Share

Ponturi pariuri tenis: Sousa - Federer, Roger s-a înscris în ultima clipă la ATP Roma

Tenis

Cota: 1.42

Adaugat de: Marian Cioată

14 Mai 2019 22:42 795 0
Logo Joao Sousa
Logo Roger Federer
Joao Sousa
Roger Federer
VS
12:30 16 Mai 2019
ATP Roma

Analiză și informații pentru Joao Sousa v Roger Federer

Miercuri, 15 mai 2019, după prânz, este programat meciul din turul secund al turneului de Masters Series de la Roma, între Joao Sousa (72 ATP) din Portugalia și Roger Federer (3 ATP) din Elveția. Pronosticul ales merge în direcția marelui favorit, la o cotă decentă preluată din oferta Betano.ro.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Joao Sousa: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î V Î

La ultimele 3 din 4 turnee disputate în această primăvară, Sousa a fost eliminat direct din turul inaugural (Monaco, Barcelona și Madrid), trecând de prima rundă doar în Portugalia natală, la Estoril, după un meci de 3 seturi cu australianul Popyrin.

Joao (30 ani) este un jucător bătăios, cu un spirit puternic, foarte vocal și cu multă energie degajată pe teren. Experiența sa pe zgură este foarte mare, cu un raport de 284 victorii la 205 înfrângeri, din care 4 la 7 în 2019.

În primul tur de la Roma, Sousa a trecut în 3 manșe de către americanul Frances Tiafoe (34 ATP) cu scorul de 6-3 6-7 7-6. A fost un duel aprig, de peste 3 ore, în care lusitanul a salvat 4 mingi de meci la 5-6 în setul decisiv. Per total, Joao părut fragil pe propriul serviciu deoarece a acordat 12 șanse de break adversarului său, salvând 10 dintre ele. A totalizat 7 ași și 2 duble greșeli. 

Roger Federer: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V V V

Roger (37 ani) nu avea în agenda sa prezența la turneul capitolin, dar în urma prestațiilor de la Madrid a decis să participe și în această săptămână la Foro Italico, iar organizatorii italieni au fost mai mult decât bucuroși să îl primească pe tabloul principal.

Elvețianul a evoluat prima oară aici în anul 2000, dar acest turneu se află printre puținele pe care nu le-a câștigat niciodată în carieră. Cel mai aproape a fost în 2003, 2006, 2013 și 2015, atunci când pierdea finalele cu Mantilla, Nadal (de 2 ori) și Djokovic. 

Federer este mai proaspăt din punct de vedere fizic, beneficiind de un prim tur liber, ca urmare a statutului de cap de serie numărul 3. Fără să fie un specialist al zgurii roșii, legendarul elvețian are un record fantastic de-a lungul carierei sale, pe terenurile lente - 209 victorii și doar 69 eșecuri.

Statistica meciurilor directe Joao Sousa v Roger Federer

Elvețianul conduce cu 1-0 la confruntările directe, după succesul din 2014, de pe iarba de la Halle, cu scorul de 6-7 6-4 6-2.

Cote pentru Joao Sousa v Roger Federer

Federer are o cotă de numai 1.11 pentru calificarea în turul 3 la competiția din capitala Italiei. 

Joao Sousa vs Roger Federer Pont: Federer -1.5 seturi handicap

Merg cu mare încredere pe victoria celui mai bun tenismen din istoria sportului alb. Federer a arătat o formă excelentă la Madrid, deși nu mai disputase vreun meci pe zgură în 2017 și 2018. De cealaltă parte, Sousa se află într-o situație dificilă, nu se regăsește nici măcar pe suprafața sa preferată, având bilanț negativ în 2019. Lusitanul este un sportiv foarte ambițios, dar pur și simplu nu este în formă în aceste săptămâni, de când a început sezonul de zgură. Roger consider că va dicta soarta majorității punctelor și va construi cu eleganță punctele în jurul loviturii de dreapta, arma sa principală. De asemenea, are opțiuni tactice alternative, cum ar fi venirile la fileu după serviciu sau ruperile de ritm, cu ajutorul scurtelor.

Pont pariuri: Federer -1.5 seturi handicap

Miza: 10/10

Cota: 1.42

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

1

Castigate:

0

Pierdute:

1

Anulate:

0

Liber profesionist, am 30 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici