Share

Pont Kei Nishikori -Novak Djokovic, Sârbul e pe drumul cel bun

Tenis

Cota: 1.90

Adaugat de: Burlacu Ștefan

18 Mai 2018 10:12 1,4k 0
Logo Kei Nishikori
Logo Novak Djokovic
Kei Nishikori
Novak Djokovic
VS
17:00 18 Mai 2018
ATP ROMA

Analiză și informații pentru Kei Nishikori v Novak Djokovic

Primul pont din tenis de astăzi vine de la meciul dintre japonezul Kei Nishikori și sârbul Novak Djokovic, meci din sfertul 3 de finală de la Roma, partidă ce a 3-a programată pe arena centrală și care nu va începe mai devreme de ora 17 00. Mai multe detalii, dar și pronosticul gândit de noi, în cele de mai jos.

Kei Nishikori: Forma jucatorului, știri și statistici

Î Î V V V

Kei Nishikori pare să fie din ce în ce mai aproape de forma sa. Japonezul a trecut peste accidentările care l-au chinuit și acum, cel puțin din punct de vedere fizic, e la un nivel înalt. Jocul de asemenea este unul bun, cu lovituri din ce în ce mai precis, la fel ca în perioada de glorie a niponului. E adevărat, că spre deosebire de 2-3 ani în urmă, constanța nu mai e aceiași la Kei. Nivelul ridicat nu mai poate fi susținut, cel puțin momentan, pe durata mai multor partide. După finala de la Monte Carlo, pierdută în fața lui Nadal, Nishikori s-a retras în primul tur de la Barcelona. Mai mult din motive ce țin de starea fizică, însă și nivelul jocului a fost afectat. În capitala Italiei, Kei s-a mișcat bine și a ajuns în sferturi, pierzând un singur set. Meciul cu Dimitrov a fost cel mai intens, în care niponul a fost nevoit să revine de la 0-1 la seturi. Ieri, contra lui Philipp Kohlschreiber, meciul a fost ușor, misiunea japonezului fiind mult ușurată de caodurile oferite de german. A fost o victorie scurtă, 6-1, 6-2 și Kei privește cu optimism asupra duelului cu fostul nr mondial din această după amiază.

Novak Djokovic: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î V V V

Novak Djokovic este clar pe drumul cel bun. Sârbul etalează un joc mai bun de la meci la meci și dă senzația de multe ori ca e din nou același Nole de acum 2 ani, când se impunea la Rolland Garros. Deplasarea și returul par a fi capitolele la care Djokerul a progresat cel ami mult după revenirea pe teren, dar și serviciul, forehandul sau defenisva sunt și ele în creștere. Fizic pare la fel de bun, sârbul făcând față cu brio schimburilor prelungite. Dacă la Madrid a fost eliminat de către Edmund, un alt jucător aflat în formă, aici la Roma, Novak a fost într-o formă mult mai bună, trecând de cei 3 adversari în minim de seturi. Ieri, contra lui Ramos Vinolas, sârbul a defilat pe teren, în condițiile în care nici ibericul nu a evoluat rău. Din contră chiar. Însă nivelul lui Djokovic este acum atât de ridicat, încât poate să își domine din nou adversarii ca în urmă cu 2 sau 3 ani. Meciul din după amiaza asta cu Nishikori se anunță la fel interesant ca cel de la Madrid, însă cred că de data asta sârbul se va impune mai ușor.

Statistica meciurilor directe Kei Nishikori v Novak Djokovic

De 16 ori s-au întâlnit până acum cei doi jucători, Nishikori reușind o singură dată să iasă învingător din duelurile cu Novak. Se întâmpla în urmă cu mai bine de 6 ani, la Basel. La ultima întâlnire, ce a avut loc la începutul lunii, pe zgura de la Madrid, Nole s-a impus în minim de seturi.

Cote pentru Kei Nishikori v Novak Djokovic

Djokovic va juca din nou cu Nishikori, la mai puțin de 2 săptămâni de la disputa de la Madrid, iar sârbul pleacă din nou favorit. Cota sa este într-o ușoară creștere și poate fi lejer luată în alcătuirea unui combo de 2. Mai poate fi luat la acest meci și un over de 20,5, în ideea în care Nole nu va câștiga meciul foarte lejer.

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Kei Nishikori vs Novak Djokovic: Victorie Novak Djokovic la H de 2,5 gameuri

Mi-a plăcut mult cum a evoluat aseară sârbul în meciul cu Ramos Vinolas. Nole a fost superior la toate capitolele și a arătat o formă fizică de invidiat. Nole a forțat în setul 1, pentru ca în actul secund să apese accelerația atât cât a fost nevoie, arătând încă o dată că știe foarte bine să gestioneze momentele unui meci. Nishikori a evoluat și el bine, doar că ultima victorie nu poate fi una de reper, în condițiile în care adversarul de ieri a evoluat mult sub nivelul său și i-a făcut multe cadouri japonezului. Kei a avut dificultăți cu Dimitrov și mă aștept ca în meciul din după amiaza asta să fie din nou pus în situații neplăcute. Nole are și ascedentul moral în meciurile directe, astfel că merg pe o victoria a sârbului la minim 3 gameuri diferență. Cota este una foarte bună și zic să profităm de ea.

Pont pariuri: Victorie Novak Djokovic la H de 2,5 gameuri

Miza: 10/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

23

Castigate:

12

Pierdute:

11

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici