi găsit forma. Revenit în acest an pe terenul de joc după o accidentare, japonezul a tot avut probleme de ordin fizic. Drept dovadă, după finala pierdută la Monte Carlo în fața lui Nadal, niponul s-a retras în primul tur de la Barcelona în fața lui Garcia Lopez. La Madrid, deși era într-o formă fizică bună, a cedat în 2 seturi în fața lui Djokovic. Rămâne însă prestația bună în fața unui sârb aflat și el în revenire de formă. Zgura a fost o suprafață pe care Kei s-a mișcat bine mai tot timpul, obținând de altfel și rezultate pe măsură. În capitala Italiei a trecut cu ceva muncă de primele 2 runde. E adevărat că și adversarii au fost solizi, mai ales ieri, unde Dimitrov i-a pus mari probleme japonezului. Dimitrov care în anii trecuți nu prea mișca pe zgură, acum a fost aproape să îl elimine pe nipon. Kei a gestionat mai bine însă finalul setului decisiv și a revenit de la 2-4, câștigând 4 gameuri la rând. În seara asta îl așteaptă o partidă poate la fel de grea, împotriva altui jucător ce se mișcă foarte bine pe această suprafață.

Philipp Kohlschreiber: Forma jucatorului, știri și statistici

V V Î V V

Philipp Kohlschreiber a demonstrat pe durata acestei primăveri că zgura rămâne una din suprafețe sale preferate. De altfel, neamțul se mișcă bine pe toate suprafețele, însă îndeosebi pe cea roșie. Deși are o vârstă, inteligența l-a ajutat pe  german să exceleze la turneele la care a luat parte în acest sezon pe zgură. Philipp a făcut finală la Munchen și tur 3 la Madrid și Monte Carlo, precedentele turnee masters ce au avut loc pe această suprafață. De fiecare dată Philipp a cedat în fața unor jucători de top și a facut-o după meciuri de mare luptă. Deși credeam că oboseala își va spune cuvântul, Kohlschreiber a știut să gestioneze foarte bine partidele și nu s-a resimțit deloc. În ultimul meci, cel contra americanul Jack Sock, germanul a jucat perfect exact când a trebuit și a profitat din plin de greșelile făcute de adversar. Meciul cu Nishikori se anunță dificil, dar eu cred că Philipp îi va da o replică bună japonezului.

Statistica meciurilor directe Kei Nishikori v Philipp Kohlschreiber

O sigură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători până acum, în urmă cu 2 ani, la Openul Australiei, atunci când japonezul s-a impus în minim de seturi în fața germanului.

Cote pentru Kei Nishikori v Philipp Kohlschreiber

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Kei Nishikori vs Philipp Kohlschreiber: Total Gameuri peste 21,5

Neșansa, dar și lipsa de inspirație au dus la pierderi grele în ultima perioadă. Totuși acum nu cred că acest meci are cum să mai fie unul scurt. I-am urmărit pe cei doi jucători în partidele precedente și anticipez ca vom avea parte de o dispută echilibrată. Kohlschreiber, care are un stil asemănător de joc precum cel al bulgarului, poate să îi pună la fel de multe probleme japonezului precum i-a pus Dimitrov ieri. Serviciul e de partea ambilor jucători, iar la retur, niponul stă o idee mai bine decât neamț. Cred că ambii jucători își vor face destul de ușor gameurile pe propriul serviciu și merg astfel pe o partidă cu minim 22 de gameuri. Cota este una ok, spun eu și șansele bune de reușită.

Pont pariuri: Total Gameuri peste 21,5

Miza: 10/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

23

Castigate:

12

Pierdute:

10

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici