Share

Pont Juan Martin Del Potro - Leo Mayer, Duel argentinian pe tărâm californian

Tenis

Cota: 1.50

Adaugat de: Burlacu Ștefan

14 Mar 2018 17:35 597 0
Logo Juan Martin Del Potro
Logo Leonardo Mayer
Juan Martin Del Potro
Leonardo Mayer
VS
03:00 15 Martie 2018
Indian Wells

Analiză și informații pentru Juan Martin Del Potro v Leonardo Mayer

Un alt pont din tenis vine de la partida dintre argentinienii Juan Martin Del Potro și Leonardo Mayer, partidă programată a 4-a pe arena centrală și care va începe în jurul orei 03 00, ora României. Mai multe date, dar și pariul nostru la această dispută, în rândurile de mai jos. 

Juan Martin Del Potro - Leo Mayer 

Argentina e bine reprezentată în circuitul ATP, iar drept dovadă stă confruntarea din turul 4 de la Indian Wells între doi dintre reprezentații republicii sud-americane. Del Potro e la ora actuală, poate cel mai în formă jucător, chiar și peste Federer, ținând cont că elvețianul nu are așa multe meciuri disputate în acest an precum Delpo. Succesul de la Acapulco a venit cumva firesc, ce a răsplătit evoluțiile încântătoare ale argentinianului din Mexic. Dacă unii se așteptau ca Juan să acuze o oarecare oboseală după parcursul de la Acapulo, se pare că Del Potro evoluează la fel de solid. Nici o problemă pentru Delpo în cele 2 meciuri disputate în California. Dacă în partida de debut de la Indian Wells nu a cedat decât 3 gameuri, ieri împotriva lui Ferrer, lucrurile au fost ceva mai echilibrate, însă nu s-a pus nici un moment problema câștigătorului. Și să nu uităm că Ferrer a fost și el la un nivel înalt. La 3 pași de ultimul act, Delpo vrea să dispute a doua finală consecutivă și prima masters după o pauză de aproape 5 ani. Adversarul se anunță facil la prima vedere, însă cu siguranță Del Potro va ști cum să abordeze această confruntare.

 

Leo Mayer a făcut foarte bine trecerea de la zgură la hard. Oricum argentinianul este un jucător ce se simte bine pe toate suprafețele, însă cu precăderea pe cea roșie. După cele 3 turnee din America de Sud, Mayer a revenit cu succes pe hardul din California. E adevărat că cimentul de la Indian Wells îi priește lui Leo, fiind cel mai lent din circuit. Doar în partida de debut, contra lui Estrella Burgos a avut ceva probleme. De fapt, doar în primul set. Pentru ca apoi victoriile să vină firesc pentru Mayer. Două succese identice pentru Leo, 6-4, 6-1, ultimul contra japonezului ce l-a eliminat din competiție pe Djokovic, Taro Daniel. Japonez care de altfel nu s-a mișcat deloc rău în acest turneu și a evoluat surprinzător de bine. Serviciul l-a ajutat pe argentinian, care uneori servește precum cei mai buni servanți din circuit. O altă armă a lui Mayer e reverul cu o singură mână, lovitură cu care nu de puțin ori reușește puncte direct câștigătoare, dar și extrem de spectaculoase. Personal îmi place acest Mayer, iar intrarea în top 50 a venit de la sine. Va avea o misiune foarte grea în fața conaționalului, dar și prietenului Delpo, însă sunt sigur că Leo va încerca să se ridice la nivelul nr 8 ATP.

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, în urmă cu 5 ani și jumătate, la US Open, atunci când Delpo s-a impus în minim de seturi.

Pont Juan Martin Del Potro vs Leonardo Mayer: Total gameuri peste 19,5

Cred că vom asista la o dispută pe cinste. Ambii jucători traversează o perioadă bună și chiar dacă Delpo e super favorit înaintea acestei confruntări, eu cred că va avea de muncit pentru a ajunge în sferturi. Conaționalul său nu va ceda cu una cu două și îi va pune ceva probleme. Un singur set a cedat Leo în cele 3 meciuri jucate, iar ăla în primul meci după revenirea pe hard. Delpo a fost imperial și ieri contra lui Ferrrer și mă aștept să fie la înălțime și la noapte. Serviciul e arma principala al ambilor jucători și nu e exclus să avem parte de gameuri foarte rapide. Astfel merg la această confruntare, pe minim 20 de gameuri, o linie mai mult decât accesibilă și ce poate fi atinsă fără probleme în doar 2 seturi. Betano nu oferă o cotă mare, dar e un pariu cu șanse mari de reușită.

Pont pariuri: Total gameuri peste 19,5

Miza: 10/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

21

Castigate:

11

Pierdute:

9

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici