Share

Pronostic pentru Javier Barranco Cosano - Ljubomir Celebic, ITF Tunisia F1, 11.01.2018

Tenis

Cota: 1.70

Adaugat de: Tudor Cosma

10 Ian 2018 22:51 312 0
Logo Javier Barranco Cosano
Logo Ljubomir Celebic
Javier Barranco Cosano
Ljubomir Celebic
VS
10:30 11 Ianuarie 2018
ITF Tunisia F1

Analiză și informații pentru Javier Barranco Cosano v Ljubomir Celebic

Turneul ITF Tunisia F1 are loc în Hammamet, stațiune de pe malul Mării Mediterane, iar în această analiză voi detalia partida dintre Javier Barranco Cosano și Ljubomir Celebic, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Hammamet este una dintre cele mai frumoase localități din Nordul Africii, locul unde activitățile estivale sunt în simbioză cu istoria, și un oraș tot timpul "scăldat" în turiști, numărul acestora depășind de 3 ori pe cel al localnicilor. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis, însă are o continuitate aproape perpetuă. 
Gazda este hotelul Sentido Phenicia, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber, tocmai datorită climei potrivite pentru sport. 
Tabloul de concurs cuprinde nume precum Jahn, Montana sau Nagy. 

Ljubomir Celebic este un muntenegrean de 26 de ani, clasat pe locul 547 ATP, și care vine după cel mai bun sezon din cariera sa. 
Ljubomir este interesant, un stângaci foarte talentat, care a fost recent și în interiorul topului 500 ATP, având de altfel 4 sezoane consecutive foarte bune. 
Însă anul 2017 a fost cumva mai prolific, inclusiv în proba de dublu despre care nu o să vorbesc însă, nefiind relevantă pariului. Însă are la simplu semifinală la ITF Tunisia F3, sfert de finală la ITF Tunisia F4, titlu la ITF Tunisia F5, semifinală la ITF Croația F3, sfert de finală la ITF Croația F4, sfert de finală la ITF Tunisia F15, sfert de finală la ITF Tunisia F16, sfert de finală la ITF Ungaria F1, sfert de finală la ITF Bosnia & Herzegovina F1 și semifinală la ITF Italia F20.
Ce au toate aceste turnee în comun? Faptul că s-au desfășurat pe zgură, suprafața sa preferată. 
Și după cum se vede, are un palmares foarte bogat, puțini tenismeni putându-se lăuda cu atâtea faze finale. Mai mult, inclusiv în 2017 a stat mult aici în Hammamet, având și un titlu. 
Iar Celebic a jucat și la turnee challenger, participând de exemplu la Portoroz, unde a trecut foarte ușor de Berrettini (locul 1120 ATP) sau de Konecny (locul 435 ATP). 
Aici:

- 6-3 6-1 cu Tommaso (locul 1206 ATP), câștigând 59% mingi cu primul serviciu, 63% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)

Javier Barranco Cosano este spaniol de 19 ani, clasat pe locul 667 ATP. 
Cosano este și el talentat, un iberic care anul trecut a intrat în premieră în prima mie mondială, deasemenea stângaci. 
Și deasemenea Javier este specialist pe zgură, deși acest lucru nu este surprinzător, ținând cont că vine din școala spaniolă. 
Sezonul său recent încheiat nu mi se pare slab, însă este destul de inconstant, jucând foarte bine la unele competiții însă foarte modest la altele. 
Astfel, în 2017 el are optimi de finală la ITF Spania F19, titlu la ITF Spania F22, sferturi de finală la ITF Spania F25, optimi de finală la ITF Spania F27, optimi de finală la ITF Spania F29, și sferturi de finală la ITF Tunisia F33.
Acel titlu venit pe teren propriu este total neașteptat, însă după cum se vede el sezonul precedent doar în 3 rânduri a trecut de turul secund, lucru totuși îngrijorător. 
Aici:

- 7-6 6-4 cu Bondarevskyi (locul 1902 ATP), câștigând 64% mingi cu primul serviciu, 60% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (4 salvate)

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

 

Deschide cont utilizând codul ”ZFBNAE” și pariază pe victoria Barcelonei cu Celta Vigo la o cotă mărită de 4.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

Pont Javier Barranco Cosano vs Ljubomir Celebic: Ljubomir Celebic castiga

Ljubomir Celebic este un tenismen foarte talentat, care vine după un sezon foarte bun, cu multe prezențe în fazele finale și chiar un titlu aici în Hammamet. Îi place să joace pe zgură, iar în primul tur mi s-a părut solid, deși a întâlnit un oponent mai modest. Javier Barranco Cosano este talentat, și destul de bine clasat, având la rândul său un titlu în 2017, tot pe zgură. Însă cum spuneam în rest sezonul său nu a arătat prea bine, și rar a trecut de acest tur 2 în care se află și acum. Aici în primul meci a fost modest, jucând cu un puști de 17 ani la limita locului 2000 ATP, pierzându-și de 2 ori serviciul și având mult de muncă în niște seturi lungi. Consider astfel că Celebic este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Ljubomir Celebic castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

25

Castigate:

16

Pierdute:

5

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici