Share

Thomas Laurent vs Tak Khunn Wang - Ponturi Pariuri UTR Pro Tennis Series, 31.07.2020

ITF Masculin

Cota: 2.17

Adaugat de: Tudor Cosma

31 Iul 2020 03:44 413 0
Logo Thomas Laurent
Logo Tak Khunn Wang
Thomas Laurent
Tak Khunn Wang
VS
11:30 31 Iulie 2020
UTR Pro Tennis Series

Analiză și informații pentru Thomas Laurent v Tak Khunn Wang

Turneul UTR Pro Tennis Series are loc în Bouc Bel Air, iar în această analiză voi detalia partida dintre Thomas Laurent și Tak Khunn Wang, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Bouc Bel Air este o localitate de 14.000 de locuitori, situată pe Coasta de Azur. 
Turneul acesta este amical. 
Gazda este un complex privat, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Mansouri, Hemery, Wang sau Schepper. 

Thomas Laurent: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

Thomas Laurent este un francez de 22 de ani, clasat pe locul 477 ATP. 
Iar Laurent este unul dintre cei mai talentați tineri din lume, un sportiv care abia a intrat în topul 500 ATP și care poate creste în continuare. El de fapt abia a început să joace constant în circuitul profesionist, până acum concentrandu-se pe facultate și jucând în Campionatul pe Colegii Nord-American. Însă de la această trecere deja are titluri. 
În 2019 are titlu la ITF M15 Tabarka, finală la ITF M15-2 Tabarka, sferturi de finală la ITF M25 Rhodez, sferturi de finală la ITF M15 Villers les Nancy, semifinale la ITF M15 Sarreguemines, semifinale la ITF M15 Monastir și finală la ITF M15-2 Monastir. 
Iar în 2020 are semifinale la ITF M15 Monastir, finală la ITF M15-2 Monastir, titlu la ITF M15-3 Monastir și titlu la ITF M15-4 Monastir. 
Aici a fost foarte solid, câștigând primele 5 meciuri. 
Însă de atunci are constant probleme. A fost învins în doua seturi clare de Avidzba, apoi are set pierdut 0-6 cu Schepper. Iar Ieri a fost învins 2-6 6-3 1-10 de Geerts, iarăși după o partidă modestă. 

Tak Khunn Wang: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V Î

Tak Khunn Wang este un francez de 28 de ani, clasat pe locul 595 ATP. 
Iar Wang este un sportiv solid, care în trecut a fost până pe locul 265 mondial și care putea crește mai mult, având un joc versatil. Din păcate Tak a fost mai mult accidentat în ultima perioadă, fiind însă un sportiv care oricând poate ajunge iarăși în top și în fazele finale ale turneelor challenger. 
În 2019 are sferturi de finală la challengerul din Meerbusch. 
Iar în 2020 nu are niciun turneu disputat. 
Niciun turneu în acest an deoarece iarăși a avut probleme fizice. 
Aici a fost în general solid. 
Astfel el a trecut în primele doua meciuri fară probleme de Geerts și de Escoffier, câștigând toate seturile și fiind bun pe retur. Ieri a fost învins însă în doua seturi de Avidzba, având un set secund foarte slab. 

Statistica meciurilor directe Thomas Laurent v Tak Khunn Wang

Este prima întâlnire directă intre cei doi. 

Cote pentru Thomas Laurent v Tak Khunn Wang

Thomas Laurent vs Tak Khunn Wang Pont: Thomas Laurent castiga sub 11.5 gameuri

Tak Khunn Wang este un sportiv solid care joaca în general cu succes și în turnee challenger. Anul acesta a avut probleme cu accidentările, neavând vreun turneu profesionist disputat, însă aici a arătat bine trecând de Geerts și Escoffier în doua seturi. Ieri însă cu Avidzba a avut un set foarte slab. Thomas Laurent este un sportiv de top, foarte talentat, care până acum s-a concentrat pe Campionatul pe Colegii Nord-American unde a jucat pentru Universitatea din Oregon. Iar de la trecerea spre circuitul profesionist a fost foarte solid. Aici însă în ultimele 3 meciuri a avut constant probleme, forma sa fiind mai slabă decât săptămână trecută. Consider astfel că Laurent va câștiga sub 11.5 gameuri, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Thomas Laurent castiga sub 11.5 gameuri

Miza: 8/10

Cota: 2.17

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

11

Castigate:

8

Pierdute:

2

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici