Share

Pariul pentru Jelena Ostapenko - Angelique Kerber

Tenis

Cota: 1.67

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

12 Iul 2018 01:01 1,2k 0
Logo Jelena Ostapenko
Logo Angelique Kerber
Jelena Ostapenko
Angelique Kerber
VS
15:00 12 Iulie 2018
WTA Wimbledon

Analiză și informații pentru Jelena Ostapenko v Angelique Kerber

În prima semifinală a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, se întâlnesc Jelena Ostapenko și Angelique Kerber, iar acesta este pronosticul nostru. 

Wimbledon – profit crescut la pariurile live - Detalii aici

Jelena Ostapenko: Forma jucatorului, știri și statistici

V V V V V

Jelena Ostapenko a reușit să-și aducă cel mai bun joc în acest an la Wimbledon. Fostă campioană la junioare în 2014, jucătoarea letonă a impresionat prin jocul ei agresiv și prin numărul ridicat de lovituri câștigătoare pe meci. Ostapenko nu a cedat niciun set până acum și a survolat lejer partea ei de tablou. Cel mai serios test la trecut în sferturi, unde a trecut de Dominika Cibulkova, la capătul unui meci pe care l-a controlat cu autoritate. Returul Jelenei a fost la înâlțime până acum, reușind să câștige, în medie, de 5 ori pe serviciul adversarei și vorbim de meciuri de 2 seturi. Ostapenko pare să aibă aceeași atitudine din 2017, când s-a impus la Roland Garros, însă serviciul reprezintă punctul nevralgic, deoarece are tendința de a forța, iar a doua minge este destul de atacabilă.

Angelique Kerber: Forma jucatorului, știri și statistici

V V V V V

La 30 de ani, Kerber încearcă să revină în finală la Wimbledon, unde a pierdut în 2016 în fața Serenei Williams. Jucătoarea clasată pe locul 10 în lume a arătat un joc foarte sigur, în care punctul forte îl reprezintă numărul mic de erori neforțate per meci. Kerber a trecut de un test dificil în sferturi, Daria Kasatkina, la capătul unei partide superbe, cu multe lovituri de clasă. Moralul este excelent, Kerber a cedat doar un set în drumul spre semifinale. Returul reprezintă și pentru Kerber punctul forte, reușind să lovească adânc sau să trimită în unghiuri ce incomodează teribil jucătoarea aflată la serviciu. Traseul lui Angelique a fost puțin mai dificil, cu jucătoare ca Zvonareva, fostă finalistă aici, Claire Liu, câștigătoare la junioare anul trecut, Naomi Osaka și Belinda Bencic. Așadar, stiluri diverse, cărora Kerber le-a făcut față excelent.

Statistica meciurilor directe Jelena Ostapenko v Angelique Kerber

Este prima întâlnire directă 

Cote pentru Jelena Ostapenko v Angelique Kerber

Kerber pornește favorită în această dispută și vă supun atenției cota de 1,85 oferită de Betano pentru o victorie a ei la cel puțin 3 game diferență. De asemenea, pentru ca Angelique să câștige primul set și meciul, avem o cotă de 1,93.

Wimbledon - primeşti banii înapoi dacă pariul e necâştigător - Detalii aici

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Jelena Ostapenko vs Angelique Kerber: Kerber câștigă

Am încredere în experiența lui Kerber și în capacitatea ei de a scoate bombele expediate de OStapenko. Această capacitate de a o obliga pe letonă să joace o minge în plus, cred că va decide acest meci. Ar mai fi și serviciul de stângace, care ar putea să o deranjeze pe adversara ei. Faptul că este prima întâlnire directă, cred că o avantajează tot pe Kerber, datorită experienței și capacității de adaptare mai rapidă la jocul adversarei. Merg pe jucătoarea mai stabilă și care a mai fost în această fază, aici, la WImbledon.

Pont pariuri: Kerber câștigă

Miza: 10/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 6

75%

Nu 2

25%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

18

Castigate:

12

Pierdute:

3

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0