Share

Pont Kei Nishikori - Leo Mayer, Niponul nu are parte de un meci facil

Tenis

Cota: 1.65

Adaugat de: Burlacu Ștefan

11 Mar 2018 14:44 542 0
Logo Kei Nishikori
Logo Leonardo Mayer
Kei Nishikori
Leonardo Mayer
VS
23:00 11 Martie 2018
Indian Wells

Analiză și informații pentru Kei Nishikori v Leonardo Mayer

Venim și astăzi cu ponturi de la Indian Wells, iar primul dintre ele vine de la meciul dintre japonezul Kei Nishikori și argentinianul Leo Mayer, din cadrul turului 2 a competiției din California. Mai multe detalii despre această dispută, dar și pronosticul nostru, în cele ce urmează. 

Kei Nishikori - Leo Mayer 

Primul masters al anului nu a debutat deloc conform așteptărilor. Cel puțin prin prisma rezultatelor. În fiecare zi am avut parte de surprize și capi de serie eliminați. Noi încercăm pe cât posibil să evităm aceste surprize și să anticipăm meciurile în care "bomba' ar fi din nou detonată. Ne-am îndreptat atenția asupra meciului dintre Nishikori și Mayer. E un meci de pe urma căruia noi credem că putem face profit. Japonezul vine după o lungă perioadă în care a fost accidentat și revenirea nu e deloc ușoară. Chiar dacă a luat parte la cateva turnee înainte de acest masters, se vede clar că niponul e departe de forma cu care ne-a obișnuit. Cu toate astea, a reușit o semifinală la New York și un turneu challanger câștigat la Dallas. În schimb, săptămâna trecută, la Acapulco, Kei a cedat în fața lui Shapovalov, după ce a avut 1-0 la seturi. Ajuns pe locul 25 în ierarhia ATP, niponul poate reveni la forma sa, dar are nevoie de timp. Și de încredere. Primul adversar de la Indian Wells e un jucător ce evoluează bine pe toate suprafețele și nu va ceda ușor în fața japonezului.

Mayer nu a câștigat nici un set în fața lui Nishikori

Leo Mayer vine după o perioadă petrecută pe zgură, dar asta nu ar trebui să îl împiedice pe argentinian să joace bine și pe hard. E adevărat, Leo se simte cel mai bine pe suprafața roșie, însă și pe ciment evoluează bine. Chiar dacă a avut ceva probleme în primul meci, cu un alt zgurist, Estrella Burgos, Mayer poate juca la un nivel înalt pe hard. Să nu uităm meciul cu Nadal de la Melbourne, unde în ciuda înfrângerii cu 0-3, Mayer a evoluat solid și i-a dat ceva bătăi de cap ibericului. Cum ziceam, aici Leo a avut probleme în primul set cu Estrella, pentru că apoi restul partidei să fie doar o simplă formalitate pentru argentinian. Serviciul e arma principală a lui Leo, care poate servi și cu peste 200 km/h. Iar într-o zi de grație la serviciu, cu greu poate fi învins. Și reverul său funcționează incredibil, fiind cea de-a doua arma a argentinianului. În acest an nu a evoluat în multe meciuri pe hard, dar în partidele jucate, Mayer s-a comportat mai mult decât bine, astfel că are motive e încredere înaintea duelului din această seară contra japonezului.

De 3 ori s-au întâlnit cei doi jucători până acum, de fiecare dată niponul ieșind învingător.

Pont Kei Nishikori vs Leonardo Mayer: Total gameuri peste 20,5

Meciul se anunță interesant. Nishikori pornește mare favorit, însă eu cred că va avea de muncit pentru a merge mai departe. Leo nu e un jucător deloc slab, ci din contră. A avut un start mai slab de meci cu Burgos, însă pe parcurs și-a reglat jocul și scorul din setul decisiv spune totul. Kei încă mai are mult de pus la punct, pentru a reveni la nivelul său. De aceea cred că partida din seara asta nu va fi una scurta. Nu spun că va fi un meci de 3 seturi, dar nici unul în care Mayer sau Nishikori să se impună categoric. Recomandarea mea mergem pe minim 21 de gameuri disputate, o linie decentă, care poate fi atinsă lejer în 2 seturi. Cota este de asemenea ok.

Pont pariuri: Total gameuri peste 20,5

Miza: 10/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

21

Castigate:

11

Pierdute:

9

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici