Share

Pont Kei Nishikori - Novak Djokovic, Poate să îi pună niponul probleme lui Nole ?!

Tenis

Cota: 1.71

Adaugat de: Burlacu Ștefan

07 Sep 2018 14:41 927 0
Logo Kei Nishikori
Logo Novak Djokovic
Kei Nishikori
Novak Djokovic
VS
01:00 08 Septembrie 2018
US Open

Analiză și informații pentru Kei Nishikori v Novak Djokovic

Ultimul Grand Slam al anului e aproape de final, iar în această seară vom afla cei doi finaliști. Noi venim cu un pont de la a doua semifinală, cea dintre japonezul Kei Nishikori și sârbul Novak Djokovic, meci ce e programat ultimul pe Arthur Ashe și care va începe după ora 01 00, ora României. Mai multe detalii, dar și pronosticul nostru, în cele ce urmează.

Pariază pe orice meci de la US Open la o cotă mărită de 10.00!

Kei Nishikori: Forma jucatorului, știri și statistici

V V V V V

Kei Nishikori a făcut un turneu foarte bun până acum. Japonezul a evoluat ca în vremurile bune, înainte să sufere acele accidentări ce l-au ținut mult timp departe de terenul de joc. Revenirea nu a fost deloc ușoară pentru Kei, dar încetul cu încetul, niponul a crescut nivelul jocului și acum la US Open a etalat cel mai bun joc al său din acest an. Sigur, și la Wimbledon sau Roland Garros a făcut sferturi de finală, respectiv tur 4, dar la Flushing Meadows japonezul a fost realmente senzațional. Recunosc că mie mi-a plăcut mult Kei aici și mi-a adus profit și am încredere că și în această seară poate face un meci mare. Nu știu dacă va putea să se impună pentru doar a 3 oară în fața merelui Nole, dar sunt ferm convins că niponul va lupta cu aceiași ambiție cu care ne-a învățat de-a lungul timpului. În turul precedent s-a impus în fața altui nume greu din circuit, Marin Cilic, câștigătorul din 2014. Oarecum Kei și-a luat revanșa în fața croatului, după eșecul din finala de acum 4 ani de la Flushing Meadows. În seara asta Nishikori va avea cel mai greu meci de până acum, însă cu siguranță niponul va da o replică pe măsură fostului lider mondial.

Novak Djokovic: Forma jucatorului, știri și statistici

V V V V V

Novak Djokovic joacă din ce în ce mai bine. După succesul de la Wimbledon, Nole e gata să își mai treacă în cont un trofeu de mare slam. Dacă ne gândim la ce nivel era la începutul anului și în cel fel evoluează în acest moment, ne dăm seama ce progres a făcut sârbul. Novak a avut mult de suferit din cauza accidentării la cot. Revenirea a fost grea, dar s-a meritat. Sârbul e în acest moment la nivelul din urmă cu 2-3 ani, când nu avea adversar în circuitul ATP. Novak a cedat doar 2 seturi pe durata acestui turneu și pleacă mare favorit în această seară în fața japonezului. Personal, cota la victoria sârbului mi se pare cam mică, ținând cont de valorile celor doi jucători. Sigur, diferența e evidentă între cei doi tenismeni, dar cu tot respectul, Nishikori nu se poate compara vreo secundă cu Sousa sau Millman. E adevărat că Nole poate să se impună și în fața japonezului cu 3-0, dar la cum au decurs lucrurile până în acest moment cu cei doi jucători, mă îndoiesc. Cert e că vom avea parte de un meci pe măsură, între doi dintre cei mai buni tenismeni din circuit.

Statistica meciurilor directe Kei Nishikori v Novak Djokovic

De 18 ori s-au întâlnit cei doi jucători până acum, iar raportul este net favorabil sârbului, 16-2!!!! Ultima victorie a japonezului în fața fostului număr 1 mondial a fost acum 4 ani, chiar aici, tot în semifinalele competiției, când Kei s-a impus cu 3-1. Ultima întâlnire a avut loc anul acesta, tot în cadrul unui Grand Slam, la Wimbledon, când Nole a câștigat cu 3-1.

Cote pentru Kei Nishikori v Novak Djokovic

Pe lângă pontul oferit, mai puteți lua over 3,5 seturi, la o cotă de 1,82 sau un over gameuri, la o linie mai înaltă, over 37,5, la o cotă de 2.05.

Pont Kei Nishikori vs Novak Djokovic: Total gameuri - peste 33,5

Văd un meci foarte frumos în noaptea asta. Djokovic pleacă mare favorit, dar niponul va lupta până la epuizare. Nole nu a cedat decât 2 seturi și nu e exclus ca în partida din această noapte să cedeze minim un set. Cota la victoria în minim de seturi a sârbului e tentantă, într-adevăr, dar la meciuri 3/5, mai ales la dueluri între jucători de top, e riscant acest pariu. Tocmai de aia eu am să merg pe un număr de gameuri la acest meci, număr de gameuri ce poate ieși atât din 3 seturi, cât și din 4 seturi. Cred că e un pariu bun și Kei va putea să îi facă față, cel puțin până la un punct, fostului lider mondial. Iar cota este și ea pe măsură.

Pont pariuri: Total gameuri - peste 33,5

Miza: 10/10

Cota: 1.71

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Kei Nishikori vs Novak Djokovic: Tie-break în meci: Nu

Pentru cea de-a doua semifinală a zilei de la US Open vom încerca un pariu care, personal, mi se pare a fi unul valoros. Atât Novak Djokovic cât și Kei Nishikori sunt doi tenismeni care se descurcă foarte bine la retur, fiind doi dintre cei mai buni jucători din circuit la acest capitol, iar serviciile nor nu sunt la fel de eficiente. Cei doi s-au mai întâlnit de 16 ori în trecut, disputând 43 de seturi, dintre care doar 4 au fost tiebreak-uri, ceea ce echivalează cu un procent de aproximativ 9.3%.În aceste condiții, consider că o cotă de 2.15 este una foarte bună care merită încercată.

Pont pariuri: Tie-break în meci: Nu

Miza: 10/10

Cota: 2.15

Adaugat de: Robert_Cristian

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

31

Castigate:

16

Pierdute:

15

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0