Share

Pronostic pentru Karl Friberg - Richard Gabb, ITF Qatar F4, 06.12.2017

Tenis

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

05 Dec 2017 21:35 450 0
Logo Karl Friberg
Logo Richard Gabb
Karl Friberg
Richard Gabb
VS
12:00 06 Decembrie 2017
ITF Qatar F4

Analiză și informații pentru Karl Friberg v Richard Gabb

Turneul ITF Qatar F4 are loc în Doha, capitala țării, iar în această analiză voi detalia partida dintre Karl Friberg și Richard Gabb, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Doha este deja o metropolă, având o populație de aproximativ 1.5 milioane de locuitori, și fiind un centru turistic și financiar al Orientului Apropiat. În traducere "Copacul cel Mare", Doha a crescut exponențial în ultimul deceniu, cumva tipic acestei zone, profitând și de o localizare ideală, pe malul Golfului Persic. 
Un important centru de reper educațional și tehnologic, Doha este activă și pe plan sportiv, aici de exemplu având loc chiar în prima săptămâna din ianuarie un important turneu ATP, în 2018 anunțându-și deja prezența aici Thiem și mai ales Novak Djokovic. 
Turneul de acum este însă mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis. 
Gazda este complexul Khalifa Internațional Tennis & Squash, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber, clima de aici evident fiind foarte bună tot anul și foarte uscată. 
Tabloul de concurs este puternic, cu nume precum Ortega Olmedo, Ilhan, Eriksson sau Miedler. 

Richard Gabb este un britanic de 25 de ani, clasat pe locul 692 ATP. 
Iar Richard mi se pare printre cei mai buni tenismeni la acest nivel, fiind cam de 6 ani în apropierea topului 500, un sportiv care este astfel foarte constant. 
Specialist pe hard și în general pe terenuri rapide, tipic unui exponent al școlii britanice, Gabb are un sezon destul de bun, deși el a participat la sensibil mai puține turnee decât în alți ani. 
Astfel, în 2017 el are sfert de finală la ITF Grecia F1, semifinală la ITF Turcia F22, sfert de finală la ITF Turcia F23, sfert de finală la ITF Polonia F5, finală la ITF Polonia F6, sfert de finală la ITF Macedonia F1, sfert de finală la ITF Marea Britanie F5, și recent sfert de finală la ITF Israel F13. 
Multe dintre ele, surprinzător, pe zgură, o suprafață pe care a început să evolueze oricum destul de solid. 
In ultima vreme forma sa mi se pare de top, de exemplu la ultima competiție disputată pierzand în optimile de finală de la ITF Israel F15, însă foarte greu, 7-6 2-6 6-7, cu cel mai bun tenismen de acolo, Heyman (locul 285 ATP). 
Aici:

- 7-5 6-4 cu Okala (locul 451 ATP), câștigând 69% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (2 salvate)

Karl Friberg este un suedez de 18 ani, clasat pe locul 924 ATP și aflat la cel mai bun sezon din carieră. 
Evident, el este foarte tânăr, și este în premieră în topul 1000 ATP, lucru de înțeles, ba chiar meritoriu pentru un sportiv de această vârstă. 
El încă activează și în circuitul destinat juniorilor, unde însă joacă mai puțin, și nu este chiar foarte bine clasat, fiind pe locul 166 ATP. Însă la profesioniști deja este o prezență constantă, și are un sezon bun, însă mai ales pe zgură, care este suprafața sa preferată. 
Astfel el are sferturi de finală la ITF Suedia F1, sferturi de finală la ITF Finlanda F2 si semifinale la ITF Finlanda F3, toate pe zgură. 
Pe hard nu a evoluat foarte mult, și nu a avut un mare succes. De exemplu, în noiembrie are două partide, ambele indoor, ambele pierdute, cu Tyurnev (locul 448 ATP) în primul tur la ITF Estonia F4 și cu Igoshin (locul 649 ATP), în primul tur la ITF Finlanda F4. 
Aici:

- 3-0 cu Frigerio (locul 453 ATP, scor la care acesta s-a retras)

Este prima întâlnire directă între cei doi.

 

Deschide cont și pariază pe victorie Tottenham cu APOEL la o cotă mărită de 4.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei!

Descoperă și alte promoții atractive valabile miercuri 6 decembrie 2017!

Pont Karl Friberg vs Richard Gabb: Richard Gabb castiga

Richard Gabb este foarte solid, mai ales pe hard, și în ultima vreme nu l-am văzut să facă meci slab, chiar dacă a întâlnit oponenți mult mai buni gen Heyman. Aici în primul tur nu pornea favorit cu Jules Okala, însă chiar și așa s-a impus în minimum de seturi, după o altă evoluție la standarde înalte. Karl Friberg are 18 ani și este talentat, în plus puternic susținut financiar. Însă până acum el a arătat evoluții bune exclusiv pe zgură, suprafața sa preferată, pe hard deseori pierzând chiar în primul tur. Aici a profitat de abandonul lui Frigerio. Consider că Richard este astfel favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Richard Gabb castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

50%

Nu 1

50%

Tudor Cosma

Ponturi:

23

Castigate:

14

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici