Share

Pont Jeremy Chardy - Mikhail Kukushkin, Francezul e mai solid decât kazahul

Tenis

Cota: 1.81

Adaugat de: Burlacu Ștefan

15 Apr 2019 01:24 547 0
Logo Jeremy Chardy
Logo Mikhail Kukushkin
Jeremy Chardy
Mikhail Kukushkin
VS
13:30 15 Aprilie 2019
ATP Monte Carlo

Analiză și informații pentru Jeremy Chardy v Mikhail Kukushkin

În această săptămână avem primul master pe zgură al anului, la Monte Carlo, iar în cea de-a doua zi sunt programate nu mai puțin de 16 evenimente. Noi venim cu un prim pont de la partida dintre francezul Jeremy Chardy și kazahul Mikhail Kukushkin, meci ce este al doilea programat pe arena 11 și va începe în jurul orei 12 00, ora României. Mai multe date, dar și pronosticul gândit, în cele ce urmează.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

Jeremy Chardy: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î V V Î

Jeremy Chardy nu traversează cea mai bună perioadă, dar francezul a avut un start de an relativ bun. Jeremy a avut perioade în primele 3 luni din noul sezon când a evoluat bine și a arătat un joc mult peste poziția ocupată în acest moment în ierarhia ATP. Debutul pe zgură nu a fost de bun augur, însă jocul nu a fost deloc slab. 

Chardy a cedat la Houston, chiar în fața campionului chilian, Christian Garin, în urma a două seturi cu tie-break, după ce a condus cu 1-0 la seturi. Zgura nu este suprafața favorită a francezului, dar Jeremy nu se descurcă deloc rău pe suprafața roșie. Anul trecut Chardy a atins turul 3 în Principat, fiind eliminat de către conaționalul Richard Gasquet. Francezul mai are și o semifinală la Istanbul, pierdută în fața lui Taro Daniel, alt jucător deloc rău pe zgură. 

Revenind la ora actuală, Chardy are doar un meci în acest sezon disputat pe zgură, însă cum vă ziceam mai sus, în ciuda eșecului, jocului francezului a fost unul solid, care i-a pus mari probleme campionului din Texas. Serviciul puternic e eficient și pe cea mai lentă suprafață din circuit și rămâne și aici principala armă a lui Jeremy. Dreapta sau forehadul rămân și ele arme de bază în arsenalul francezului. 

În primul tur, adversarul nu e unul chiar modest, însă dacă Chardy va evolua ca și în meciul de la Houston, atunci are șanse bune de a merge în runda secundă a turneului din Principat.

Mikhail Kukushkin: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î V V V

Mikhail Kukuskhin a avut perioade bune, dar și mai puțin faste în acest start de an. Kazahul, care nu e un jucător deloc rău, ocupă în prezent poziția 44, dar poate etala un joc mult mai bun decât locul ocupat. Va fi primul meci din acest sezon pe această suprafață pentru jucătorul din Kazahstan. 

Zgura nu e deloc o suprafață slabă pentru Mikhail, care de-a lungul anilor a avut mai multe rezultate bune pe suprafața roșie. Cele mai bune turnee în acest an făcute de Kukushkin au fost la Marseille și competiția challenger de la Phoenix, în ambele cazuri kazahul cedând în ultimul act al competiției. De fiecare dată a pierdut în fața unor jucători buni, precum Tsitsipas sau Berrettini. 

Forma arătată în primele 3 luni ale noului sezon a fost oscilantă. Eliminările premature de la turneele din sală din luna februarie sau eșecurile în tururile inaugurale ale mastersurilor din America, de la Indian Wells sau Miami arată că Kukuskhin nu poate evolua mereu sau o perioadă mai lungă la cel mai înalt nivel. Acum în Principat, Mkihail va evolua în primul său meci pe zgură din acest sezon, iar adversarul va fi unul mai mult decât solid.

Cred că jucătorul din Kazahstan va încerca să scoată maxim din acest meci, dar nu știu ce șanse are cu adevărat la o victorie în fața unui francez ce a arătat foarte bine săptămâna trecută în meciul pierdut la Houston.

Statistica meciurilor directe Jeremy Chardy v Mikhail Kukushkin

Va fi cea de-a 4 întâlnire directă între cei doi jucători. Kazahul conduce cu 2-1, dar victoriile în fața francezului au venit în urmă cu aproape 9 ani. Ultimul meci direct a avut loc în urmă cu 3 ani la Sydney, unde Jeremy s-a impus în minim de seturi.

Cote pentru Jeremy Chardy v Mikhail Kukushkin

Pe lângă pronostiul oferit, se poate merge și pe victoria simplă a francezului, la o cotă de 1,53 sau cu o miză mai mică, pe 2-0, la o cotă de 2,38.

Pont Jeremy Chardy vs Mikhail Kukushkin: Victorie la H de 2,5 gameuri Chardy

Se anunță un meci interesant între doi jucători experimentați ai circuitului. Kukuskhin a oscilat în acest sezon, împărțind momentele foarte bune, cu unele chiar dezamăgitoare. Va fi și prima partidă pe zgură a kazahului, în compania unui jucător ce evoluează bine pe fiecare suprafață. Chardy a evoluat bine, chiar dacă a cedat în turul întâi la Houston și cred că va face un meci cel puțin la fel de bun și în turul 1 la Monte Carlo. Kukushkin e mult sub Garin la ora actuală și cred că francezul are șanse mari să avanseze în turul secund. Eu am să merg pe un succes la minim 3 gameuri diferență pentru Jeremy, la o cotă foarte bună.

Pont pariuri: Victorie la H de 2,5 gameuri Chardy

Miza: 10/10

Cota: 1.81

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

50%

Nu 1

50%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

21

Castigate:

14

Pierdute:

6

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Eliteserien, Norvegia: Viking-Odd
Cota: 1.55 15 Sep 2019 19:00 0