Share

Pont Janko Tipsarevic - Yuichi Sugita, Sârbul a arătat o formă bună

Tenis

Cota: 2.05

Adaugat de: Burlacu Ștefan

18 Oct 2019 08:54 516 0
Logo Janko Tipsarevic
Logo Yuichi Sugita
Janko Tipsarevic
Yuichi Sugita
VS
21:00 18 Octombrie 2019
ATP Stockholm

Analiză și informații pentru Janko Tipsarevic v Yuichi Sugita

Un alt pont din tenis vine de la partida dintre sârbul Janko Tipsarevic și japonezul Yuichi Sugita, din cadrul ultimul sfert de finală de la Stockholm, meci ce este programat ultimul al zilei pe arena centrală și care va începe după ora 21 00. Mai multe informații, dar și pronosticul gândit, în cele de mai jos.

Primul pariu fără risc până la 500 Ron la NetBet

Janko Tipsarevic: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î Î V V

Janko Tipsarevic s-a mișcat bine la Stockholm. Sârbul nu traversa deloc o formă bună, dar e adevărat că Janko a suferit și mai multe accidentări, care l-au impiedicat să evolueze la nivelul dorit. De altfel, de la eliminarea de la Wimbledon, de la începutul lunii iulie și până acum, Janko a mai disputat doar 5 meciuri.

Printre ele s-a numărat și partida de la US Open, unde Tipsarevic a forțat o revenire, dar fără succes, sârbul pierzând în fața lui Kudla, în 4 seturi. E clar că accidentările nu i-au date pace conaționalului lui Djokovic, însă acum pare să se simtă bine din punct de vedere fizic, iar rezultatele au fost pe măsură. Ultimul meci înainte de participarea la competiția din Suedia a fost tot în sală, dar la fel, Janko a fost nevoit să se retragă din cauza unei probleme medicale. 

În cele 2 meciuri disputate la Stockholm, Tipsarevic nu a cedat set. Ba mai mult decât atât, victoriile au fost categorice, în fața unor adversari deloc răi. Fognini chiar un adversar de top, dar care nu a mișcat contra sârbului. Doar 2 gameuri a cedat Janko în meciul contra italianului, iar acum Tipsarevic abordează cu mare încredere partida din sferturi contra adversarului nopon. 

În condițiile date, Tipsarevic are șanse bune de a ajunge măcar până în careul de ași a competiției. Dacă nu va mai interveni vreo problemă medicală, Janko va putea să își pună în aplicare jocul său și șansele de victorie contra japonezului sunt crescute.

Yuichi Sugita: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V Î V V

Yuichi Sugita traversează și el o perioadă bună. Japonezul, care a a alunecat mult în clasamentul ATP, a evoluat bine în Suedia, pornind din calificări. E adevărat că Sugita a avut și șansă, pentru că a profitat de neprezentarea unui jucători și i-a luat locul, pentru că japonezul a pierdut în turul 2 al calificărilor în fața lui Popyrin.

Dar după accederea pe tabloul principal, jocul japonezului a fost și mai bun. Yuichi a câștigat ambele meciuri jucate până acum în minimum de seturi, iar adversarii au fost cel puțini decenți. Ymer, unul din favoritul gazdelor și Travaglia, jucător care nu excelează pe hard, dar care a jucat și el bine la Stockholm. Două victorii care i-au dat și un moral bun japonezului, înaintea meciului din sferturi. 

Sugita impresiona în urmă cu 2 ani, când urca în top 50 și făcea meciuri bune pe toate suprafețele. Tot o accidentare l-a scos din circuit și pe japonez, care nu a mai reușit să atingă nici nivelul etalat în urmă cu 2 sezoane și implicit nici forma cu care a impresionat. Acum pe finalul acestui sezon, Sugita speră să facă meciuri cât mai bune și de ce nu, să obțină și rezultate, care să-l ajute să se apropie măcar de top 100. 

Meciul cu Tipsarevic se anunță dificil, dar la cum a evoluat pe tabloul principal până acum japonezul, șansele la victorie sunt de cel puțin 50 %. Totul depinde de forma celor 2 jucători de la ora meciului și de momentele de inspirație.

Statistica meciurilor directe Janko Tipsarevic v Yuichi Sugita

De 2 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar Janko s-a impus de fiecare dată. Ultimul meci direct a avut loc acum 2 ani, pe iarba de la Hertogenbosch, iar sârbul cu 2-1.

Cote pentru Janko Tipsarevic v Yuichi Sugita

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe over 21,5 gameuri, la o cotă de 1,64 sau victorie Janko, la H de 1,5 gameuri, la o cotă de 2.12.

Pont Janko Tipsarevic vs Yuichi Sugita: Victorie Janko Tipsarevic

Se anunță un meci echilibrat, între doi jucători ce au arătat o formă bună la Stockholm. Dacă japonezul a fost și norocos, după ce a pierdut în calificări, Janko a profitat de clasamentul protejat și și-a jucat șansa în fiecare meci. Sârbul nu e un jucător deloc rău, ba din contra. Janko era și în top 10 într-o vreme, însă fără problemele medicale care l-au deranjat în ultimele luni, Tipsarevic poate etala un joc foarte bun. Merg pe mâna acestuia și recomand victoria sa, la o cotă ce ne dublează banii.

Pont pariuri: Victorie Janko Tipsarevic

Miza: 10/10

Cota: 2.05

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Janko Tipsarevic vs Yuichi Sugita: Janko Tipsarevic +4,5 game-uri

Janko Tipsarevic este un tenismen de top, care din păcate a avut multe probleme cu accidentările. Acum încearcă iarăși o revenire și chiar dacă nu va mai ajunge atât de sus el încă poate să câștige turnee și meciuri importante. Exemplul bun este chiar competiția de aici, el trecând până acum foarte ușor de Moutet și Fognini, fiind foarte agil și bun pe retur. Yuichi Sugita a avut și el multe oscialtii în trecut, acum ieșind din prima sută mondială și jucând în general în turnee challenger. Aici nici el nu a pierdut set, însă meciurile sale au fost mult mai echilibrate. În plus este de menționat faptul că Sugita este lucky loser după ce în calificări a fost învins de Popyrin. Consider astfel că Tipsarevic poate să acopere un handicap de +4.5 gameuri, pariul mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Pont pariuri: Janko Tipsarevic +4,5 game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.22

Adaugat de: Admin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

38

Castigate:

18

Pierdute:

19

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici