Share

Daniel Rincon vs Sadio Doumbia - Ponturi Pariuri ITF M15 Manacor, 14.01.2021

ITF Masculin

Cota: 1.80

Adaugat de: Tudor Cosma

13 Ian 2021 21:53 329 0
Logo Daniel Rincon
Logo Sadio Doumbia
Daniel Rincon
Sadio Doumbia
VS
11:00 14 Ianuarie 2021
ITF M15 Manacor

Analiză și informații pentru Daniel Rincon v Sadio Doumbia

Turneul ITF M15 Manacor are loc în Spania, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Daniel Rincon și Sadio Doumbia, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Manacor este o localitate de 42.000 de locuitori, situată în insula Mallorca. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Rafa Nadal Academy by Movistar, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Schepper, Napolitano, Doumbia sau Rune. 

Daniel Rincon: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Daniel Rincon este un spaniol de 18 ani, clasat pe locul 2609 ATP. 
Iar Rincon este un sportiv talentat, însă un junior, care de luni va crește foarte mult în clasament datorită semifinalei de săptămâna trecută. Daniel este foarte tânăr după cum se vede, în clasamentului juniorilor fiind pe locul 44 în lume, acum acomodându-se și cu meciurile de la profesioniști. 
Iar talentul său deja se vede, săptămâna trecută ajungând în semifinale la ITF M15 Manacor. 
Însă fiind la început de drum Daniel este și inconstant, asta văzându-se aici în primul tur când pe alocuri a fost chiar slab. 
În 2020 nu are nicio performanță. 
Iar în 2021 are semifinale la ITF M15 Manacor, săptămâna trecută. 
Aici:

- 4-6 6-3 6-4 cu Basing (locul 1490 ATP), câștigând 63% mingi cu primul serviciu, 63% cu cel secund, oferind 9 mingi de break (5 salvate)

Sadio Doumbia: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î V

Sadio Doumbia este un francez de 30 de ani, clasat pe locul 392 ATP. 
Iar Doumbia nu este un necunoscut în lumea tenisului, dimpotrivă, fiind un sportiv cu o carieră interesantă, care se află aproape permanent în topul 500 ATP și care a fost până pe locul 250 mondial. 
Sadio joacă și în turnee challenger, unde evident întâlnește oponenți mult mai buni decât aici, iar forma sa de moment îmi pare bună în ciuda mini accidentării de la turneul precedent. 
Însă acum în primul tur a demonstrat că este un tenismen de top, trecând ușor de Mejia, considerat un star al viitorului, deși pornea evident cu șansa secundă acolo în viziunea bookmakerilor. 
În 2020 are semifinale la ITF M25 Potchefstroom, sferturi de finală la challengerul din Potchefstroom și sferturi de finală la ITF M15 Anif. 
În general solid, chiar și în turnee challenger având câteva victorii. 
Aici:

- 7-6 6-1 cu Mejia (locul 455 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 48% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)

Statistica meciurilor directe Daniel Rincon v Sadio Doumbia

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Daniel Rincon v Sadio Doumbia

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-0 scor seturi Doumbia la o cotă de 2.80. 

Daniel Rincon vs Sadio Doumbia Pont: Sadio Doumbia castiga

Daniel Rincon este un sportiv talentat, însă încă un junior, care abia se acomodează cu circuitul deci este inconstant. Săptămâna trecută a ajuns în semifinale la ITF M15 Manacor, trecând de Added și de Safranek, cel mai bun rezultat al carierei, însă aici s-a chinuit mult în primul tur cu Basing, fiind la un pas de eliminare. Sadio Doumbia este un tenismen de top 500 ATP cu multe meciuri în circuitul challenger, chiar anul trecut având victorii cu Izquierdo sau Fatic. Iar aici în primul tur a trecut în două seturi de Mejia, unul dintre cei mai talentați tineri din circuit. Consider astfel că Doumbia este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Sadio Doumbia castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

38

Castigate:

22

Pierdute:

12

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici