Share

Pronostic pentru Juan Martin del Potro - Novak Djokovic, finala US Open, 09.09.2018

Tenis

Cota: 1.90

Adaugat de: Tudor Cosma

08 Sep 2018 22:38 1,6k 0
Logo Juan Martin Del Potro
Logo Novak Djokovic
Juan Martin Del Potro
Novak Djokovic
VS
23:00 09 Septembrie 2018
US Open

Analiză și informații pentru Juan Martin Del Potro v Novak Djokovic

Turneul US Open are loc în New York City, oraș din estul țării, iar în această analiză voi detalia partida din finală dintre Juan Martin del Potro și Novak Djokovic, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
New York este una dintre cele mai mari metropole din lume, având 20 de milioane de locuitori în aria sa urbană, 3.2 milioane de rezidenți născuți în afara Statelor Unite, aici vorbindu-se peste 800 de limbi, fiind astfel cunoscută drept cel mai divers oraș din punct de vedere etnic. 
Fondat sub denumirea de New Amsterdam de către coloniști olandezi, orașul și-a căpătat numele actual după ce în 1664 a trecut sub dominație britanică, fiind dăruit de către regele Angliei, Charles al 2-lea, fratelui său, pe atunci Duce de York. 
Momentan New York este alcătuit din cinci părți: Brookyln, Queens, Manhattan, The Bronx și Staten Island, fiind un important centru financiar, aici fiind Wall Street și NYSE, comercial prin portul său imens însă și un centru al mass media, aici fiind unele dintre cele mai importante publicații mondiale - The New York Times și The New Yorker. 

Pariază pe orice meci de la US Open la o cotă mărită de 10.00!

Turneul US Open este printre cele mai vechi din lume, fondat în 1881 sub numele de U.S. National Championship, jucându-se pe iarba din Newport. După o trecere prin Philadelphia, US Open a ajuns în New York, din 1978 ținându-se în actuala locație. 
Gazda este complexul USTA Billie Jean King Național Tennis Center din Flushing Meadows, care dispune de terenuri acoperite cu Decoturf, în aer liber. 
Fiind un turneu de grand slam, premiile sunt pe măsură, fondul total fiind în valoare de 50.565.840 dolari, câștigătorul plecând acasă cu 3.8 milioane de dolari. 
În această finală îi avem pe Juan Martin del Potro și pe Novak Djokovic. 

Juan Martin Del Potro: Forma jucatorului, știri și statistici

V V V V V


(sursa: https://www.usopen.org/en_US/news/galleries/2018-09-08/photos_2018_us_open_semifinals_in_black_and_white.html?chip=1)

Juan Martin del Potro este un argentinian de 29 de ani, clasat pe locul 3 ATP. 
Iar Juan Martin o să rămână în istoria tenisului nu doar prin rezultatele sale, el fiind până la urmă campion de grand slam, însă mai ales prin caracterul său, Uriașul din Tandil fiind unul dintre cei mai iubiți tenismeni din circuit, un sportiv care întotdeauna empatizează cu oponentul său. 
Cariera sa este definită în special prin grand slamul câștigat chiar aici la US Open în 2009, după o finală fantastică cu Roger Federer. Însă din păcate de atunci Del Potro a trecut prin ani foarte dificili, având o serie de accidentări foarte grave care l-au făcut să absenteze sezoane întregi din circuit. A lipsit o bună bucată din anul 2010 din cauza unei accidentări la încheietura mâinii drepte, revenind doar pentru a fi nevoit să se opereze și la încheietura mâinii stângi, în 2014. 
Acum Del Potro pare în forma sa maximă, pare ferit de probleme fizice, și are o bună șansă la un nou trofeul de grand slam. 
În 2018 are finală la Auckland, titlu la Acapulco, titlu la Indian Wells, semifinale la Miami, semifinale la Roland Garros, sferturi de finală la Wimbledon, finală la Los Cabos și sferturi de finală la Cincinnati. 
Sezon de excepție, nu doar prin titlul de Masters de la Indian Wells, după o finală cu Federer. Însă în general argentinianul a etalat un nivel foarte ridicat, de exemplu la Wimbledon pierzând cu Nadal însă după o bătălie de 5 seturi. 
În ultima vreme a fost destul de oscilant, pierzând cu Fognini și Goffin, însă la acest US Open arată un nivel de top, cedând tot turneul doar un set. Nu doar acest lucru este impresionant, însă jocul în sine. Serviciul a mers ideal deși a servit puțini ași, forehandul său este în opinia mea cel mai bun din circuit, însă are o altă armă foarte interesantă, și anume slice-ul defensiv, care mi se pare foarte eficient. 
Aici:

- 6-0 6-3 6-4 cu Young (locul 246 ATP), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 2 mingi de break
- 6-3 6-1 7-6 cu Denis Kudla (locul 72 ATP), câștigând 84% mingi cu primul serviciu, 68% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 7-5 7-6 6-3 cu Verdasco (locul 32 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 46% cu cel secund, oferind 2 mingi de break
- 6-4 6-3 6-1 cu Coric (locul 20 ATP), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 1 minge de break
- 6-7 6-3 7-6 6-2 cu Isner (locul 11 ATP), câștigând 85% mingi cu primul serviciu, 69% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (toate salvate)
- 7-6 6-2 cu Nadal (locul 1 ATP, scor la care acesta s-a retras), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 2 mingi de break

Novak Djokovic: Forma jucatorului, știri și statistici

V V V V V


(sursa:https://www.facebook.com/usopentennis/photos/a.10150612011397187/10155533988017187/?type=3&theater)

Novak Djokovic este un sârb de 31 de ani, clasat pe locul 6 ATP. 
Iar Novak este unul dintre cei mai mari jucători din istorie. A fost numărul 1 mondial nu mai puțin de 223 săptămâni, are 13 turnee de grand slam, inclusiv două aici la US Open, în plus are 31 tituri de Masters, fiind singurul jucător din istorie care are în palmares Golden Masters, câștigându-le pe toate 9. 
Nici cariera sa însă nu a fost protejată de accidentări, el anul trecut având mari probleme la cot și lipsind aproape jumătate de sezon. Revenirea sa a fost complicată, Djokovic fiind nevoit să își schimbe inclusiv tehnica la serviciu, însă acum pare din nou tenismenul care domina circuitul mondial. 
În 2018 are semifinale la Roma, sferturi de finală la Roland Garros, finală la Queen's, titlu la Wimbledon și titlu la Cincinnati. Astfel el intră în acestă finală după 12 victorii consecutive. 
Aici:

- 6-3 3-6 6-4 6-0 cu Fucosvic (locul 41 ATP), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 53% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (3 salvate)
- 6-1 6-3 6-7 6-2 cu Sandgren (locul 61 ATP), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 58% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)
- 6-2 6-3 6-3 cu Gasquet (locul 25 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 70% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (toate salvate)
- 6-3 6-4 6-3 cu Sousa (locul 68 ATP), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 1 minge de break
- 6-3 6-4 6-4 cu Millman (locul 55 ATP), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 66% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)
- 6-3 6-4 6-2 cu Nishikori (locul 19 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 72% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)

Statistica meciurilor directe Juan Martin Del Potro v Novak Djokovic

În întâlnirile directe scorul este 14-4 pentru Novak Djokovic, el impunându-se în toate 3 disputele de anul trecut. 

Cote pentru Juan Martin Del Potro v Novak Djokovic

până la 500RON

5 FREEBETS X 100RON

Pont Juan Martin Del Potro vs Novak Djokovic: Juan Martin del Potro sub 15.5 asi

Juan Martin del Potro a arătat minunat la acest US Open, dominându-și clar toți oponenții, deși nu a avut un parcurs lejer. A întâlnit doi jucători în formă de top, pe Coric și pe Isner, iar cu Nadal întotdeauna partidele sunt dificile, chiar dacă a profitat în setul 3 de abandonul ibericului. A pierdut un singur set în ultimele două săptămâni, și acela cu Isner la tie-break, în rest a fost dominant în special pe serviciu. Surprinzător însă, nu a servit un număr mare de ași, având 6 cu Young, 19 cu Denis Kudla, 12 cu Verdasco, 9 cu Coric, 14 cu Isner și 2 cu Nadal. Așadar a depășit linia de 15.5 o singură dată. Relevant mi se pare meciul cu Nadal, acolo servind doar 2 ași în două ore de joc, deși ibericul nu era la 100%. Iar acum va conta și vremea. Se anunță destul de frig, 20 de grade, cer înnorat și posibile reprize de ploaie, ceea ce înseamnă că jocul va fi mai lent, presiunea în mingi mai scăzută și astfel un serviciu mai ușor de returnat. Novak Djokovic intră favorit în finală, el fiind incredibil aici și pe serviciu și pe retur, jucând din ce în ce mai bine pe măsură ce turneul a ajuns în fazele finale. Cu Nishikori a fost pur și simplu dominant, nepierzându-și serviciu și având 17 mingi de break. Iar în acest turneu nimeni nu i-a servit lui Djokovic peste 11 ași. Consider astfel că Del Potro, deși bun pe serviciu, va servi sub 16 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Pont pariuri: Juan Martin del Potro sub 15.5 asi

Miza: 8/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Pont Juan Martin Del Potro vs Novak Djokovic: Victorie Djokovic la H de 2,5 gameuri

Ultimul act de la US Open îi pune față în față pe Djokovic și Del Potro, cei mai în formă tenismeni la ora actuală. Sârbul a evoluat foarte bine pe durata celor 2 săptămâni, iar în partida cu Nishikori a fost realmente fantastic. Del Potro a profitat de abandonul lui Nadal, însă argentinianul a evoluat si el incredibil la acest turneu, cedând doar un singur set. Meciul se anunță extrem de interesant, dar și echilibrat. Nole cred însă că știe să gestioneze mai bine momentele dintr-o finală și mă aștept ca în această seară să facă diferența prin experiența sa acumulată în finalele de Grand Slam jucate. E clar că Delpo va da o replică pe măsură, însă eu am încredere că sârbul va reuși să se impună. Merg pe mâna djokerului și recomand victoria sa la minim 3 gameuri diferite. Cota este mai mult decât bună și are șanse reale de reușită.

Pont pariuri: Victorie Djokovic la H de 2,5 gameuri

Miza: 10/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

41

Castigate:

29

Pierdute:

5

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0