Share

Pronostic Calificări Australian Open: Jau Munar – Stefano Travaglia, cine va avea câștig de cauză în primul duel direct?

Tenis

Cota: 1.60

Adaugat de: Ionuț Mitu

10 Ian 2018 20:37 452 0
Logo Jau Munar
Logo Stefano Travaglia
Jau Munar
Stefano Travaglia
VS
08:00 11 Ianuarie 2018
Cailficări Australian Open

Analiză și informații pentru Jau Munar v Stefano Travaglia

Continuăm seria pronosticurilor din calificările primului turneu de mare șlem, Australian Open și ne îndreptăm atenția asupra unui meci extrem de interesant, cu cote echilibrate, cel dintre spaniolul Jau Munar și italianul Stefano Travaglia, meci ce se va disputa la prima oră a dimineții.

 

Spaniolul este un jucător de zgură, dar se poate mobiliza la maxim pentru un joc pe hard!

Jau Munar este un spaniol în vârstă de nici 23 de ani, fiind clasat în prezent pe locul 188 în ierarhia mondială.

A disputat 2 meciuri în acest început de an pe suprfată rapidă, unul câștigat și altul pierdut.

Nu este suprafața sa favorită, dar cu toate acestea anul trecut a fost unul foarte bun pentru el, cu un bilanț pozitiv pe acest teren rapid. A avut 15 victorii și doar 5 înfrângeri.

Este un spaniol tipic, deoarece preferă destul de mult zgura, iar cele peste 40 de meciuri pe care le dispută în fiecare sezon pe această suprafață l-au făcut să crească foarte mult din punct de vedere tehnic, al deplasării și să cunoască secretele suprafețelor mai puțin rapide.

În ultimele 2 luni ale sezonului trecut el a fost accidentat, iar acum a revenit cu forțe proaspete fiind dornic să își recupereze condiția fizică și mentală.

Are o misiune destul de grea, aceea de a escalada practic un munte pentru a ajunge pe tabloul principal al Australian Open-ului, dar niciodată nimic nu este imposibil, mai ales pentru el care este un tenismen tânăr cu ambiții mari.

Pentru a-l învinge pe mai experimentatul italian trebuie să facă un meci foarte bun, să îi funcționeze toate loviturile, dar și serviciul și să îl prindă într-o zi slabă și pe adversar.

 

Italianul are ca obiectiv clar accederea pe tabloul principal al turneului!

Stefano Travaglia a împlinit de curând 26 de ani, la sfârșitul anului trecut și este clasat pe poziția 131 în clasamentul ATP.

Are un început de an foarte bun, cu 4 victorii și doar o înfrângere, iar acest sezon se anunță a fi unul foarte bun pentru el, mai ales că este un tenismen care muncește foarte mult pe teren, iar roadele apar de multe ori în cazul acestor jucători.

Nu preferă deloc suprafețele hard, ba chiar putem spune că este un specialist desăvârșit pe suprafețe lente, precum zgura.

Ar fi o mare performanță pentru italian să intre pe tabloul principal, tocmai de aceea a tras din greu până acum, iar în partidele disputate în acest început de an a demonstrat că poate avea un joc calitativ și pe teren rapid.

Nu a reușit niciodată să intre pe tabloul principal la Australian Open, tocmai de aceea spuneam că un astfel de succes ar fi din start o reușită pentru el, indiferent de faza în care s-ar opri.

Stefano este un jucător de mental, pe care l-am văzut de multe ori revenind din situații dificile. Devine din ce în ce mai experimentat și capabil să trateze momentele grele și acesta este și motivul pentru care majoritatea pariorilor cred într-o victorie a sa astăzi, chiar dacă nu se află neapărat în largul său pe hard.

 

Deschide cont utilizând codul ”ZFBNAE” și pariază pe victoria Barcelonei cu Celta Vigo la o cotă mărită de 4.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

Pont Jau Munar vs Stefano Travaglia: Stefano Travaglia

Un nou meci în care ambii jucători sunt puțin în afara ariei lor de confort prin simplul fapt că nu joacă pe suprafața favorită. Este primul duel direct și favorit în opinia specialiștilor este italianul Stefano Travaglia. Pe tot parcursul sezonului trecut a practicat un tenis foarte solid, iar acest început de an este unul prielnic pentru el, mai ales că arată destul de bine pe teren rapid. Are ca obiectiv principal accederea pe tabloul principal al turneului și din punctul meu de vedere are șanse mari să obțină acest lucru. Cota pentru o victorie a lui este de luat în seamă și consider că jocul său este de o calitate mai mare, iar experiența celor 5 ani în plus atât ca vârstă, dar și din punct de vedere al sezoanelor jucate în circuit, își pot spune cuvântul.

Pont pariuri: Stefano Travaglia

Miza: 10/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Ionuț Mitu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 1

100%

Ionuț Mitu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici