Jessika Ponchet - Ana Bogdan. Ponturi pariuri tenis ITF . 29.01.2022

ITF Feminin

Cota: 1.53

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

29 Ian 2022 09:15 691 0
Logo Jessika Ponchet Jessika Ponchet
Logo Ana Bogdan Ana Bogdan
VS
14:00 29 Ianuarie 2022
Ponturi tenis - ITF

Analiză și informații pentru Jessika Ponchet v Ana Bogdan

În semifinalele turneului ITF care se desfășoară la Andrezieux-Boutheon, Jessika Ponchet o întâlnește pe Ana Bogdan, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet. Jessika Ponchet ocupă locul 199 în clasamentul WTA, în timp ce Ana Bogdan este pe 119.

Jessika Ponchet: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Jessika Ponchet este o jucătoare din Frnața în vârstă de 25 de ani, aflată pe locul 199 în clasamentul WTA. Jessika nu a fost niciodată mai sus de 169 și și-a petrecut cariera de până acum la nivel de ITF. După ce a jucat puțin în 2020 din cauza începutului pandemiei, Ponchet a avut rezultate destul de bune pe suprafețele rapide în 2021. Are două finale de 25k jucate, una câștigată și una pierdută. Pe finalul lui 2021 a participat la mai multe turnee de sală, unde cea mai bună performanță a fost un sfert de finală la Limoges, unde a pierdut în două seturi cu Ana Bogdan. În startul acestui sezon, a jucat în Australia, unde a pierdut în turul al doilea la Traralgon, cu Emmina Bektas și a fost eliminată în primul tur al calificărilor la Australian Open.

Aici, nu a  pierdut set. Le-a eliminat pe Elsa Jaquemot, Linda Fruhvirtova și Ylena In-Albon. Cel mai greu meci l-a avut cu Albon, de care a trecut cu 7-6, 6-4. A fost o partidă în care a servit foarte bine și a oferit doar trei mingi de break, din care a salvat două.

Ana Bogdan: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Ana Bogdan are 29 de ani și a ajuns pe locul 119, după un 2021 în care a fost chinuită de probleme medicale și nu a putut juca la cel mai bun nivel. În 2018, Ana ajungea pe locul 58 în clasamentul WTA, dar pandemia a dat-o peste cap. A avut opt victorii și opt înfrângeri în 2020, iar în 2021 a câștigat de 21 de ori și a pierdut de 19 ori. A participat la mai multe turnee de sală la finalul lui 2021 și a terminat în forță, cu o finală la Limoges, pe care a pierdut=o la Alison Van Uytvanck. 

În 2022 a sărit peste Australia și a bifat primele meciuri aici, la Andrezieux. Le-a eliminat în minim de seturi pe Leolia Jeanjea, Erika Andreeva și Salma Djoubri, după prestații sigure. În primele două partide nu și-a pierdut serviciul, dar în sferturi și l-a cedat de trei ori. A fost eficientă la retur și a câștigat de cinci ori pe serviciul lui Djoubri. 

Statistica meciurilor directe Jessika Ponchet v Ana Bogdan

Este 2-0 pentru Ana Bogdan la întâlnirile directe. În 2019, Ana s-a impus pe hard outdoor în două seturi, iar pe 17.12.2021, a câștigat în sală, tot în două seturi.

Cote pentru Jessika Ponchet v Ana Bogdan

Din oferta Superbet pariuri, am ales altă două cotă pentru acest meci pe care vă invit  să o încercați. Avem o cotă de 1,6 pentru ca Ana Bogdan să ia primul set.

Jessika Ponchet vs Ana Bogdan Pont: Ana Bogdan câștigă

Ana Bogdan este o jucătoare bună, de top 100, care care și-a pierdut clasamentul și avântul dn cauza pandemiei. A reușit să treacă peste problemele medicale din 2021 și încearcă să continue forma bună arătată la Limoges. Ana este o jucătoare bună de hard, iar nivelul de joc arătat în tururile anterioare a fost unul foarte bun. Jessika Pnchet este o jucătoare care a fost cel mai sus pe poziția 169, deși are 25 de ani. Asta arată limitele de joc ale acesteia, limite pe care nu cred că le poate depăși cu Ana Bogdan. Ana a câștigat cele două meciuri anterioare în două seturi și știe la ce să se aștepte de la Ponchet. Merg pe o victorie a Anei Bogdan, la o cotă excelentă oferită de Superbet pariuri.

Pont pariuri: Ana Bogdan câștigă

Miza: 10/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

27

Castigate:

14

Pierdute:

11

Anulate:

2

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici