Share

Pronostic pentru Jan Lennard Struff - Cristian Garin, Cupa Davis, 21.11.2019

Tenis

Cota: 1.43

Adaugat de: Tudor Cosma

20 Noi 2019 23:42 568 0
Logo Jan-Lennard Struff
Logo Cristian Garin
Jan-Lennard Struff
Cristian Garin
VS
13:30 21 Noiembrie 2019
Cupa Davis

Analiză și informații pentru Jan-Lennard Struff v Cristian Garin

Turneul Davis Cup Finals are loc în Madrid, iar în această analiză voi detalia partida din grupe dintre Jan Lennard Struff și Cristian Garin, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Madrid este o localitate de 3.2 milioane de locuitori, fiind capitala Spaniei și al treilea oraș ca mărime din Uniunea Europeană. 
Turneul acesta este mare, inter-țări. 
Gazda este complexul Caja Magica, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Nadal, Djokovic, Struff sau Monfils. 

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Jan-Lennard Struff: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V Î V

Jan Lennard Struff este un german de 29 de ani, clasat pe locul 35 ATP. 
În primul rând în acest an Cupa Davis, sau Cupa Pique este un fiasco. Nu este transmisă decât în puține țări, spectatorii nu sunt prezenți la meciuri, nu se știe ce meciuri se dispută iar cumpărarea acestei competiții de către fotbalistul Pique împreună cu un consorțiu este un total eșec. Așadar acest meci poate să nu se dispute, fiind o presupunere. 
Struff este un tenismen bun și probabil va fi ales într-una dintre partide. Mai ales fiindcă Germania are șanse bune să se califice în sferturi, ieri trecând cu 3-0 de Argentina după evoluții solide atât în meciurile de simplu cât și la dublu. 
Jan oricum a făcut mari progrese în acest an, și consider că și în viitor va rămâne în topul 50 ATP. 
Aici:

- 6-3 7-6 cu Schwartzman (locul 14 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 31% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)

Cristian Garin: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î Î

Cristian Garin este un chilian de 23 de ani, clasat pe locul 33 ATP. 
Iar despre Garin nu se vorbește mult, deși este unul dintre cei mai buni tenismeni din lume. Este foarte tânăr însă deja a intrat în topul 50 ATP, în ultimii doi ani fiind într-un progres remarcabil. 
În 2019 are finală la Sao Paolo, titlu la Houston, titlu la Munchen, sferturi de finală la s'Hertogenbosch, sferturi de finală la Chendgu și sferturi de finală la Paris. 
Așadar nu poate să fie desconsiderat. 
Însă aici în primul meci a arătat foarte rău, în plus Chile având șanse mici să avanseze după ce a pierdut 3-0 prima întâlnire din grupe cu Argentina. 
Aici:

- 2-6 2-6 cu Schwartzman (locul 14 ATP), câștigând 46% mingi cu primul serviciu, 37% cu cel secund, oferind 10 mingi de break (4 salvate)

Statistica meciurilor directe Jan-Lennard Struff v Cristian Garin

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Jan-Lennard Struff v Cristian Garin

Jan-Lennard Struff vs Cristian Garin Pont: Jan-Lennard Struff castiga

Jan-Lennard Struff va juca astăzi, însă nu se știe dacă împotriva lui Garin sau a altui oponent. Așadar această analiză este o presupunere. Struff oricum arată bine iar Germania are șanse bune să ajungă în sferturile de finală după ce a trecut 3-0 de Argentina. O parte a acestui succes a avut-o Struff, care a trecut în două seturi de Schwartzman, servind exact. Cristian Garin este bun, însă în primul meci de aici, cel cu Schwartzman, a fost foarte slab mai ales pe serviciu, pierzându-și-l de 6 ori. Consider astfel că Struff este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Unibet.

Pont pariuri: Jan-Lennard Struff castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.43

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

2

Castigate:

1

Pierdute:

0

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici