1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ITF Masculin »
  5. Goncalo Falcao - Vasco Leote Prata

Goncalo Falcao - Vasco Leote Prata: ponturi pariuri ITF Portugalia. 20.07.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-07-19 17:34:00

ITF Portugalia

20 Iulie 2022, 12:00

Goncalo Falcao

Goncalo Falcao

versus
Vasco Leote Prata

Vasco Leote Prata

1.62

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Goncalo Falcao v Vasco Leote Prata

Într-o confruntare din runda inaugurală a competiției ITF Idanha (Portugalia), față în față se vor afla lusitanii Goncalo Falcao și Vasco Leote Prata. Meciul dintre cei doi este programat în cursul zilei de miercuri, în complexul pe hard din Portugalia. În continuarea articolului veți găsi analiza partidei, iar la finalul lui veți găsi pontul oferit. 

Pariază la Winner pe meciul dintre G. Falcao și V. Prata cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Goncalo Falcao: Forma echipei, știri și statistici

Goncalo Falcao este un sportiv portughez de 34 de ani, cu 249 de meciuri câștigate în carieră la nivel ITF. El s-a aflat în prima mie mondială timp de câteva sezoane, însă în ultima vreme a evoluat mai puțin, astfel că nu mai are clasament. La întrecerea din primăvară, de la Quinta, de nivel ITF 25k, Falcao a obținut 3 victorii în calificări, dar apoi a cedat pe tabloul principal în fața lui Pedro Araujo. Hardul este suprafața cea mai bună pentru Goncalo, care în 2021 a câștigat 19 partide pe această suprafață, din totalul celor 20 de victorii din anul calendaristic. În sezonul actual, Falcao are 6 victorii și tot atâtea înfrângeri. El este un jucător cu mult mai bune rezultate în proba de dublu, acolo unde evoluează constant și este clasat pe locul 440.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Vasco Leote Prata: Forma echipei, știri și statistici

Vasco Leote Prata este un tânăr de doar 18 ani, fără experiență la nivel înalt. El a jucat doar 9 meciuri profesioniste în întreaga carieră, din care a pierdut 5. Unul dintre ele a fost chiar cu adversarul său de miercuri, când în octombrie 2021 nu a reușit să îi ia vreun game lui Goncalo Falcao (0-6, 0-6). Acest turneu de la Idanha este primul din 2022 pentru Leote Prata. Pentru că nu are vreun clasament, Vasco nu a putut intra direct pe tabloul principal de la Idanha. Leote Prata a trecut de doi adversari aflați în aceeași postură cu el, fără loc în ierarhia mondială: Dawid Taczala și Jorge Carlos Camara. 

Statistica meciurilor directe Goncalo Falcao v Vasco Leote Prata

Acesta va fi cel de-al doilea duel direct între cei doi sportivi din Portugalia. Pe primul și l-a adjduecat Goncalo Falcao cu 6-0, 6-0, tot într-un ITF pe hard, la Portimao. 

Cote pentru Goncalo Falcao v Vasco Leote Prata

Goncalo Falcao este considerat favorit în acest duel, iar eu cred că va obține o victorie clară. Cei doi jucători s-au aflat față în față la finalul anului trecut, iar Goncalo a făcut instrucție cu Vasco Leote Prata. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru un plus de siguranță puteți încerca și 1 la primul set, la o cotă de 1,33. 

Pariază la Winner pe meciul dintre G. Falcao și V. Prata cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Goncalo Falcao vs Vasco Leote Prata Pont: Goncalo Falcao victorie 2-0 la seturi

La nivelul experienței se cască o prăpastie între cei doi jucători. Goncalo Falcao joacă de mai bine de un deceniu și jumătate, perioadă în care a strâns aproape 250 de victorii. De cealaltă parte, tânărul Vasco de 18 ani a jucat doar 9 meciuri de toate până acum și a câștigat 4. Cu siguranță în mintea lui Leote Preta a rămas înfrângerea din meciul direct precedent, în care nu i-a luat nici măcar un game lui Goncalo Falcao. Consider că tot portughezul mai experimentat se va impune, iar cota oferită de Betano pentru un nou 2-0 la seturi este una excelentă. Sper ca pontul meu să vă fie de folos!

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici