Share

Pont Jo Wilfried Tsonga - Pierre-Hugues Herbert, Care serviciu va avea câștig de cauză ?!

Tenis

Cota: 1.50

Adaugat de: Burlacu Ștefan

10 Feb 2019 02:56 701 0
Logo Jo-Wilfried Tsonga
Logo Pierre-Hugues Herbert
Jo-Wilfried Tsonga
Pierre-Hugues Herbert
VS
15:30 10 Februarie 2019
ATP Montpellier

Analiză și informații pentru Jo-Wilfried Tsonga v Pierre-Hugues Herbert

Venim cu un pont de la finala de la Montpellier, una din cele 3 ce au loc astăzi, meci ce îi pune față în față pe doi dintre favoriții gazdelor, Jo Wilfried Tsonga și Pierre-Hugues Herbert, partidă ce va începe după ora 15 30. Mai multe detalii, dar și pronosticul gândit, în cele ce urmează.

Deschide cont și primești extra până la 250RON

Jo-Wilfried Tsonga: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V Î

Jo-Wilfried Tsonga a avut un debut de sezon bun, cu semifinale la Brisbane și doar un tur 2 la Melbourne. Zic doar tur 2, pentru că francezul a avut neșansa să îl întâlnească pe câștigătorul competiției în runda secundă, Novak Djokovic. 

De la eliminarea de la Antipozi, Jo nu a mai evoluat până la începutul acestei săptămâni. Iar pauza nu l-a scos din ritm pe francez, care e drept ca a început mai greu competiția, revenind de la 0-1 la seturi în turul 1 contra conaționalului Humbert, însă pe parcurs și-a ridicat nivelul de joc și a acces în prima sa finală din acest an. De fapt, singurele seturi cedate de Tsonga au fost în meciurile contra conaționalilor. Humbert și Chardy, iar în ambele a fost nevoit să revină de la 0-1. 

De altfel, în 3 din cele 4 meciuri jucate, adversarii i-au fost conaționali. Humbert, Simon și Chardy i-au stat în fața lui Jo, dar nici unul nu a reușit să îl învingă. Ieri, contra lui Albot, francezul a zburdat pe teren și nu i-a dat nici o șansă moldoveanului. E adevărat și pe fondul unui joc slab făcut de Radu.

Acum, în ultimul act, dacă mai surprinde pe cineva, adversarul va fi tot un conațional. Al 4 din acest turneu. Pe o parte normal, ținând cont că turneul are loc în Hexagon. Meciul se anunță destul de dificil, dar dacă Tsonga va evolua fără greșeli neforțate, atunci are șanse mari să își adjudece primul trofeu din 2019.

Pierre-Hugues Herbert: Forma jucătorului, știri și statistici

Pierre-Hugues Herbert a impresionat plăcut în această săptămână. Francezul, care a reușit rezultate bune mai mult în competițiile de dublu, alături de conaționalul Mahut, a evoluat mult și în jocul de simplu. Cel puțin în ultimul an, când prezențele în fazele superioare ale competițiilor au devenit din ce în ce mai dese.

Sigur, Herbert nu a făcut sferturi sau semifinale de masters, dar faptul că a bifat deja prima finală ATP din noul sezon, e un lucru mai mult decât încurajator. Anterior acestei finale, Herbert a bifat un tur 3 la Melbourne. Pierre poate aspira la mult mai multe de acum încolo. Pentru francez, e abia cea de-a 3 finală din carieră, după cele de la Winstom Salem în 2015 și Shenzen, sezonul trecut. Cam puțin pentru un tenismen de aproape 28 de ani, dar așa cum menționam ceva mai sus, Herbert a excelat în competițiile de dublu, acolo unde are 15 titluri câștigate, printre care și trofee de mare șlam, dar și alte 17 finale jucate. 

Pe locul 44 în acest moment, francezul va urca începând de luni pe poziția 36 sau chiar 33, dacă va câștiga turneul. Actuala poziție e cea mai bună clasare de până acum pentru Herbert, astfel că o orice altă clasare mai superioară va fi un nou record pentru francez. În cele 4 meciuri jucate aici, Pierre a cedat un singur set, culmea contra celui mai slab adversar întâlnit, Ilya Ivashka. Shapovalov sau Berdych, jucători de clasă, nu au reușit să îi set francezului, iar asta spune multe despre forma lui Herbert.

Meciul contra lui Tsonga va fi poate cel mai greu de până acum. Mai greu chiar și decât cel cu Berdych. Bine, cehul nici nu a fost în forma sa obișnuită, comițând multe erori neforțate. Herbert are șansa sa, iar dacă va ști să profite de ea, atunci se va încorona pentru prima oară în carieră cu un trofeu ATP.

Statistica meciurilor directe Jo-Wilfried Tsonga v Pierre-Hugues Herbert

De 2 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători până acum, iar Tsonga a avut câștig de cauză de fiecare dată. Ultima confruntare a avut loc tot la acest turneu, în urmă cu 2 ani, Jo impunându-se categoric în acel meci.

Cote pentru Jo-Wilfried Tsonga v Pierre-Hugues Herbert

Pe lângă pontul ales, se mai poate merge și pe victoria în minim de seturi, la o cotă de 2.20 sau over 21,5 gameuri, la o cotă de 1,42.

Pont Jo-Wilfried Tsonga vs Pierre-Hugues Herbert: Jo Wilfried Tsonga câștigă meciul

Se anunță un meci interesant. Dar și echilibrat. Herbert a fost în una din cele mai bune săptămâni ale sale din carieră la Montpellier și vrea să încheie aventura de la Montpellier cu primul său trofeu din carieră. Tsonga însă a fost solid și el, iar în după amiaza asta are prima șansă. Serviciul e arma nr 1 a ambilor jucători, dar Jo e superior la capitolul retur. Iar această lovitură poate face diferența, mai ales că pe serviciul 2, Herbert este mai expus decât Tsonga. Merg pe experiență, dar și pe valoarea superioară și voi recomanda victoria lui Wilfried, la o cotă decentă.

Pont pariuri: Jo Wilfried Tsonga câștigă meciul

Miza: 10/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

33

Castigate:

22

Pierdute:

10

Anulate:

1

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici