Kathinka Von Deichmann - Anna Blinkova. Ponturi pariuri tenis ITF. 29.01.2022

ITF Feminin

Cota: 1.65

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

29 Ian 2022 09:40 560 0
Logo Kathinka Von Deichmann Kathinka Von Deichmann
Logo Anna Blinkova Anna Blinkova
VS
15:30 29 Ianuarie 2022
Ponturi tenis - ITF

Analiză și informații pentru Kathinka Von Deichmann v Anna Blinkova

În semifinalele turneului de tenis ITF de la Andrezieux-Boutheon, Kathinka Von Deichmann joacă împotriva Annei Blinkova, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet. Von Deichmann ocupă locul 282 în clasamentul WTA, în timp ce Anna Blinkova ocupă locul 153.

Kathinka Von Deichmann: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Kathinka Von Deichmann are 27 de ani, ocupă locul 282 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe 153 , în urmă cu patru ani. Jucătoare de nivel ITF, Von Deichmann a evoluat mai mult pe zgură înainte de pandemie, dar a trebuit să se adapteze și are mai multe meciuri pe hard în ultimii doi ani. În 2021 a obținut 19 victorii și 12 înfrângeri, cu un singur joc disputat pe gură. Pe hard indoor, are un bilanț de 13-7. A jucat la Andrezieux, unde a ajuns din calificări până în semifinală, pe care a pierdut-o la Harmony Tan în două seturi. De altfel, în 2021 nu a trecut de bariera semifinalelor, deși a jucat vreo trei.

În 2022, a mers în Australia, unde a ajuns în semifinale la Bendigo, deși a venit din calificări. A pierdut în două seturi cu Bonaventure. La Australian Open a fost învinsă în primul tur al calificărilor. 

Aici, le-a eliminat pe Stefanie Voegele, Lucrezia Stefanini, ambele în trei seturi și pe Raluca Georgiana Șerban, în două seturi. Și-a pierdut serviciul de cinci ori cu Voegele și Șerban și de patru ori cu Stefanini.

Anna Blinkova: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Anna Blinkova are 23 de ani și ocupă locul 153, dar în urmă cu doi ani ocupa locul 53. Jucătoare foarte talentată, cu lovituri explozive, Anna nu a făcut față rigorillor WTA și a căzut destul de mult în clasament, după ce a încheiat cu bilanț negativ 2020 și 2021. Mai ales 2021 a fost un an slab pentru Blinkova, care a bifat 15 victorii și 24 de înfrângeri. Atenție, înfrângerile au venit la nivel WTA, în fața unor adversare valoroase. Blinkova a jucat în urmă cu un an pe tabloul principal la Australian Open, unde a pierdut cu Irina Begu. Așadar, vorbim de o jucătoare cu potențial, care va reveni curând în prima sută mondială. 

În 2022, a pierdut în calificări la Adelaide cu Bouzkova, iar la Australian Open a cedat în primul tur al calificărilor. 

Aici, a ajuns în semifinale lejer, fără să piardă set. Le-a eliminat pe Clarisse Aussert, Rebecca Sramkova și Oceane Dodin. În fiecare meci și-a pierdut serviciul doar o dată  și a oferit puține șanse de break. În sferturi, cu Dodin, jucătoare foarte agresivă la retur, a avut un singur game în care a oferit mingi de break, pe care l-a și pierdut. 

Statistica meciurilor directe Kathinka Von Deichmann v Anna Blinkova

Anna Blinkova s-a impus în sală, în urmă cu patru ani, în trei seturi. A fost 6-1, 6-7, 7-5

Cote pentru Kathinka Von Deichmann v Anna Blinkova

Din oferta Superbet pariuri sportive, am ales altă cotă pe care puteți să o încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,7 pentru ca Anna Blinkova să ia primul set. 

Kathinka Von Deichmann vs Anna Blinkova Pont: Anna Blinkova câștigă

Anna Blinkova este o jucătoare cu lovituri de top 100, acolo unde cred că va reveni curând. A jucat excelent pe propriul serviciu la acest turneu și a oferit puține șanse de break adversarelor. Von Deichmann este o jucătoare mediocră, aflată aproape de locul 300, care a avut probleme la serviciu în toate meciurile jucate. Și-a pierdut serviciul de cel puțin patru ori pe partidă și a mai avut dificultăți și în alte game-uri. AȘadar, o vulnerabilitate, pe care Blinkova, jucătoare foarte agresivă la retur, ar trebui să o speculeze. Merg pe ov citorie a Annei Blinkova la o cotă foarte bună oferită de Superbet.

Pont pariuri: Anna Blinkova câștigă

Miza: 10/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

27

Castigate:

14

Pierdute:

11

Anulate:

2

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici