1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ITF Feminin »
  5. Mai Hontama - Tessah Andrianjafitrimo: ponturi pariuri ITF Porto. 26.06.2021

Mai Hontama - Tessah Andrianjafitrimo: ponturi pariuri ITF Porto. 26.06.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-06-25 21:58:00

Ponturi tenis - ITF

26 Iunie 2021, 14:00

Mai Hontama

Mai Hontama

versus
Tessah Andrianjafitrimo

Tessah Andrianjafitrimo

2.07

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Mai Hontama v Tessah Andrianjafitrimo

Într-un meci care contează pentru semifinalele competiției ITF de la Porto, față în față se vor afla Mai Hontama și Tessah Andrianjafitrimo. Partida dintre cele două este programată sâmbătă, în complexul de tenis din Portugalia, cu începere  x-apple-data-detectors://1. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalula articolului veți găsi pontul oferit.

Mai Hontama: Forma echipei, știri și statistici

Mai Hontama este o jucătoare de 21 de ani din Japonia, clasată în acest moment pe locul 281 în lume. În sezonul 2021, nipona are un bilanț de 25 de victorii și doar 8 înfrângeri. După o perioadă bună în Ecuador, la două întreceri ITF de 25 000, în care a cucerit un titlu și a ajuns într-un sfert de finală, Mai Hontama a trecut pe hardul din Portugalia. Rezultatele au fost per total bune, însă nu au rupt gura târgului. La Montemor, nipona a pierdut în semifinale la Mariam Bolkvadze, iar la Figueira Da Foz în sferturi cu adversara de sâmbătă. Turneul de la Porto a început cu o victorie muncită în fața lui Lulu Sun (735 WTA!) 6-4, 6-4, iar apoi a avut meciuri mai usoare cu Marta Custic și Matilde Jorge. 

Tessah Andrianjafitrimo: Forma echipei, știri și statistici

Tessah Andrianjafitrimo este o jucătoare din Franța, de 22 de ani, născută la Montpellier. Ea este puternic susținută de Federația de la Paris, care i-a oferit de-a lungul anilor și wild-card-uri pe tabloul principal de la Roland Garros. Forma arătată de Tessah este una dătătoare de speranțe. Ea a câștigat turneul de săptămâna trecută de la Figueira Da Foz, iar acum a ajuns la 8 victorii la rând în circuit. În prezent, Andrianjafitrimo ocupă locul 255 WTA, iar la un moment dat se afla pe 242. După ce a învins-o săptămâna trecută pe nipona Hontama, Tessah a trecut în semifinale de două jucătoare mai bine cotate: Maria Gutierrez Carrasco (semifinale) și Jessika Ponchet (finală). Apoi pe tabloul principal de la Porto și-a continuat șirul rezultatelor pozitive cu Daria Mishina, Carolina Meligeni Alves și din nou cu Maria Gutierrez Carrasco.

Statistica meciurilor directe Mai Hontama v Tessah Andrianjafitrimo

Tessah Andrianjafitrimo a câștigat unica partidă directă cu Mai Hontama. Cele două s-au întâlnit în urmă cu o săptămână, pe 18 iunie, în cadrul sferturilor de finală de la ITF Figueira Da Foz. Franțuzoaica s-a impus clar, în două seturi, cu 6-2, 6-1. 

Cote pentru Mai Hontama v Tessah Andrianjafitrimo

Partida este considerată una echilibrată de către bookmakeri. Cotele sunt aproape egale, cu un mic plus pentru Mai Hontama. Adversara sa a reușit să se impună recent în singurul duel direct, iar acest aspect ar trebui să conteze mult. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un prim set câștigat de Tessah Andrianjafitrimo. Dacă reprezentanta Franței se impune în actul de debut, veți prinde o cotă atractivă de 2.05.

Mai Hontama vs Tessah Andrianjafitrimo Pont: Victorie Andrianjafitrimo

Față în față se vor afla două jucătoare tinere, care traversează o formă excelentă. Tessah Andrianjafitrimo a cucerit titlul de săptămâna trecută de la Figueira Da Foz, iar acum duce mai departe seria de victorii. După 8 succese la rând obținute în circuitul ITF, e de așteptat ca încrederea franțuzoaicei să fie la cote ridicate. În urmă cu doar câteva zile, în condiții de joc asemănătoare, Tessah s-a impus fără drept de apel în fața niponei Hontama, cu 6-2, 6-1. Andrianjafitrimo știe ce are de făcut pentru a obține un nou succes, astfel că merg pe mâna jucătoarei din Franța. Să fie verde!

Miza: 7/10
Cota: 2.07
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici