Share

Pronostic pentru Josh Hagar - Felipe Mantilla, ITF SUA F40, 06.12.2017

Tenis

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

06 Dec 2017 03:33 534 0
Logo Josh Hagar
Logo Felipe Mantilla
Josh Hagar
Felipe Mantilla
VS
22:00 06 Decembrie 2017
ITF SUA F40

Analiză și informații pentru Josh Hagar v Felipe Mantilla

Turneul ITF SUA F40 are loc în Tallahassee, Florida, iar în această analiză voi detalia partida dintre Josh Hagar și Felipe Mantilla, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Tallahassee este chiar capitala statului Florida, oricât de neașteptat ar părea acest lucru, orașul fiind destul de mic, de aproximativ 200.000 de locuitori, minuscul pe lângă vecinul său Miami. 
Aici însă este centrul juridic și comercial al Sunshine State, o localitate foarte importantă inclusiv istoric, plus educațional, Florida State University, una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ având sediul în Tallahassee. 
Sportiv există câteva echipe de fotbal american și de baschet, iar tenisistic aici este o competitie challenger destul de importantă. 
Turneul acesta este deasemenea mare, de 25.000 de dolari, așadar valoarea maximă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este chiar Florida State University, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs este puternic, cu tenismeni precum Krajicek, Moraing sau Uchida. 

Felipe Mantilla este un columbian de 24 de ani, clasat pe locul 503 ATP, și aflat la cel mai bun sezon din carieră. 
De fapt Mantilla este foarte solid de 5 ani, fiind permanent la un pas de primii 500 în lume, un deziderat pe care probabil îl va îndeplini în viitorul foarte apropiat. 
Specialist pe zgură, însă cu un joc foarte bun și pe hard, Felipe are în acest sezon multe performanțe indiferent de suprafață, pe fondul unui joc constant la nivel ridicat. 
Astfel, Mantilla are în 2017 sfert de finală la ITF Turcia F4, sfert de finală la ITF Turcia F5, sfert de finală la ITF Turcia F6, titlu la ITF SUA F14, semifinală la ITF SUA F16, semifinală la ITF Columbia F3, sfert de finală la ITF Bolivia F1, finală la ITF Bolivia F2 și semifinală la ITF Bolivia F3, plus sfert de finală la ITF SUA F35. 
Un sezon foarte prolific așadar pentru columbian, acesta câștigând și primul titlu din cariera sa. 
Iar Mantilla a jucat chiar și în turnee challenger, având de exemplu pe hard victorie cu Petrovic (locul 252 ATP) la Guadalajara. 
Forma sa de moment nu poate fi estimată foarte exact, deoarece el nu a mai disputat vreun meci în ultima lună, luându-și o pauză pe fond de oboseală, după o serie destul de bună de turnee. 

Josh Hagar este un american de 23 de ani, clasat pe locul 1917 ATP, și aflat deasemenea la cel mai bun sezon din carieră. 
Acest lucru nu este însă neapărat un motiv de laudă pentru el, deoarece Josh până la 22 de ani nici măcar nu a avut clasament, neacumulând puncte, acum intrând în premieră în topul 2000 ATP. 
Iar sezonul său este totuși modest, deși a participat la 14 competiții, destul de multe. 
Rezultatele însă au lipsit, Hagar având doar o optime de finală la ITF Irlanda F2, unde a trecut foarte greu de Bradley (tenismen fără clasament), pentru a pierde cu Kobelt (locul 549 ATP), în două seturi. 
Pe lângă acest rezultat, Josh s-a mai calificat pe tabloul principal al turneelor în 4 rânduri, ceea ce oricum este un lucru pozitiv pentru el. 
Forma de moment mi se pare destul de modestă, deși la ultima competiție disputată, ITF SUA F39, tot indoor, a pierdut la limita în calificări cu un oponent mult superior, și anume Danny Thomas, viitor finalist acolo. 
Aici în calificări a depășit doi oponenți amatori, locali, fără să piardă set. 

Este prima întâlnire directă între cei doi.

 

Deschide cont și pariază pe victorie Tottenham cu APOEL la o cotă mărită de 4.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei!

Descoperă și alte promoții atractive valabile miercuri 6 decembrie 2017!

Pont Josh Hagar vs Felipe Mantilla: Felipe Mantilla castiga

Felipe Mantilla are un sezon foarte bun, câștigând în premieră un titlu, pe zgură, și având un ranking maxim, locul 503 ATP. Forma sa mi s-a părut foarte solidă și în această toamnă, deși acum vine după o pauză de o lună și nu pot estima exact cum va arata. Josh Hagar este pe locul 1917 ATP, acesta fiind și cel mai bun al carierei sale, lucru destul de negativ ținând cont că are deja 23 de ani. Produs al Universității Notre Damme, el a jucat mai mult în campionatul de colegii al Statelor Unite, deși are multe meciuri și în ITF. Mi se pare un tenismen însă care nu are foarte multe arme, fiind și scund, la 1.73 neputându-se baza pe serviciu. Consider astfel că Mantilla are prima șansă, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Felipe Mantilla castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

24

Castigate:

15

Pierdute:

5

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Krefeld - Ingolstadt. 14.12.2018
Cota: 1.39 14 Dec 2018 20:30 0
Pont Celtic - Salzburg. 13.12.2018
Cota: 1.47 13 Dec 2018 22:00 0