1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ITF Masculin »
  5. Constantin Bittoun Kouzmine - Alexandre Aubriot

Constantin Bittoun Kouzmine - Alexandre Aubriot: ponturi pariuri tenis ITF Monastir. 31.03.2024

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2024-03-30 18:28:00

ITF Monastir

31 Martie 2024, 12:00

Constantin Bittoun Kouzmine

Constantin Bittoun Kouzmine

versus
Alexandre Aubriot

Alexandre Aubriot

1.53

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Constantin Bittoun Kouzmine v Alexandre Aubriot

Finala turneului ITF 15 de la Monastir pune față în față doi jucători din Franța: Constantin Bittoun Kouzmine și Alexandre Aubriot. Duelul celor doi este programat în complexul pe hard din Tunisia, duminică, de la ora 12:00. În cele ce urmează puteți citi analiza acestei confruntări, iar la final de articol vine și pontul propus.

Cota aleasă vine din oferta Winmasters pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Constantin Bittoun Kouzmine: Forma echipei, știri și statistici

Constantin Bittoun Kouzmine este un jucător de 25 de ani din Franța, care în prezent ocupă locul 573 ATP. El a fost mult mai sus de atât: anul trecut ajungea până pe 462.

Startul actualei stagiuni a fost unul poticnit, însă odată intrat în ritm, Constantin a început să lege victoriile. În 2024, din cele 19 partide disputate, el a câștigat 12. Cel mai bine se simte în condițiile rapide de joc de la Monastir, suprafața îi pune în valoare execuțiile puternice și stilul ofensiv de joc.

Bittoun Kouzmine se află la al treilea turneu jucat la rând la Monastir. În primul a ajuns până în semifinală, la al doilea s-a oprit în sferturi, iar acum duminică joacă meciul decisiv pentru titlu!

Parcursul său din această săptămână a fost unul impresionant: 6-0, 6-4 cu Benjamin Gusic Wan, apoi Luca Fantini a abandonat după ce Constantin luase primul set cu 6-0, în sferturi a venit un categoric 6-0, 6-1 aplicat lui Sven Corbinais, pentru ca în semifinale Bittoun Kouzmine să treacă de Tauheed Browning (6-4, 6-4).

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alexandre Aubriot: Forma echipei, știri și statistici

Alexandre Aubriot este un sportiv de 24 de ani din Franța, care este clasat pe locul 705 ATP. Cea mai bună poziție ocupată vreodată nu e departe: 688 în lume.

În ultimele 18 luni, el are un singur rezultat bun: un trofeu de nivel ITF 15 obținut la Monastir, anul trecut. Forma recentă nu dădea de înțeles că îl vom vedea pe Alexandre atât de departe într-un turneu.

Înainte să ajungă la întrecerea din Tunisia, Aubriot a părăsit în turul 2 celelalte competiții la care a luat startul în luna martie: Poitiers și Creteil.

Parcursul lui Alexandre până în finală nu a fost la fel de autoritar precum cel al conaționalului său din ultimul act.

Aubriot a avut nevoie de două partide cu set decisiv pentru a obține calificarea mai departe: 6-2, 6-4 în fața lui Jack Karlsson Wistrand, 4-6, 6-4, 7-6 cu Luc Fomba, 3-6, 6-3, 6-4 împotriva lui Massimo Giunta, respectiv 7-5, 7-5 în semifinala cu Cyril Vandermeersch.

Statistica meciurilor directe Constantin Bittoun Kouzmine v Alexandre Aubriot

Acesta va fi primul meci direct între cei doi jucători în circuitul ITF.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Constantin Bittoun Kouzmine v Alexandre Aubriot

La nivelul experienței, Constantin stă mult mai bine. El a avut rezultate mai bune în trecut, iar în actuala întrecere nu a pierdut nici măcar un set până în finală. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Winmasters, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes cu 2-0 la seturi pentru Bittoun Kouzmine. Această selecție are o cotă bună de 2,40.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Constantin Bittoun Kouzmine vs Alexandre Aubriot Pont: Victorie Constantin Bittoun Kouzmine

Agențiile partenere îl consideră favorit pe Bittoun Kouzmine, iar statisticile arată de ce. Constantin este mai bine clasat, are mai multă experiență la nivel înalt, a disputat mai multe finale și știe mai bine să gestioneze astfel de momente. În plus, forma din această săptămână ne arată superioritate pentru Constantin, care nu a cedat nici măcar un set în drumul spre finală. Recomand cu încredere victoria lui Bittoun Kouzmine. Succes!

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici