Share

Pronostic pentru Jordan Correia - Germain Gigounon, ITF Spania F31, 12.10.2018

Tenis

Cota: 1.62

Adaugat de: Tudor Cosma

11 Oct 2018 17:43 708 0
Logo Jordan Correia
Logo Germain Gigounon
Jordan Correia
Germain Gigounon
VS
13:00 12 Octombrie 2018
ITF Spania F31

Analiză și informații pentru Jordan Correia v Germain Gigounon

Turneul ITF Spania F31 are loc în Riba Roja de Turia, oraș din estul țării, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Jordan Correia și Germain Gigounon, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Riba Roja de Turia este o localitate mică, de 20.000 de locuitori, aflată în Comunitatea Valenciană. 
Turneul acesta este însă mare, de 25.000 de dolari, așadar valoarea maximă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Club De Tenis El Collao, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Tiffon, Salman, Gigounon sau Nikles. 

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Jordan Correia: Forma jucatorului, știri și statistici

V V Î V V

Jordan Correia este un brazilian de 21 de ani, clasat pe locul 441 ATP. 
Iar Jordan este în momentul de față unul dintre cei mai talentați tineri tenismeni din America de Sud, fiind după cum se vede în topul 500 ATP, cu perspective foarte bune. Însă cum este cazul multor tenismeni din acea zonă, Jordan este foarte inconstant și uneori pierde la oponenți chiar modești. 
În 2018 are titlu la ITF Egipt F16, sferturi de finală la ITF Ucraina F1, titlu la ITF Ucraina F3, sferturi de finală la ITF Spania F19, semifinale la ITF Egipt F18, finală la ITF Egipt F19 și semifinale la ITF Egipt F20. 
Forma sa este așadar bună, deși în Egipt a întâlnit doar oponenți modești, pierzând în două rânduri cu Erler (locul 426 ATP), fără să ia set. 
Aici:

- 6-2 6-2 cu Jover (locul 1443 ATP), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 58% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (5 salvate)
- 6-3 6-3 cu Mardones (locul 1258 ATP), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 72% cu cel secund, oferind 1 minge de break

Germain Gigounon: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î Î V V

Germain Gigounon este un belgian de 29 de ani, clasat pe locul 414 ATP. 
Însă Germain este chiar mai bun decât o arată clasamentul, în trecut fiind și pe locul 185 în lume, un sportiv cu foarte bune performanțe în circuitul challenger care putea trece și spre circuitul ATP. Din păcate a suferit o serie de accidentări, ajungând aproape de locul 1000 ATP, acum fiind într-o nouă ascensiune. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Spania F1, semifinale la ITF Egipt F5, semifinale la ITF Egipt F6, titlu la ITF Spania F6, sferturi de finală la ITF Portugalia F7, semifinale la ITF Belgia F2, finală la ITF Belgia F3, sferturi de finală la ITF Belgia F8, sferturi de finală la ITF Polonia F8 și finală la ITF Spania F26. 
Forma sa este destul de bună, deși în ultima lună iarăși a suferit pe plan fizic. 
Aici:

- 6-4 7-5 cu Gabarro (tenismen fără clasament), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 60% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)
- 6-2 6-1 cu Holm (locul 1591 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)

Statistica meciurilor directe Jordan Correia v Germain Gigounon

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Jordan Correia v Germain Gigounon

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Jordan Correia vs Germain Gigounon: Germain Gigounon castiga

Germain Gigounon este un tenismen foarte bun, care dacă nu se accidenta avea toate șansele să între în prima sută mondială. Acum este într-un reviriment, și mie se pare că aproape tot anul a jucat solid, deși în ultima lună iarăși a fost nevoit să se retragă de la două turnee. În orice caz, Gigounon este foarte solid, având centrul de greutate jos și o deplasare bună pe teren. Jordan Correia este un jucător talentat la rândul său, care vine după o serie de rezultate pozitive. Însă în general acestea au venit cu oponenți modești, iar când l-a întâlnit pe Erler, a pierdut în două seturi. Consider astfel că Gigounon este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Germain Gigounon castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

23

Castigate:

15

Pierdute:

5

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Inter vs PSV. Pontul lui Dan Ștefănescu
Cota: 1.70 11 Dec 2018 22:00 0