Share

Pronostic pentru Jonathan Kanar - Gabriel Petit, ITF Franta F5, 13.03.2018

Tenis

Cota: 1.47

Adaugat de: Tudor Cosma

12 Mar 2018 18:41 370 0
Logo Jonathan Kanar
Logo Gabriel Petit
Jonathan Kanar
Gabriel Petit
VS
12:00 13 Martie 2018
ITF Franta F5

Analiză și informații pentru Jonathan Kanar v Gabriel Petit

Turneul ITF Franța F5 are loc în Poitiers, oraș situat pe malul râului Clain, iar în această analiză voi detalia partida dintre Jonathan Kanar și Gabriel Petit, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Poitiers este o localitate destul de mare, de peste 80.000 de locuitori, situată în centrul Franței și cunoscută în special prin faptul că este un important centru universitar. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Stade Poitevin Tennis, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Guez, Olivetti, Lamasine sau Durasovic. 

Jonathan Kanar este un francez de 23 de ani, clasat pe locul 535 ATP. 
Și chiar dacă Joanthan nu a fost vreodată în topul 500 ATP, el mi se pare destul de valoros, și opinez că în viitorul apropiat își va îndeplini acest deziderat, poate chiar de luni în cazul în care are o competiție reușită. 
Talent însă cum spuneam are, iar Kanar în ultimele trei sezoane a fost chiar solid, chiar dacă titlurile sale au venit exclusiv în proba de dublu. 
În 2017 are sferturi de finală la ITF Tunisia F14, sferturi de finală la ITF Tunisia F18, sferturi de finală la ITF Zimbabwe F1, semifinale la ITF Zimbabwe F2, semifinale la ITF Zimbabwe F3, sferturi de finală la ITF Franța F15, finală la ITF Maroc F3, finală la ITF Portugalia F16, sferturi de finală la ITF Marea Britanie F5, sferturi de finală la ITF Germania F15 și sferturi de finală la ITF Tunisia F40. 
Foarte solid atât pe zgură cât și pe hard. 
Anul 2018 l-a început foarte modest, cu înfrângere la Sanghera (locul 1663 ATP) însă apoi are semifinale la ITF Tunisia F4 și semifinale săptămâna trecută la ITF Tunisia F9, așadar forma sa de moment este bună. 

Gabriel Petit este un francez de 22 de ani, clasat pe locul 775 ATP. 
Iar Petit mi se pare mai modest, deși de 3 sezoane se află în interiorul primei mii mondiale. Însă în general a fost la limită, având rezultate modeste și fiind foarte inconstant. 
În 2017 el are sferturi de finală la ITF Letonia F1, semifinale la ITF Tunisia F25, sferturi de finală la ITF Tunisia F30, plus o multitudine de optimi de finală. 
De menționat este faptul că Petit este un zgurist tipic, toate rezultatele obținându-le exclusiv pe această suprafață. 
În 2018 are optimi de finală la ITF Franța F1 și optimi de finală la ITF Tunisia F3, forma sa fiind foarte jos. 
Exemplificând, el a fost învins 2-6 6-2 4-6 de Mertens (locul 1110 ATP) în calificările pentru ITF Spania F3, a pierdut cu Robert (locul 1176 ATP) în calificările pentru ITF Franța F2, iarăși clar, pentru ca săptămâna trecută la ITF Franța F4 să se chinuie în calificări, și apoi să piardă în primul tur 0-2 la seturi cu Guez (locul 299 ATP). 

În singura întâlnire directă, în 2017, Kanar s-a impus pe zgură 6-7 6-2 6-3 la ITF Tunisia F40. 

Pont Jonathan Kanar vs Gabriel Petit: Jonathan Kanar castiga

Jonathan Kanar este foarte solid momentan, și se simte bine pe hard. Vine aici în formă bună, săptămâna trecută având chiar semifinale la ITF Tunisia, trecând de Ghorbel sau Grigelis și arătând un joc foarte activ. Gabriel Petit mi se pare antitetic în ceea ce privește dispoziția de joc, anul 2018 fiind până acum un eșec din punctul său de vedere. În două rânduri a pierdut chiar în calificări, cu tenismeni ce nu se află în prima mie mondială, iar săptămâna trecută s-a chinuit, indoor pe hard, cu Marmousez (tenismen fără clasament) sau Roumane (locul 1210 ATP), pierzând set de fiecare dată, până să fie eliminat ușor de Guez. În întâlnirea directă de acum câteva luni, deși se juca pe suprafața preferată a lui Petit, zgura, Kanar s-a impus ușor, și consider că și acum este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Jonathan Kanar castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

37

Castigate:

22

Pierdute:

12

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici