Share

Pont John Isner - Alexander Bublik, Americanul în fața unui nou titlu la Newport

Tenis

Cota: 2.00

Adaugat de: Burlacu Ștefan

21 Iul 2019 08:45 868 0
Logo John Isner
Logo Alexander Bublik
John Isner
Alexander Bublik
VS
21:00 21 Iulie 2019
ATP Newport

Analiză și informații pentru John Isner v Alexander Bublik

Un alt pont din tenis vine de la finala dintre americanul John Isner și kazahul Alexander Bublik, din cadrul turneul de la Newport, meci ce este programat pe arena centrală și care va începe de la ora 21 00, ora României. Mai multe detalii, dar și pronosticul găsit, în cele ce urmează.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

John Isner: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V V

John Isner s-a întors pe iarba de la Newport, după succesul din 2017. Americanul, care a revenit în circuit pe iarba londoneză, însă unde a fost eliminat în turul 2 la Wimbledon, dispută o nouă finală. Cea de-a 28 din carieră și a doua din 2019, după eșecul din ultimul act de la Miami. Aici, se află la cea de-a 4 finală, pe precedentele 3 câștigândule de fiecare dată.

Americanul nu a avut un traseu ușor însă. Și când zic asta, nu mă refer la adversarii întâlniți, ci la la modul victoriilor. John a avut nevoie în fiecare meci jucatde set decisiv pentru a se impune. Ba mai mult, în partida de ieri a fost nevoie să revină de la 0-1 la seturi și după două prime act decise în tie-break. S-a văzut și în acest turneu lipsa ritmului în jocul americanului, dar John a trecut de fiecare dată peste acest aspect și s-a impus în final.

Serviciul a funcționat ca de fiecare dată, Isner servind în cele 3 meciuri 64 de ași. Unele servicii vole nu i-au funcțioant așa cum a vrut americanul, cel puțin în partida cu Humbert, dar sunt sigur că John va fi mult mai atent în finala din această seară. La retur, americanul nu s-a descurcat rău, deși a ratat multe oportunități de break și contra francezului. 

Meciul din această seară se anunță ca dificultate la fel poate cu precedentele partide, însă John e foarte motivat să își treacă în cont un nou titlu, al 4 aici și primul din 2019, la un an aproape pauză după ultimul turneu câștigat, anul trecut la Atlanta. Dacă va fi și mai atent pe serviciu, nu văd cun Isner ar putea ceda vreun set în fața unui jucător cu mult mai mică experiență la nivel ATP.

Alexander Bublik: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V V V

Alexander Bublik e surpriza plăcută a acestui turneu. Kazahul a ajuns în prima sa finală ATP din carieră, la 22 de ani. Bublik nu s-a mișcat deloc rău pe iarbă în acest sezon și nu a fost deloc surprinzătoare decizia acestuia de a participa la acest turneu după eliminarea de la Wimbledon. 

Chiar dacă pe iarba londoneză nu a reușit mare lucru, fiind eliminat încă din runda inaugurală de către Barrere, kazahul a evoluat foarte bine pe iarba de la Newport și a ajuns în prima sa finală din carieră. Alexander a cedat set în fiecare meci jucat aici, indiferent de numele adversarului. Iar ieri a realizat surpriza, trecând de un jucător aflat în formă și care aici s-a descurcat bine și în anii trecuți, Marcel Granollers.  

Serviciul e una din armele de bază ale kazahului, dar uneori e prea dependent de primul serviciu. Sigur, Isner nu e printre cei mai buni jucători la retur, dar americanul e capabil să amenințe serviciul 2 al jucătorului din Kazahstan. Pentru a putea avea șanse reale în fața lui Isner, Bublik trebuie în primul rând să aibă  un procentaj ridicat al primei mingi și să fie foarte eficient în puținele oportunități oferite de american.

Chiar dacă nu va reuși să îi facă break uriașului american, în tie-break Bublik are șansa să țină aproape de Big John, dar cu condiția să fie extrem de eficient. Altfel, misiunea va fi una extrem de dificilă pentru kazah, în prima sa finală din carieră.

Statistica meciurilor directe John Isner v Alexander Bublik

Va fi prima confruntare directă între cei doi jucători.

Cote pentru John Isner v Alexander Bublik

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge pe victoria simplă a americanului, la o cotă e 1,33 sau la H de 2,5 gameuri, la o cotă de 1,75.Pont John Isner vs Alexander Bublik: Scor corect 2-0 Isner

Va fi un duel interesant, între doi jucători ce au disputat în fiecare meci de la acest turneu set decisiv. Big John pornește mare favorit în fața kazahului, din toate toate punctele de vedere. E la a 4 finală aici, are fanii de partea sa, iar jocul său este unul superior tânărului de 22 de ani. Bublik își va juca șansa până la capăt, dar faptul că va disputa prima sa finală ATP din carieră va pune o presiune pe umerii săi. Cred că experiența americanul va face decisiv diferența și mizez pe un succes fără set pierdut pentru uriașul american.

Pont pariuri: Scor corect 2-0 Isner

Miza: 10/10

Cota: 2.00

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 1

100%

Pont John Isner vs Alexander Bublik: John Isner victorie

John Isner a revenit la Wimbledon după o pauză destul de lungă, jocul său fiind din ce în ce mai solid deși încă nu este într-un ritm maxim. Aici a pierdut astfel set în fiecare meci, deși mi s-a părut că le-a dominat pe toate, serviciul său fiind ca de obicei o armă importantă. Isner și-a pierdut astfel serviciul o singură dată tot turneul, iar ieri cu Humbert putea închide mult mai repede partida dacă în primul set își concretiza mingile de break. Alexander Bublik este și el un jucător foarte înalt, având 1.96m, și un tenismen bun pe serviciu. Însă ieri de exemplu cu Granollers a fost vulnerabil în această arie a jocului, pierzându-și-l de 4 ori și comițând nu mai puțin de 13 duble greșeli. În plus și Alexander a pierdut set in fiecare partidă. Consider astfel că Isner este favorit, pariul mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: John Isner victorie

Miza: 10/10

Cota: 1.33

Adaugat de: Admin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Pont John Isner vs Alexander Bublik: John Isner trimite mai multi asi

John Isner este unul dintre cei mai buni tenismeni pe serviciu din lume, de fapt cel mai bun dacă luăm în considerare statisticile și părerile adversarilor. Aici a avut astfel 25 ași cu Majchrzak, 24 cu Ebden și 15 cu Humbert, adică cifre bune. Alexander Bublik este și el solid în această arie a jocului, însă sub John. Ca ași aici Bublik are 18 cu Bolt, 11 cu Troicki, 9 cu Sandgren și 10 cu Granollers. Consider astfel că Isner va trimite mai mulți ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Pont pariuri: John Isner trimite mai multi asi

Miza: 8/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

32

Castigate:

16

Pierdute:

12

Anulate:

2

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Torino vs Atalanta, Serie A
Cota: 1.57 25 Ian 2020 21:45 0
Pont Brescia vs Milan, Serie A
Cota: 1.78 24 Ian 2020 21:45 0