Share

Pont Kyrgios - Khachanov. Duelul serviciilor puternice la ATP Cincinnati

Tenis

Cota: 1.60

Adaugat de: Gabriel Morariu

14 Aug 2019 01:58 601 0
Logo Karen Khachanov
Logo Nick Kyrgios
Karen Khachanov
Nick Kyrgios
VS
03:30 15 August 2019
ATP Cincinnati

Analiză și informații pentru Karen Khachanov v Nick Kyrgios

În runda secundă a turneului de la Cincinnati, față în față vor fi Karen Khachanov și Nick Kyrgios. Partida este una dintre cele mai așteptate în cursul zilei de miercuri. În continuare puteți citi prezentarea ei, iar la final veți găsi și pontul oferit. 

Karen Khachanov: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V V Î

Karen se menține între primii 10 jucători din lume după ce și-a apărat semifinala de anul trecut din Canada. Khachanov a ajuns în penultimul act de la Montreal după ce a trecut de 3 adversari grei: Wawrinka, Auger Aliassime și Zverev. În tentativa lui de a ajunge în finală, el a fost oprit de conaționalul Daniil Medvedev (1-6, 6-7). Karen are 1,98 metri și posedă un serviciu extrem de puternic. Cu această armă a reușit să câștige titlul anul trecut la Paris-Bercy, într-o finală cu Novak Djokovic. Chiar dacă în prezent este pe locul 9 ATP, rusul nu a mai strălucit la fel ca în 2018. Până acum, Khachanov a câștigat doar 21 de meciuri (față de 49 anul trecut) și nu a jucat nici măcar o finală ATP.

Nick Kyrgios: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V V

Nick este, după cum ne-am obișnuit, capabil de orice rezultat. Într-o zi în care se concentrează la ce are de făcut pe teren, australianul poate învinge pe oricine. În acest an a cucerit titlurile de la Washington și Acapulco, de fiecare dată cu victorii la adversari buni, precum Nadal, Wawrinka, Isner, Zverev, Tsitsipas sau Medvedev. Totuși, când nu are starea necesară, când îi lipsește concentrarea, Kyrgios poate lăsa un meci în voia sorții. După trofeul adjudecat la Washington, Nick spunea că s-a simțit în fine ca unul dintre jucătorii serioși. A durat doar un turneu, deoarece la Montreal s-a certat cu arbitrul pentru că nu i-au fost aduse prosoape albe. El a cedat în Canada cu Kyle Edmund, iar la Cincinnati a ajuns cu forțe proaspete. Nick a trecut în primul tur de Lorenzo Sonego, având un procentaj de 94% al punctelor câștigate pe primul serviciu (29/31).

Statistica meciurilor directe Karen Khachanov v Nick Kyrgios

Este primul meci direct între cei doi jucători. 

Cote pentru Karen Khachanov v Nick Kyrgios

Meciul se anunță unul echilibrat, iar eu am ales un pariu pe game-uri. Puteți încerca și o victorie a lui Kyrgios, la o cotă de 1,70. 

Karen Khachanov vs Nick Kyrgios Pont: Peste 22,5 game-uri in meci

Față în față se vor afla doi jucători cu servicii excelente. Atât pentru Kyrgios, cât și pentru Khachanov va fi extrem de greu să facă break, cel mai probabil vom ajunge la cel puțin un set decis la tiebreak. Multe dintre partidele lui Nick se transformă în adevărate episoade de dramatism, astfel că există o bună șansă să vedem 3 seturi. În orice caz, Unibet oferă un barem atractiv de 22,5 game-uri pe care mă aștept ca cei doi să îl depășească miercuri. Un 7-6, 6-4 ne este suficient. Succes!

Pont pariuri: Peste 22,5 game-uri in meci

Miza: 9/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Karen Khachanov vs Nick Kyrgios Pont: Karen Khachanov +1.5 seturi

Karen Khachanov este un jucător de top 10 și prin prisma clasamentului și din punct de vedere al jocului, el fiind momentan unul dintre cei mai buni tenismeni din lume. Asta s-a văzut recent la Montreal când Khachanov a avut un parcurs foarte bun și i-a eliminat pe rând pe Wawrinka, Aliassime și Alexander Zverev. Apoi nu a putut să-i facă față lui Medvedev, partida fiind însă de calitate. Nick Kyrgios este un mare talent, un jucător care poate fără probleme să-i învingă pe Federer sau Djokovic. Însă în ultima vreme meciurile sale sunt foarte haotice. Se ceartă mult cu publicul, este deseori nemulțumit și încearcă să facă spectacol și nu să închidă eficient punctele. Acest lucru l-a afectat în special la Montreal când nu i-a luat set lui Edmund. În plus Kyrgios are seturi pe care le cedează intenționat, păstrându-și energia pentru decisiv, și se bazează prea mult pe serviciu, în general pe retur pierzând ușor gameurile. Consider asfel că Khachanov va lua minim un set, pariul mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Karen Khachanov +1.5 seturi

Miza: 10/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Admin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

3

Castigate:

2

Pierdute:

0

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici