Share

Ponturi tenis, ATP Stuttgart, Jan-Lennard Struff - Matteo Berrettini

Tenis

Cota: 1.80

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

15 Iun 2019 00:16 801 0
Logo Jan-Lennard Struff
Logo Matteo Berrettini
Jan-Lennard Struff
Matteo Berrettini
VS
14:05 15 Iunie 2019
ATP Stuttgart

Analiză și informații pentru Jan-Lennard Struff v Matteo Berrettini

În semifinalele turneului ATP de la Stuttgart, se întâlnesc Jan-Lennard Struff și Matteo Berrettini, iar noi am selectat un pronostice pentru acest meci. 

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Jan-Lennard Struff: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î V

La 29 de ani, Jan-Lennard Struff ocupă locul 38, iar în acest an are prestații decente. Nu s-a descurcat rău pe zgură, unde a făcut sferutri la Barcelona și a pierdut la Djokovic în turul patru la Roland Garros. Pe iarbă, nu s-a descurcat grozav în sezoanele precedente, dar aici, la Stuttgart, pare să-și fi găsit jocul. Nu și-a pierdut serviciul în cele trei meciuri disputate. I-a eliminat pe Shapovalov, Kecmanovic și Pouille în minimum de seturi și a etalat un tenis sigur, axat pe un serviciu eficient. Este un jucător solid, dar fără să exceleze la capitolul deplasare. 

Matteo Berrettini: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î V

Matteo Berrettini este cel mai promițător jucător italian al momentului. Are 23 de ani și este clasat pe locul 30. Excelează pe zgură, unde și-a clădit clasamentul, dar nu a avut rezultate notabile în 2019. Aici, a jucat excelent și a produs surpriză după surpriză. I-a eliminat pe Kirgyos, Khachanov și Kudla, jucători cotați mai bine pe această suprafață. Nu a oferit nici o minge de break în aceste trei partide. Serviciul său a fost foarte solid, iar dreapta i-a funcționat la parametrii optimi. Este un jucător înalt, care se bazează pe serviciu, iar aici, pare să se simtă nemaipomenit. Ăn sezonul precedent a obținut patru victorii și patru înfrângeri pe iarbă

Statistica meciurilor directe Jan-Lennard Struff v Matteo Berrettini

Este prima întâlnire directă

Cote pentru Jan-Lennard Struff v Matteo Berrettini

Pentru această partidă, Betano ne oferă două cote interesante. Avem o cotă de 1,85 pentru ca primul set să depășească 10 game-uri. Mai avem o cotă de 1,5 pentru ca Berrettini să câștige primul set sau meciul.Pont Jan-Lennard Struff vs Matteo Berrettini: Matteo Berrettini câștigă

Italianul Matteo Berrettini a jucat fomidabil până în semifinale și nu a oferit nici o minge de break unor adversari cotați mai bine pe iarbă. Cu un Struff care nu excelează la retur, cred că Berrettini are prima șasnă, dacă își va menține nivelul. Struff este genul de jucător care îți lasăimpresia că poate mai mult, dar se poticnețte în fazele superioare. Berrettini este mai talentat, de aceea merg pe mâna jucătorului care nu a oferit nici o șansă de break în turneu. Cota este una foarte bună și merită jucată.

Pont pariuri: Matteo Berrettini câștigă

Miza: 10/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Jan-Lennard Struff vs Matteo Berrettini: Peste 12,5 ghemuri câștigate de Struff

Este tipul de meci care se anunță foarte echilibrat, cu eventuale tie-break-uri. Ambii jucători își țin foarte bine serviciul. Suprafața rapidă de la Stuttgart accentuează această tendință. E foarte posibil ca partida să ajungă la set decisiv, situație care atât lui Struff, cât și lui Berrettini nu li s-a mai întâmplat de patru meciuri. Se anunță o semifinală grozavă, învingătorul urmând să întâlnească în finală un canadian (Milos Raonic sau Felix Auger Aliassime).

Pont pariuri: Peste 12,5 ghemuri câștigate de Struff

Miza: 6/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Grigore Cartianu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Jan-Lennard Struff vs Matteo Berrettini: Jan-Lennard Struff trimite peste 11.5 asi

Jan-Lennard Struff este în acest moment unul dintre cei mai buni tenismeni din lume, iar victoriile cu Cilic, Tsitsipas, Kyrgios, Coric sau Dimitrov atestă acest lucru. Iar aici Struff iarăși a fost impresionant, trecând de Shapovalov, Kecmanovic și Pouille fără să piardă set, mai mult, fără să-și piardă deloc serviciul, oferind 7 mingi de break, toate salvate. Așadar serviciul este o armă a sa, iar ca ași are 14 cu Shapovalov, 15 cu Kecmanovic și 12 cu Pouille, depășind de fiecare dată linia setată aici, în meciuri scurte. Matteo Berrettini este și el foarte solid aici, trecând de Kyrgios, Khachanov și Kudla fără să piardă set, de fapt fără să ofere nici măcar o minge de break. Cred că acest meci poate să fie foarte lung, poate și cu set decisiv ținând cont de serviciul lor. Consider astfel că Struff va trimite peste 11 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Jan-Lennard Struff trimite peste 11.5 asi

Miza: 8/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

13

Castigate:

8

Pierdute:

5

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici