Share

Pronostic pentru Julian Ocleppo - Giorgio Ricca, ITF Tunisia F43, 06.12.2018

Tenis

Cota: 1.41

Adaugat de: Tudor Cosma

05 Dec 2018 17:09 272 0
Logo Julian Ocleppo
Logo Giorgio Ricca
Julian Ocleppo
Giorgio Ricca
VS
10:00 06 Decembrie 2018
ITF Tunisia F43

Analiză și informații pentru Julian Ocleppo v Giorgio Ricca

Turneul ITF Tunisia F43 are loc în Monastir, oraș din estul țării, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Julian Ocleppo și Giorgio Ricca, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Monastir este o localitate de 93.000 de locuitori, fondată pe ruinele orașului roman Ruspina, momentan fiind una dintre cele mai importante stațiuni turistice din Africa. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este hotelul Skanes Family, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Gil, Diez, Ocleppo sau Hoyt. 

Net Bet – primul pariu fără risc până la 500 Ron

Julian Ocleppo: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î Î V

Julian Ocleppo este un italian de 21 de ani, clasat pe locul 726 ATP. 
Iar Ocleppo este considerat unul dintre cei mai talentați tenismeni din generația sa, el până la urmă fiind de 3 ani consecutiv în prima mie mondială, ajungând chiar și aproape de topul 500 ATP. Iar în contextul în care este atât de tânăr, Julian poate crește exponențial și în sezoanele următoare. 
În 2018 are semifinale la ITF Lituania F1, semifinale la ITF Portugalia F13, titlu la ITF Cehia F7 și semifinale la ITF Kuwait F3. 
Forma sa de moment este chiar bună, el de exemplu având victorie recentă cu Bega (locul 312 ATP). 
Aici:

- 6-3 6-2 cu Bortolotti (locul 444 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 47% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)

Giorgio Ricca: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V Î V

Giorgio Ricca este un italian de 23 de ani, clasat pe locul 902 ATP. 
Iar Ricca este evident mai modest decât oponentul său, un tenismen care a intrat în prima mie mondială însă în general succint, și care nu a putut să acumuleze atât de multe puncte încât să se gândească la o ascensiune. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Belarus F2, sferturi de finală la ITF Belarus F3, semifinale la ITF Egipt F22 și sferturi de finală la ITF Tunisia F42, săptămâna trecută. 
Forma sa este destul de bună, Ricca săptămâna trecută trecând de Hampel (locul 517 ATP), însă apoi neavând nicio șansă cu Aslan Karatsev (locul 346 ATP). 
Aici:

- 6-2 7-5 cu Sanchis (locul 1050 ATP), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 48% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)

Statistica meciurilor directe Julian Ocleppo v Giorgio Ricca

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Julian Ocleppo v Giorgio Ricca

Pont Julian Ocleppo vs Giorgio Ricca: Julian Ocleppo castiga

Julian Ocleppo este un tenismen foarte talentat, care deși este tânăr are trei sezoane consecutive în prima mie mondială, fiind des în jurul locului 500 ATP. În plus vine aici în formă bună, având recent victorie cu Bega, evoluând și în circuitul challenger unde i-a pus probeme lui Setkic. Iar acum în primul tur nu a avut nicio emoție cu Bortolotti, tenismen de top, câștigând în două seturi scurte în care nu și-a pierdut serviciu. Giorgio Ricca este la limită în prima mie mondială, alternând turneele bune cu cele în care nu trece de primul tur. Aici a jucat destul de bine în primul meci, însă a avut dificultăți pe serviciul secund. Consider astfel că Ocleppo este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Netbet.

Pont pariuri: Julian Ocleppo castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.41

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

57

Castigate:

31

Pierdute:

20

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Basilashvili - Gojowczyk. 25.04.2019
Cota: 1.51 25 Apr 2019 14:50 0