1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ITF Masculin »
  5. Sebastian Fanselow vs Pedro Araujo

Sebastian Fanselow - Pedro Araujo: ponturi pariuri ITF Portugalia. 13.10.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-10-13 07:43:00

ITF Portugalia

13 Octombrie 2021, 18:00

Sebastian Fanselow

Sebastian Fanselow

versus
Pedro Araujo

Pedro Araujo

1.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Sebastian Fanselow v Pedro Araujo

În primul tur al competiției ITF organizată pe hard în Portugalia, Sebastian Fanselow îl va înfrunta pe Pedro Araujo. Partida dintre cei doi închide ziua de concurs de la Loule, iar aceasta este programată în jurul orei 18:00. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi recomandarea mea de pariu. 

Sebastian Fanselow: Forma echipei, știri și statistici

Sebastian Fanselow este un sportiv de 29 de ani din Germania, care în acest moment este clasat pe locul 419 în lume. Cea mai bună perioadă a sa a fost chiar înainte de întreruperea circuitului din cauza pandemiei de COVID-19, când reușise să pătrundă în Top 300 ATP. Hardul din Portugalia îi priește lui Sebastian, care săptămâna trecută a ajuns în sferturile de finală la ITF Setubal. Fanselow i-a învins pe Jumpei Yamasaki și Illia Stoliar, pentru ca apoi să cedeze la mare luptă în fața lui Arthur Cazaux. Fostul finalist al juniorilor de la Australian Open s-a impus în trei seturi, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-3. Până la urmă, francezul a și cucerit titlul de la Setubal. La precedentul duel direct cu Araujo, atunci când l-a învins în sferturile de finală de la Vale do Lobo, Fanselow a ajuns până în finală, cedată la mustață cu Kaichi Uchida (7-5, 6-7, 6-7). Sebastian și-a trecut în cont 21 de victorii în acest an, iar dintre acestea 9 au venit pe hard. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Pedro Araujo: Forma echipei, știri și statistici

Pedro Araujo este un tânăr portughez de doar 19 ani, care ocupă poziția a 798-a în lume. El nu a fost niciodată mai sus de locul 792 ATP! Poziția joasă din ierarhia mondială nu i-ar fi permis lui Pedro să intre nici măcar pe tabloul principal al acestui rang de turneu, însă el a primit un wild card din partea organizatorilor. Bilanțul lusitanului este unul negativ în acest sezon: 16 victorii și 22 de meciuri pierdute. Cele mai multe partide câștigate au venit în prima parte a anuluim, astfel că forma recentă arată 13 înfrângeri în ultimele 17 dueluri din circuit! Săptămâna trecută, Pedro Araujo a trecut surprinzător de Kaichi Uchida în turul inaugural, pentru a ceda în fața aceluiași Arthur Cazaux, cel care l-a eliminat și pe Sebastian Fanselow.

Statistica meciurilor directe Sebastian Fanselow v Pedro Araujo

Acesta va fi al treilea meci direct între cei doi sportivi. Pe primele două le-a câștigat Sebastian Fanselow: 6-2, 6-3 la ITF Faro în 2020, respectiv 6-2, 7-6 la ITF Vale do Lobo din martie 2021. 

Cote pentru Sebastian Fanselow v Pedro Araujo

Sebastian Fanselow este considerat favorit în acest duel, iar eu cred că va reuși să se impună. Jucătorul din Germania și-a trecut în cont deja două succese în fața viitorului său adversar. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes cu 2-0 la seturi pentru Sebastian Fanselow. În cazul în care neamțul se va impune fără set cedat, veți prinde o cotă atractivă de 2,30. 

Sebastian Fanselow vs Pedro Araujo Pont: Victorie Sebastian Fanselow

Diferența dintre cei doi jucători este una mare în favoarea lui Sebastian Fanselow. Neamțul este cu peste 300 de locuri mai bine clasat și știe clar ce are de făcut pentru a se impune în meciul de miercuri. Jucătorul din Germania și-a trecut deja în cont două victorii în fața lui Pedro Araujo, portughez care prezintă o formă slabă - 13 înfrângeri în ultimele 17 meciuri disputate în circuit. În aceste condiții, mă aștept ca Fanselow să arate și pe teren de ce e considerat favorit de agențiile partenere. Să fie verde!

Miza: 7/10
Cota: 1.50
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici