Share

Pronosticuri tenis feminin: Mikulskyte - Burel, franțuzoaica a revenit în forță

Tenis

Cota: 1.45

Adaugat de: Marian Cioată

22 Noi 2019 20:50 279 0
Logo Justina Mikulskyte
Logo Clara Burel
Justina Mikulskyte
Clara Burel
VS
10:30 23 Noiembrie 2019
ITF Monastir 3

Analiză și informații pentru Justina Mikulskyte v Clara Burel

Sâmbătă dimineață, în jurul orelor 10.30, este programată semifinala turneului ITF Monastir 3, între Justina Mikulskyte (671 WTA) din Lituania și Clara Burel (868 WTA) din Franța. Pontul recomandat merge în direcția sportivei din Hexagon, care a etalat un joc mult mai solid în această săptămână din Tunisia.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Justina Mikulskyte: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î Î

Justina (23 ani) a debutat la nivel profesionist în 2014, apoi între 2015 și 2018 a luat o pauză, studiind în SUA, la universitatea din Kentucky. Cel mai sus a fost situată pe poziția 667 WTA.

În 2019, are un bilanț pozitiv, 27-14 la general, și 19-9 pe hard outdoor. 

A cucerit două titluri minore, de 15K, în această toamnă, pe zgură la Bucha (Ucraina) în luna septembrie și pe hard la Sharm El Sheikh (Egipt), în luna octombrie. 

Mikulskyte, desemnată cap de serie numărul 4, a trecut aici de franțuzoaica Ambre Feder (1271 WTA), scor 6-4 7-5, apoi de croata Lana Sipek (1276 WTA), scor 6-2 6-1 și în sfertul de finală de joi a eliminat-o pe reprezentanta gazdelor Chiraz Bechri (1120 WTA), scor 6-2 6-1.

Clara Burel: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î Î

Clara (18 ani) a fost numărul 1 în lume în clasamentul junioarelor, în 2018. În sezonul anterior, ea a pierdut finalele de la Australian Open și US Open, ambele disputate pe suprafețe rapide.

Este totuși o jucătoare versatilă, pentru că la nivel profesionist a avut un volum de joc mai mare pe zgura roșie. Cel mai sus, a fost clasată pe locul 477 mondial. 

În startul sezonului a beneficiat de un wild-card pe tabloul principal de la Melbourne și a jucat de la egal la egal cu iberica Suarez Navarro, dar a pierdut cu 5-7 2-6. Apoi, de la începutul lunii aprilie nu a mai participat la turnee pro, concentrându-se pe finalizarea școlii. 

În turneul din Tunisia, Burel a trecut de -

Eliessa Vanlangendonck (752 WTA), scor 6-2 6-2

Cristina Elena Tiglea (fără clasament), scor 6-3 6-4

Juline Fayard (fără clasament), scor 6-1 6-1.

Statistica meciurilor directe Justina Mikulskyte v Clara Burel

Acesta va fi primul duel direct dintre cele două tenismene.

Cote pentru Justina Mikulskyte v Clara Burel

Puteți încerca și varianta unei victorii în 2 seturi din partea favoritei, la o cotă mai avantajoasă, de 1.66 propusă de casa de pariuri online eFortuna.ro.

Justina Mikulskyte vs Clara Burel Pont: Burel va câștiga setul 1 și meciul

Merg pe mâna mezinei din această confruntare, în ideea că va începe meciul bine și va reuși să se califice fără emoții în finala de la Monastir. Am optat pentru acest tip de pariu, luând în calcul și posibilitatea adolescentei din Rennes de a se relaxa ușor după ce va lua setul inaugural. Fostă lideră în clasamentul junioarelor, Burel este cu mult mai talentată, are un fizic armonios dezvoltat la peste 1.76 metri înălțime și se descurcă excelent atât pe zgură, cât și pe hard. Justina Mikuskyte provine din sistemul nord-american, unde a jucat în campionatul colegiilor, dar fără a străluci cu adevărat.

Pont pariuri: Burel va câștiga setul 1 și meciul

Miza: 8/10

Cota: 1.45

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

7

Castigate:

5

Pierdute:

2

Anulate:

0

Liber profesionist, am 30 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici