Share

Daniele Capecchi vs Pol Toledo Bague - Ponturi Pariuri ITF M15 Cairo, 14.01.2021

ITF Masculin

Cota: 1.67

Adaugat de: Tudor Cosma

13 Ian 2021 19:18 305 0
Logo Daniele Capecchi
Logo Pol Toledo Bague
Daniele Capecchi
Pol Toledo Bague
VS
13:30 14 Ianuarie 2021
ITF M15 Cairo

Analiză și informații pentru Daniele Capecchi v Pol Toledo Bague

Turneul ITF M15 Cairo are loc în Egipt, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Daniele Capecchi și Pol Toledo Bague, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Cairo este o localitate de 9.5 milioane de locuitori, fiind cel mai mare oraș din Africa. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Solaimaneyah, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Jianu, Ornago, Bague sau Lama. 

Daniele Capecchi: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î V

Daniele Capecchi este un italian de 25 de ani, clasat pe locul 601 ATP. 
Iar Capecchi nu a fost până acum în topul 500 ATP, fiind un sportiv mediu cu puține performate. Evident, este relativ tânăr, abia de acum încolo putând să aibă rezultate bune la turneele la care ia parte, însă este greu de crezut că Daniele va crește foarte mult, circuitul challenger fiind departe de el. 
Chiar și are el are un titlu, în 2019 la ITF M15 Tabarka, astfel nu poate să fie desconsiderat. 
În 2020 are semifinale la ITF M15 Cairo, sferturi de finală la ITF M15 Sharm el Sheikh și sferturi de finală la ITF M15 Monastir. 
Acesta este și ultimul său turneu, acolo însă fiind destul de modest în ciuda sferturilor de finală, pierzând clar, 1-6 6-2 4-6 cu Tamm (locul 626 ATP). 
Aici:

- 6-7 6-2 6-4 cu Mihdawy (locil 581 ATP), câștigând 63% mingi cu primul serviciu, 48% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (2 salvate)

Pol Toledo Bague: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î Î V

Pol Toledo Bague este un spaniol de 26 de ani, clasat pe locul 502 ATP. 
Iar Bague este un sportiv mediu, care însă în trecut a fost până pe locul 372 mondial și care în general gravitează în jurul acestui top 500, fiind deseori în interiorul său. 
Acum Pol a ajuns la vârsta în care ar trebui să existe acea maturizare sportivă însoțită de rezultate mai bune, așadar în următorii 5 ani ne putem aștepta de la el să fie solid în acest circuit. 
Din păcate Bague pare puțin plafonat, așadar nu cred că poate să ajungă să joace des în circuitul challenger, iar să crească până în topul 100 ATP este aproape imposibil. 
În 2020 are sferturi de finală la ITF M15 Antalya, sferturi de finală la ITF M15 Curtea de Argeș și sferturi de finală la ITF M15 Valldoreix. 
Finalul de an a fost slab, el având 3 înfrângeri consecutive. 
Aici:

- 6-4 6-3 cu Bocchi (locul 771 ATP), câștigând 71% mingi cu primul serviciu, 53% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (2 salvate)

Statistica meciurilor directe Daniele Capecchi v Pol Toledo Bague

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Bague, aceasta având loc în 2016 la ITF Tunisia F8 când Pol s-a impus 7-5 6-1. 

Cote pentru Daniele Capecchi v Pol Toledo Bague

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-0 scor corect Bague la o cotă de 2.52.

Daniele Capecchi vs Pol Toledo Bague Pont: Pol Toledo Bague castiga

Daniele Capecchi este un sportiv mediu, care nu a fost vreodată în topul 500 ATP și care anul trecut pe final are destul de multe meciuri slabe. Iar în prima partida de aici s-a chinuit mult cu Mihdawy, stând pe teren 3 ore și servind modest. Pol Toledo Bague are câteva turnee foarte bune în trecut, el fiind în plus un specialist pe zgură. Iar acest lucru s-a văzut aici în primul meci când l-a dominat clar pe Bocchi, câștigând în două seturi destul de scurte. Consider astfel că Bague este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Pol Toledo Bague castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

38

Castigate:

22

Pierdute:

12

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici