Share

Pronostic pentru Jaume Pla Malfeito - Strong Kirchheimer, ITF SUA F3, 11.01.2018

Tenis

Cota: 1.53

Adaugat de: Tudor Cosma

11 Ian 2018 02:16 478 0
Logo Jaume Pla Malfeito
Logo Strong Kirchheimer
Jaume Pla Malfeito
Strong Kirchheimer
VS
17:00 11 Ianuarie 2018
ITF SUA F3

Analiză și informații pentru Jaume Pla Malfeito v Strong Kirchheimer

Turneul ITF SUA F3 are loc în Naples, statul Florida, iar în această analiză voi detalia partida dintre Jaume Pla Malfeito și Strong Kirchheimer, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Napoli sau Naples este un oraș destul de mic, de 20.000 de locuitori, recunoscut pentru numărul mare de miliardari care au aici case, și pentru apropierea de Everglades National Park, o atracție turistică importantă. 
Numele îi vine chiar de la orașul Italian, din două motive: clima de aici a părut fondatorilor identică cu cea din Campania, în plus golful apropiat fiind asemănător cu cel din Napoli. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis, însă puternic. 
Gazda este Academia Sanchez-Casal Florida, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber, clima fiind permisivă în ciuda faptului că ieri a plouat câteva ore. 
Tabloul de concurs cuprinde nume precum Marti, Gil sau Semmler. 

Jaume Pla Malfeito este un spaniol de 22 de ani, clasat pe locul 714 ATP. 
Un iberic foarte talentat, Malfeito se aștepta să urce foarte mult în sezonul precedent, mai ales fiindcă avusese un 2016 ideal, în care aproape a intrat în topul 500. 
Însă din păcate nu a reușit să crească, dimpotrivă, scăzând puțin, având mult succes însă în proba de dublu, unde are trei trofee. 
Oricum, nu se poate spune că Pla este modest și că a avut un an slab. 
Dimpotrivă, Malfeito având în 2017 sferturi de finală la ITF Spania F15, sferturi de finală la ITF Spania F23, sferturi de finală la ITF Portugalia F14, sferturi de finală la ITF Spania F15, semifinale la ITF Spania F25, sferturi de finală la ITF Spania F31 și sferturi de finală la ITF Spania F33. 
Toate pe zgură, suprafața sa preferată. Iar printre învinșii săi se numără niște tenismeni de top, precum Durasovic (locul 410 ATP) și Giner (locul 370 ATP). 
Aici:

- 6-3 6-3 cu Rrezart Cungu (locul 851 ATP), câștigând 64% mingi cu primul serviciu, 58% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)

Strong Kirchheimer este un american de 22 de ani, clasat pe locul 1011 ATP. 
Strong, cu un nume totuși impunător, este destul de modest, având doar un sezon în cariera sa terminat în interiorul topului 1000, chiar cel doar încheiat. 
În plus, Kirchheimer este mare specialist pe hard. 
Astfel, în 2017 el are semifinală la ITF SUA F34 și optimi de finală la ITF SUA F38. Ambele pe hard, însă chiar și așa, foarte modest. 
Scuza sa poate veni din faptul că a avut deseori de trecut 3 sau 4 tururi de calificare, lucru foarte dificil la un nivel atât de scăzut, meciurile fiind epuizante. 
Pe zgură nu s-a descurcat deloc bine, pierzând de exemplu cu Shropshire (locul 1232 ATP) sau cu Callahan (locul 780 ATP). 
Aici de fapt este chiar lucky loser, în calificări fiind învins destul de ușor:

- 4-6 3-6 cu Chrysochos (tenismen fără clasament), câștigând 64% mingi cu primul serviciu, 35% cu cel secund, oferind 9 mingi de break (4 salvate)

Pentru ca pe tabloul principal să arate mai bine, însă tot cu un oponent modest:

- 6-2 6-2 cu Martinez (locul 1069 ATP), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 70% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

 

Deschide cont utilizând codul ”ZFBNAE” și pariază pe victoria Barcelonei cu Celta Vigo la o cotă mărită de 4.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

Pont Jaume Pla Malfeito vs Strong Kirchheimer: Jaume Pla Malfeito castiga

Jaume Pla Malfeito a ieșit din topul 500 ATP, însă este un sportiv foarte bun pe zgură, cu multe turnee reușite în 2017 pe această suprafață, și victorii cu Durasovic sau Giner, adversari de top. Aici nu a avut probleme în primul tur, deși Cungu nu era deloc modest. Strong Kirchheimer nu este în prima mie mondială, de altfel el în întreaga sa carieră având un maxim locul 891 ATP. Nu este deloc specialist pe zgură, în 2017 de exemplu având 4 meciuri pe tabloul principal pe această suprafață, toate pierdute. Iar aici este lucky loser, fiind învins în calificări de Chrysochos destul de clar, 6-4 6-3. E adevărat că ieri, cu Martinez, sportiv din afara topului 1000 nu și-a pierdut serviciul, iar acest lucru este cumva motiv de reticență, însă consider că Malfeito este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Jaume Pla Malfeito castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

23

Castigate:

14

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici