Share

Pronostic pentru Juan Pablo Ficovich - Matej Sabanov, ITF M25 Santa Margherita, 25.04.2019

Tenis

Cota: 1.53

Adaugat de: Tudor Cosma

25 Apr 2019 01:19 241 0
Logo Juan Pablo Ficovich
Logo Matej Sabanov
Juan Pablo Ficovich
Matej Sabanov
VS
15:00 25 Aprilie 2019
ITF M25 Santa Margherita

Analiză și informații pentru Juan Pablo Ficovich v Matej Sabanov

Turneul ITF M25 Santa Margherita are loc în Italia, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Juan Pablo Ficovich și Matej Sabanov, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Santa Margherita este o localitate de 7.300 de locuitori, construită pe ruinele orașului antic Nora. 
Turneul acesta este mare, de 25.000 de dolari, așadar valoarea maximă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Asd Fortevillage, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Bega, Glasspool, Ficovich sau Fonio. 

Top oferte de Paște la agențiile și cazinourile recomandate!

Juan Pablo Ficovich: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V Î V

Juan Pablo Ficovich este un argentinian de 22 de ani, clasat pe locul 476 ATP. 
Și deși Ficovich este foarte tânăr, el deja este un tenismen cunoscut în circuit, fiind de la 17 ani în prima mie mondială, jucând des în turnee challenger și ajungând până pe locul 341 în lume. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Franța F10, titlu la ITF Franța F11, semifinale la ITF Italia F22, sferturi de finală la ITF Elveția F3 și sferturi de finală la ITF Elveția F4. 
Iar în 2019 are optimi de finală la challengerul Punta del Este, semifinale la ITF M15 Quinta do Lago și sferturi de finală la ITF M15 Pinamar. 
Aici:

- 6-2 6-4 cu Prechtel (tenismen fără clasament), câștigând 63% mingi cu primul serviciu, 45% cu cel secund, oferind 10 mingi de break (7 salvate)

Matej Sabanov: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V V

Matej Sabanov este un croat de 27 de ani, clasat pe locul 652 ITF. 
Iar Matej nu are clasament ATP, nu a fost vreodată în topul 500 ATP și a stat chiar multă vreme în afara primei mii mondiale. Chiar și așa, acum a atins o maturitate sportivă și joacă cel mai bun tenis al carierei. 
În 2018 nu are nicio performanță. 
În 2019 are sferturi de finală la ITF M15-1 Antalya, sferturi de finală la ITF M15-2 Antalya și sferturi de finală la ITF M25 Santa Margherita. 
Aici:

- 6-1 6-2 cu Sude (tenismen fără clasament), câștigând 85% mingi cu primul serviciu, 73% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Statistica meciurilor directe Juan Pablo Ficovich v Matej Sabanov

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Juan Pablo Ficovich v Matej Sabanov

Pont Juan Pablo Ficovich vs Matej Sabanov: Juan Pablo Ficovich castiga

Juan Pablo Ficovich este un tenismen foarte bun, un mare talent încă de când era un junior, acum fiind în topul 500 ATP cu rezultate foarte bune, de exemplu în turnee challenger având victorii cu Federico Coria, Kimmer Coppejans sau Marc Giner. Iar aici nu a avut probleme cu Prechtel, câștigând în două seturi scurte. Matej Sabanov practică un tenis solid momentan, deși în cariera sa destul de rar a stat în prima mie mondială și s-a concentrat mai mult pe dublu. În ultima vreme însă are multe victorii la simplu, iar aici atât în calificări cât și în primul tur a fost dominant. Totuși, nu a întâlnit până acum un tenismen de calibrul lui Juan, atât de bun pe retur și rapid pe baseline. Consider astfel că Ficovich este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Juan Pablo Ficovich castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

40

Castigate:

20

Pierdute:

14

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici