Share

Pronostic pentru Jonas Merckx - Olexiy Kolisnyk, ITF Ucraina F2, 18.05.2018

Tenis

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

17 Mai 2018 20:35 543 0
Logo Jonas Merckx
Logo Olexiy Kolisnyk
Jonas Merckx
Olexiy Kolisnyk
VS
10:00 18 Mai 2018
ITF Ucraina F2

Analiză și informații pentru Jonas Merckx v Olexiy Kolisnyk

Turneul ITF Ucraina F2 are loc în Rivne, oraș din vestul țării, iar în această analiză voi detalia partida dintre Jonas Merckx și Olexiy Kolisnyk, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Rivne este o localitate foarte mare, de 250.000 de locuitori, fiind un centru industrial și comercial în zonă, în plus aici fiind unul dintre cele mai mari aeroporturi internaționale ale țării. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Sofia Star, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde în această faza pe Prihodko, Merckx, Kolisnyk și Dolgosheyev. 

Jonas Merckx: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î V V V

Jonas Merckx este un belgian de 24 de ani, clasat pe locul 585 ATP. 
Iar Jonas este consider unul dintre marile talente din Benelux, un sportiv care este în prima mie mondială încă de la 19 ani, și care are un maxim al carierei locul 481 ATP, obținut chiar anul trecut. 
Și fiind atât de valoros, se așteaptă de la Jonas să crească și mai mult, drumul pe care este fiind unul promițător. 
În 2017 are sferturi de finală la ITF Belgia F3, sferturi de finală la ITF Belgia F5, semifinale la ITF Belgia F6, semifinale la ITF Belgia F7, semifinale la ITF Belgia F8, sferturi de finală la ITF Belgia F9, semifinale la ITF Belgia F11, semifinale la ITF Belgia F12 și semifinale la ITF Egipt F34. 
Majoritatea obținute pe zgură, suprafața sa preferată, deși Jonas mi se pare versatil, foarte solid și pe hard. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Qatar F1, sferturi de finală la ITF Qatar F2 și sferturi de finală la ITF Franța F8. 
Foarte rar în ultimele luni Merckx a fost slab, în general evoluând la un ritm foarte bun, și pierzând doar la oponenți care au jucat la rândul lor tenis de calitate. 
Aici:

- 7-6 6-4 cu Jordan Correia (locul 609 ATP), câștigând 66% mingi cu primul serviciu, 47% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (5 salvate)
- 6-4 3-6 7-5 cu Giacomini (locul 746 ATP), câștigând 61% mingi cu primul serviciu, 36% cu cel secund, oferind 11 mingi de break (4 salvate)
- 6-3 6-2 cu Fortuna (locul 851 ATP), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 42% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (6 salvate)

Olexiy Kolisnyk: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î V V V

Olexiy Kolisnyk este un ucrainian de 22 de ani, clasat pe locul 660 ATP. 
Iar Kolisnyk este la rândul său valoros, el fiind cvasi necunoscut până anul trecut, însă apoi reușind să crească foarte mult și să devină un nume important în circuitul ITF. 
În 2017 are semifinale la ITF Ucraina F3, sferturi de finală la ITF Polonia F6, finală la ITF Polonia F7, sferturi de finală la ITF Polonia F8, sferturi de finală la ITF Ucraina F4, sferturi de finală la ITF Egipt F29, sferturi de finală la ITF Egipt F34, sferturi de finală la ITF Egipt F35 și sferturi de finală la ITF Egipt F36. 
De menționat în cazul său este faptul că este specialist pe zgură, suprafața sa preferată. 
În 2018 nu are însă nicio performanță. 
Forma saactuală este astfel foarte slabă, el pierzând de curând cu Srbljak (locul 1406 ATP) sau Cutuli (1054 ATP), arătând ca o umbră a sportivului de anul trecut. 
Aici:

- 6-2 6-2 cu Brechemier (locul 503 ATP), câștigând 60% mingi cu primul serviciu, 71% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)
- 2-3 cu Sackho (locul 940 ATP, scor la care acesta s-a retras), câștigând 33% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)
- 7-6 6-3 cu Boychuk (locul 1848 ATP), câștigând 65% mingi cu primul serviciu, 51% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (1 salvată)

Statistica meciurilor directe Jonas Merckx v Olexiy Kolisnyk

Este prima întâlnire directă între cei doi.

Cote pentru Jonas Merckx v Olexiy Kolisnyk

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Jonas Merckx vs Olexiy Kolisnyk: Jonas Merckx castiga

Jonas Merckx este unul dintre sportivii buni din circuitul ITF, cu multe performanțe atât pe hard însă mai ales pe zgură. Tot anul a jucat bine, iar aici a trecut de trei oponenți de top, câștigând cu Fortuna și Correia în două seturi, lucru accesibil puținor sportivi. Olexiy Kolisnyk este într-o formă slabă în acest sezon, el până la acest turneu netrecând în ultimele luni de turul secund. Iar aici a profitat de abandonul lui Sachko, cel care deja îi făcuse două breakuri când s-a accidentat. Iar dacă ne uităm puțin mai în urmă, vedem la Olexiy înfrângeri clare cu Srbljak sau Cutuli, totuși sportivi ce nu sunt in prima mie mondială. Consider astfel că Merckx este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Jonas Merckx castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

27

Castigate:

18

Pierdute:

2

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici