Share

Joao Monteiro vs Adam Moundir - Ponturi Pariuri ITF M15 Monastir, 13.02.2020. Joao urca iarasi spre topul mondial.

ITF Masculin

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

12 Feb 2020 21:07 406 0
Logo Joao Monteiro
Logo Adam Moundir
Joao Monteiro
Adam Moundir
VS
10:30 13 Februarie 2020
ITF M15 Monastir

Analiză și informații pentru Joao Monteiro v Adam Moundir

Turneul ITF M15 Monastir are loc în Tunisia, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Joao Monteiro și Adam Moundir, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Monastir este o localitate de 93.000 de locuitori, fiind o stațiune turistică importantă din Africa. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este hotelul Skanes Family, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Valle, Jianu, Moundir sau Sanz. 

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Joao Monteiro: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Joao Monteiro este un portughez de 26 de ani, clasat pe locul 1192 ATP. 
Însă această poziție este total irelevantă în cazul său, Monteiro fiind în trecut până pe locul 237 în lume, fiind un tenismen de top care emitea pretenții chiar și în turnee challenger. Din păcate Joao a trecut printr-o accidentare, a jucat puțin și astfel și-a pierdut multe puncte. 
În 2019 nu are nicio performanță. 
Asta în contextul în care a și jucat foarte puțin. 
În 2020 are semifinale la ITF M15 Manacor. 
Săptămâna trecută Joao a luat parte la ITF M15 Monastir, pierzând în turul secund cu Baez (locul 359 ATP), după o partidă foarte bună. 
Aici:

- 6-1 6-3 cu Vilardo (locul 742 ATP), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 79% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Adam Moundir: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î V

Adam Moundir este un marocan de 24 de ani, clasat pe locul 449 ATP. 
Iar Moundir este destul de solid la rândul său, el intrând în topul 500 ATP și având destul de multe turnee reușite anul trecut. Astfel și în acest sezon se așteaptă să mai crească, deși acum abia a revenit în circuit. 
În 2019 are sferturi de finală la ITF M15 Sharm el Sheikh, semifinale la ITF M15-2 Sharm el Sheikh, sferturi de finală la ITF M15 Cairo, semifinale la ITF M15-2 Cairo, semifinale la ITF M15-3 Cairo, semifinale la ITF M15 Tabarka, sferturi de finală la ITF M15 Tanger, semifinale la ITF M15 Agadir, titlu la ITF M25 Jounieh, sferturi de finală la ITF M25-2 Jounieh, finală la ITF M15-3 Sharm el Sheikh, finală la ITF M15 Doha și sferturi de finală la ITF M25 Orlando. 
Acum este la primul turneu din 2020. 
Aici:

- 6-7 6-4 6-3 cu Turchetti (locul 749 ATP), câștigând 63% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (4 salvate)

Statistica meciurilor directe Joao Monteiro v Adam Moundir

Este prima întâlnire directă între cei doi.  

Cote pentru Joao Monteiro v Adam Moundir

Pont Joao Monteiro vs Adam Moundir: Joao Monteiro castiga

Joao Monteiro momentan nu se află în prima mie mondială însă este un tenismen de top, care în trecut a fost în topul 300 ATP. Acum vine după o perioadă în care a fost accidentat, jucând însă din ce în ce mai bine și deja având o semifinală în acest an. Iar aici nu a avut probleme, trecând în primul tur de Vilardo în două seturi scurte în care nu și-a cedat serviciul. Adam Moundir este valoros la rândul său, însă este la primul turneu din an iar ritmul sau de joc este mai scăzut. În primul meci a trecut în 3 seturi de Turchetti, servind însă modest. Consider astfel că Monteiro este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Joao Monteiro castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

46

Castigate:

26

Pierdute:

16

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici